Polystyrenové autosedačky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14546
16.3.11 09:18

polystyrenové autosedačky?

narazila jsem na autosedačky z polystyrenu, může to být bezpečné? ptala jsem se na to prodejce na mimibazaru a napsal mi, že jso usedačky homologované a bezpečné, ale moc tomu nevěřím, máme takovou bytelnou s železnou konstrukcí od firmy Brevi, a už z ní rosteme a při představě, že bych měla koupit něco takového :roll: 8-o to fakt ne, nebo je tu někdo kdo takové má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
16.3.11 09:24

ahojky, to bys musela hodit link…ja neznam zadnou zeleznou :-) vsechny co se delaji, tak jsou polystyrenove. Ja mam Romer baby safe plus a taky je z plastu a polystyrenu a radi se mezi nejbezpecnejsi na trhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.3.11 09:27

Na obe deti jsme meli a mame jedny z nejbezpecnejsich sedacek a to od mimin MaxiCosi Citi a Cabrio pres MaxiCosi Priori a ted Rodi a v druhem aute maji obe holky isofixove Romery a vsechny sedacky jsou a byly kombinaci umele hmoty a polystyrenu, zadna kovova nebyla - takze zalezi na znacce sedacky…do nejake noname z hypermarketu nebo dokonce nafukovaci bych sve deti neposadila.

• Citovat
  • Upravit
14546
16.3.11 09:27

železnou konstrukci a je plastová, ta co máme my a bojím se toho polystyrenu právě, jedna paní z baráku mi nabídla sedačku po jejich 7 letým klukovi, chicco 15-36kg, je z tvrdého plastu, používaná 4 roky, tak váhám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.3.11 09:29
jadviga píše: železnou konstrukci a je plastová, ta co máme my a bojím se toho polystyrenu právě, jedna paní z baráku mi nabídla sedačku po jejich 7 letým klukovi, chicco 15-36kg, je z tvrdého plastu, používaná 4 roky, tak váhám :nevim:

to neber, ty plasty maji zivotnost mam pocit 5 let max, takze uz by ti mohly prasknout a malymu ublizit, nez ho zachranit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
16.3.11 09:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
16.3.11 09:31
jadviga píše: železnou konstrukci a je plastová, ta co máme my a bojím se toho polystyrenu právě, jedna paní z baráku mi nabídla sedačku po jejich 7 letým klukovi, chicco 15-36kg, je z tvrdého plastu, používaná 4 roky, tak váhám :nevim:

můžeš prosím hodit link, taková sedačka z polystyrenu mě vážně zajímá 8-o 8-o 8-o :roll: jsem zvědavá :lol:
(jinak polystyren je součástí prakticky každé autosedačky :wink: )

btw proč sousedka prodává chicco po 4 letech (když 7letý kluk určitě ještě sedačku potřebuje)??
a za 2 roky tu sedačku budeš moct vyhodit, tak bych dost zvažovala za jakou cenu něco takového koupit :zed:

Příspěvek upraven 16.03.11 v 09:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
16.3.11 09:31
careynka píše:
to neber, ty plasty maji zivotnost mam pocit 5 let max, takze uz by ti mohly prasknout a malymu ublizit, nez ho zachranit

možná jí vezmu k našim do auta, já si chci nějakou koupit, ale 6tisíc na sedačku opravdu nemám :zed: existuje nějaká, která je cenově dostupná a splňuje normy a je více bezpečná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.3.11 09:33
jadviga píše:
careynka píše:
možná jí vezmu k našim do auta, já si chci nějakou koupit, ale 6tisíc na sedačku opravdu nemám :zed: existuje nějaká, která je cenově dostupná a splňuje normy a je více bezpečná?

zkus napsat uzivateli Steeve, je to profik a i je sam prodava. Ja koupila 9-18 taky z bazaru, ale novejsi a tak se nebojim :-) ted ji byly dva roky a brala jsem ji primo od pani se vsema papirama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
16.3.11 09:35
quinny píše:

můžeš prosím hodit link, taková sedačka z polystyrenu mě vážně zajímá 8-o 8-o 8-o :roll: jsem zvědavá :lol:
(jinak polystyren je součástí prakticky každé autosedačky :wink: )

btw proč sousedka prodává chicco po 4 letech (když 7letý kluk určitě ještě sedačku potřebuje)??
a za 2 roky tu sedačku budeš moct vyhodit, tak bych dost zvažovala za jakou cenu něco takového koupit :zed:

Příspěvek upraven 16.03.11 v 09:32

bylo mi řečeno, že je většina sedaček z polystyrenu :nevim: ten kluk jezdí na podsedáku, sedačka je mu malá, není to žádnej sušinka. Navíc jak jsme si psali, tak jsem to zjišťovala po známých od mojí švagrový (ona má 9 letou holku) a nikdo z jejích známých ani známých její sestřenice-také má 9 letou holku, nejezdí v autosedačce, všichni na podsedáku :nevim: ta sousedka mi jí nabízela, že mi jí dá, ne že jí budu kupovat. kupovat chci nějakou, ale nevim jakou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.3.11 09:37

zalezi jak na to jste financne, pokud Vam neni zatezko dat cca 4 tisice za kvalitni bezpecnou sedacku v kategorii 15-36 kg, ktera ti vydrzi cca do 12 let…

my mame tyhle:
http://www.babystyle.cz/…-isofix-2011
http://www.babystyle.cz/…si-15-36-kg/

a jsme spokojeni, ta Romer je lepsi - drzi na isofixu a pro dceru je pohodlnejsi.

• Citovat
  • Upravit
14546
16.3.11 09:39

počátala jsem do třech tisíc právě, musíme koupit dvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.3.11 09:41
jadviga píše:
careynka píše:

Jadvigo,
treba tahle je bezpecna a za slusnou cenu:
 http://www.babystyle.cz/…mer-kid-2011

Dceri bude v lete osm a jezdi a jezdit bude i nadale v autosedacce. Podsedak je nanic - akorat dite sedi vys a v pripade nehody se neuskrti na pasu, i kdyz i o tom bych polemizovala. Nema zadnou bocni ochranu a kdyz ti dite v aute usne, tak padne na bok - u nas dokud se do autosedacky vejde, tak na ni bude jezdit a basta, bezpecnost je pro mne dulezitejsi nez nejaky rozmar ditete, ze nechce byt v sedacce…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
16.3.11 09:44

Nebo Cybex taky nejsou spatne sedacky a za dost slusnou cenu - ta bez isofixu se da poridit za necele dva tisice..
 http://www.babystyle.cz/…ex-15-36-kg/

• Citovat
  • Upravit
14546
16.3.11 09:45

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
tuhle má kamarádka a druhá má naniu- tu tu moc nedoporučujete, co jsem koukala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...