Autosedačka skupiny 1?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
petulja
16.3.11 16:03

Autosedačka skupiny 1???

Prosím o Vaše zkušenosti ohedně autosedačky skupiny 1, budu přendavat holčičku cca v půl roce z vajíčka, už se nevejdeme. Jsem téměř rozhodnutá pro Bebe Confort Axiss, na doporučení příbuzné.
Nerada bych vybrala špatně, tak se ještě ptám rodičů řidičů jestli neví o nějaké lepší autosedačce. Jde mi hlavně o bezpečnost, ale chci aby se tam malá cítila pohodlně.
Jezdíme WV Golf s isofixem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
16.3.11 16:07
petulja píše:
Prosím o Vaše zkušenosti ohedně autosedačky skupiny 1, budu přendavat holčičku cca v půl roce z vajíčka, už se nevejdeme. Jsem téměř rozhodnutá pro Bebe Confort Axiss, na doporučení příbuzné.
Nerada bych vybrala špatně, tak se ještě ptám rodičů řidičů jestli neví o nějaké lepší autosedačce. Jde mi hlavně o bezpečnost, ale chci aby se tam malá cítila pohodlně.
Jezdíme WV Golf s isofixem.

Ona uz sedi? Pro prechod z vajicka je nutne, aby mela 9 mesicu, 9 kg a sama sedela.

Ja budu asi porizovat Romer King plus. Prohlidla bych ADAC testy a podle nich bych se rozhodla.

• Citovat
  • Upravit
300
16.3.11 16:31

Ahoj, ohledně autosedaček tady radí Steeve, tak se koukni na jeho profil, je tam hromada diskuzí na tohle téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
16.3.11 16:43

petul, to je tak veliká? To se mi nějak nezdá, mě se malej do vajíčka vešel ještě v roce a to měl skoro 11kg a 80cm.

Pro tuto sedačku (kterou uvádíš, tedy pro skupinu 9-18kg) je podstatný - samostatné sezení a pevné. 9 měsíců a nebo 9 kg, jinak raději kup sedačku 0-18kg, která se dá dát proti směru jízdy a polohovat.

Mj. nohy přečuhovat můžou, hlava ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101500
16.3.11 17:14

Přesně tak, v půl roce ještě nesmí do sedačky kategorie 1, je potřeba vybrat nějakou 0-18, koukni sem na nabídku: http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulja
16.3.11 17:46

No mám malýho obříka takže se mi do vajíčka vejde jen tak-tak, zatím plánuju, že jakmile si sedne tak jí přendáme. Tak se chci zeptat jakou autosedačku skupiny 1? Jde mi hlavně o ty reálné zkušenosti. Nechci už vybírat jen podle testů, nevyznám se v nich a podle mě má každý výrobce obšancovaný jiný test.
Na ADAC se určitě kouknu.

• Citovat
  • Upravit
7159
16.3.11 18:01

nedávejte ji na půl roce do sedačky kat.1 i když bude sedět, v půl roce je ještě malá na posměrnou sedačku, musí splnit všechny 3 podmínky, tedy 9kg, 9měsíců a sama sedět, do té doby musí dítě být v protisměru, takže sedačku 0-18
a tam mezi nejlepší patří Besafe- poud máte isofix tak Besafe IZI Combi isofix, nebo Fair G 0/1 s isofixovou základnou, nebo bez isofixu Britax First class plus : http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…
jo a ty testy od ADACu jsou nezávislé, tam si to neplatí výrobci,ale dělá to zkušebna sama bez jejich vědomí, testy zde: http://www.autosedacky.estranky.cz/…a-videa.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulja
16.3.11 18:38

Tak děkuju to je stručná jasná odpověd´, tu BeSafe jsme měli vybranou, ale vzali jsme bohužel místo toho tario a tam nám do těch 9 měsíců určitě nevydrží :-(.

• Citovat
  • Upravit
petulja
16.3.11 19:40

Ted´jsem to zmotala my původně chtěli tu BeSafe Izy Sleep tohle je jiná :-)

• Citovat
  • Upravit
7159
17.3.11 08:39

ano, IZI Sleep je vajíčko 0-13,
IZI Combi je sedačka 0-18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulja
18.3.11 07:19

Ještě jednou děkuju za radu určitě to tak bude pro malou(velkou) lepší :-).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix