Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
holky dívala jsem se, že maxi-cosi autosedaček je několik typů, jakou mám vybrat?
pro mimi od 0-8 měsíců..12 měsíců …prostě pro malé mimi..
který typ je bezpečný a dobře využitelný?díky
já mám tobi a spokojenost!
ale moc do lehu nejde…
ale stačí to!
TObi je ale od 9 kg, ne? A zakladatelka potřebuje , jestli jsem to dobře pochopila vajíčko , takže mluví o MAXI-COsi CAbrio, Pebble a City…
My měli Cabrio (Pebble tehdy nebylo) a spokojenost .
Co City bych nešla , je to starý typ a řekla bych , že má nejmenší boční ochranu.
Měla jsem MC citi vejce, musela jsem kupovat nové větší vějce ve 4m, má jen dvě polohy pro bezpečnostní pásy a ty musí vždy zčínat nad úrovní ramen. Ty naše pak začli začínat pod úrovní, sedačka přestala být bezpečná ![]()
Pak jsme měli Romer vejce a spokojenost, podhlavník fixoval hlavičku, polohoval se do x poloh. Sedačka byla mnohem těžší jak MC citi, to je oproti romer jspíš taková skořepinka.
Zkus googlit ADAC testy, podle nich teď vybírám, uvidíš, jak si sedačky, co byly testované, vedly a jaké měly hodnocení
My mama Cabriofix spolecne se zakladnou Family Fix a spokojenost velka..
Teď momentálně prodáváme cabrio fix i se základnou,byla super,jen jsme nacvakli a jeli;)Pokud by měl někdo zájem písněte,je jako nová.Klidně pošlu i foto…
Máme vajíčko Pebble (je oproti Cabrio Fix vychytanější) + základna Family Fix a maximální spokojenost ![]()