Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím, máte někdo tuto autosedačku? Jak jste spokojeni? Přemýšlíme o její koupi, ale pořád si nejsem jistá.
Případně, jakou máte a jste s ní spokojeni a hlavně vyšla dobře v testech bezpečnosti pro rok 2012?
Už musíme psát Ježíškovi ![]()
Děkuju!
Je to babypoint snug?
dobře nevyšla, protože jí nikdo netestoval
v téhle kategorii vycházejí lépe v bezpečnosti sedačky s pultíkem.
mrkni sem: http://www.adac.de/…default.aspx (musíš si zvolit kategorii a rok testování..)
(připrav se na to, že tě budou všichni upozorňovat, že tahle kategorie není dobrá, bezpečná a kdesi cosi. je bezpečná každá sedačka, která tak vyšla v testu - právě třeba ADAC, nebo i Dtest… - jen nesmíš čekat, že jí budeš mít až do konce, po 6 letech max. bys měla sedačku vyměnit. protože pak už není bezpečná žádná.. a pak jsou obecně méně do lehu, resp. méně polohovatelné, opět se ale liší typ od typu..)
Jinak já mám cybex pallas 2 fix, taky 9.36kg, pultíková, spokojená jsem moc. ještě mám cybex isis fix v tchánově autě. ta je levnější, o dost, tchán vozí děti jen po praze 8
a hlavně, potřebovala jsem sedačku vhodnou bez upravy pro 2 leté i 5 leté i 8leté dítě.. (jen se přidá pultík)
Děkuju. No Nad tou Cybex jsem přemýšlela, ta teď vyšla v testech myslím nejlépe.. Tak se ještě podívám, děkuju za odkaz ![]()