Autosedačka Römer King Plus a letní potah

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
707
26.3.11 11:41

autosedačka Römer King Plus

Ahoj, zrovna jsme koupili novou autosedačku - Römer King Plus a uvažuju jestli k ní koupit letní potah? Máte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Britax Römer King plus?

Přidejte zkušenost s Britax Römer King...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
26.3.11 12:11

Letní potah máme a máme ho na sedačce celoročně. Když se zamaže, tak sundáme a vypereme. Líbí se mi, že skryje nápisy Romer a sedačka nepřitahuje pozornost.
Jediná dost velká nevýhoda je, že když se nandavá a sundavá, musí se komplet rozebrat pásy :roll: Manžel to prvně dělal skoro 40 min a vzteklej byl až běda, než na to přišel :mrgreen: Teď už to vyměňuje snadno jak profík :-D

• Citovat
  • Upravit
707
26.3.11 12:20

jo, tak to je přesně co mě napadlo taky! mít to i kvůli tomu, aby to zbytečně nelákalo zloděje. Škoda, že dělají jen tu jednu barvu, navíc světlou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
26.3.11 12:26

máme světle modrý potah - asi loňský? super materiál, nepotí se na tom tolik a když, tak se to vcucne do potahu a ne do sedačky. První sundavání byl pěkný hlavolam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.3.11 12:27
Allee píše:
jo, tak to je přesně co mě napadlo taky! mít to i kvůli tomu, aby to zbytečně nelákalo zloděje. Škoda, že dělají jen tu jednu barvu, navíc světlou

Kupodivu ta světlá barva ničemu nevadí. A to je malý čuňátko, věčně v autě něco jí.. Já to jednou za čas vezmu, vyperu a manžel nandá. Taky se tím šetří ten původní potah, když bys to pak někdy chtěla prodat, tak to bude líp vypadat :nevim:

Jo a máme tuším světle šedý a je to loňský model.

• Citovat
  • Upravit
707
26.3.11 12:30

super, díky, jen jsem se chtěla ujistit, že nekupuju další zbytečnost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.3.11 13:07

My letní potah teda nemáme a přežili jsme bez újmy :mrgreen: Vůbec nám nechyběl… :nevim: Máme ten highline a přijde mi fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
26.3.11 13:27
Angua píše:
My letní potah teda nemáme a přežili jsme bez újmy :mrgreen: Vůbec nám nechyběl… :nevim: Máme ten highline a přijde mi fajn…

možná je to potahem, my máme JET z Trendline a ten materiál je takový trošku umělejší. potit bych se na něm nechtěla, hryzalo by mě to. Pokud jezdíš často a třeba větší dálky (my běžně přes 300km), tak se vyplatí. Neříkám, že je to nezbytnost, ale i souhlasím s tím, co tu někdo výše psal, že po sundání letního ten originální vypadá pořád jako nový a při prodeji je výhodou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.3.11 14:17

No je fakt, že takové dálky běžně nejezdíme. Ale jeli jsme několikrát a problém nebyl. Potah je furt jak nový (pokud můžu soudit), prali jsme ho jednou, když ho poblil, jinak by nebylo snad ani třeba… A to na tom jí, drobí, ale tak mi nějak přijde takový samočistící :lol: :lol: :lol:

Proto jsem právě brala ten highline, ty „nížší“ mi přišly takové umělé a v létě nesající a nepříjemné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.3.11 14:25

My máme TRENDLINE, na doporučení steeva, prý by se v tom dítě nemělo tolik potit. Ale taky mi to trošku přijde jak umělotina, potit bych se v tom nechtěla. :mrgreen:
My nejezdíme velké dálky, jen do města na nákup a zpět, případně sem tam na výlet. Přesto jsem ráda, že máme, je takový příjemnější na tělo. I když ta cena nic moc 8-)

• Citovat
  • Upravit
5697
26.3.11 14:55
Angua píše:
No je fakt, že takové dálky běžně nejezdíme. Ale jeli jsme několikrát a problém nebyl. Potah je furt jak nový (pokud můžu soudit), prali jsme ho jednou, když ho poblil, jinak by nebylo snad ani třeba… A to na tom jí, drobí, ale tak mi nějak přijde takový samočistící :lol: :lol: :lol:Proto jsem právě brala ten highline, ty „nížší“ mi přišly takové umělé a v létě nesající a nepříjemné :think:

já jsem si právě na doporučení Steeva taky koupila Trendline. Highline jsem si nevybrala barvičku a ten co byl na prodejně vystavený (něco jako semiš) mi na omak nedělá dobře, ale to je jen můj osobní problém a netvrdím, že jsou takové všechny :wink:
ale on speciálně ten JET je hodně umělý, se mi zdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.3.11 15:09

Jj, my máme právě ten semiš a mně osobně je přijemný moc. Ani dítě nic neřikalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
26.3.11 21:34
madi píše:
Letní potah máme a máme ho na sedačce celoročně. Když se zamaže, tak sundáme a vypereme. Líbí se mi, že skryje nápisy Romer a sedačka nepřitahuje pozornost.
Jediná dost velká nevýhoda je, že když se nandavá a sundavá, musí se komplet rozebrat pásy :roll: Manžel to prvně dělal skoro 40 min a vzteklej byl až běda, než na to přišel :mrgreen: Teď už to vyměňuje snadno jak profík :-D

Ahoj, zrovna jsem chtěla založit diskusi ve smyslu - jak se sakra fix dopr*** sudnavá ten potah z Romer King Plus … Chci ho vyprat, sedačku už jsem obrátila asi 20 vzhůru nohama (posilovna hadr) a furt jsem na to nepřišla.
Není na to nějaký návod nebo videjko nebo můžete mi prosím pomoct, jak s čím začít nejdřív - furt za něco tahám a nikam to nevede. Už jsem s tím 2× vzteky sekla … ale vyprat ho musím :nevim: POMOOOOC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.3.11 22:19

Já ti neporadím, to dělal manžel. Musí se úplně odmontovat ty pásy, jakoby vytáhnout zezadu.
Zkus napsat steevovi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5697
27.3.11 14:40
Rampepurna píše:
madi píše:
Jediná dost velká nevýhoda je, že když se nandavá a sundavá, musí se komplet rozebrat pásy :roll: Manžel to prvně dělal skoro 40 min a vzteklej byl až běda, než na to přišel :mrgreen: Teď už to vyměňuje snadno jak profík :-D
Ahoj, zrovna jsem chtěla založit diskusi ve smyslu - jak se sakra fix dopr*** sudnavá ten potah z Romer King Plus … Chci ho vyprat, sedačku už jsem obrátila asi 20 vzhůru nohama (posilovna hadr) a furt jsem na to nepřišla.
Není na to nějaký návod nebo videjko nebo můžete mi prosím pomoct, jak s čím začít nejdřív - furt za něco tahám a nikam to nevede. Už jsem s tím 2× vzteky sekla … ale vyprat ho musím :nevim: POMOOOOC

taky jsem s tím zápasila, ale nakonec jsem na to přišla.horší bylo, že jsem si to nikam nenapsala a pak jsem přemýšlela dost, když jsem to dávala zpátky :oops:
no jak bych ti pomohla? třeba už jsi na to přišla.ty gumy jsou pod takovými háčky na konstrukci, tak se to z toho musí vytáhnout.nejhorší to bylo pod tím ušákem - ale určitě na to přijdeš!
jenom mě rozesmálo cituji: snadné sundání potahu (to bylo u jednoho popisu Romera King)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí