autosedačka Storchemuhle

162
8.10.06 21:44

autosedačka Storchemuhle

Ahoj,
asi se ptám zas na něco,co už tu mooockrát bylo,ale......
Naše malá roste jak z vody,takže jsme začali pokoukávat po autosedačce od 9kg.Byli jsme rozhodnuti pro sedačku f.Römer,ale dost mě zaskočila cenově a hlavně jsem si jí „osahala“ a nadšení je fuč.
Teď jsme narazili na f.Storchemühle a líbila se nám autosedačka typ:Starlight SP.
Máte jí někdo?Jak jste spokojení?Je pohodlná(hodně jezdíme)
moc díky za každý postřeh a radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2185
8.10.06 22:17

Ahoj, mame ji teprve rok, takze jeste s nami „nerostla“, ale ja jsem spokojena. Zadna zavada se neprojevila, mala v ni vypada spokojene, nevim co vic napsat…

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
8.10.06 22:25

Máme storchenmuhle asi ten starší typ, nicméně to je ta rostoucí, nafukovací. Jsem spokojená moc moc. Hlavně jak se jednoduše přidělává. Jířa je abnormálně velké dítě, takže v té „střední“ by vydržel tak půl roku. Jediný, co mi vadí, že se nedá sklopit na spaní, ale ono se to nechá vyřešit tím, že je volné opěradlo a dá se něčím podložit… takže já bych ji doporučila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
9.10.06 00:09

Ahoj,

my máme RECARO Young Sport, což je v podstatě sestra Starlight SP (stejný výrobce - jen trochu jiná image) a nedáme na ni dopustit :wink:

http://www.nitex.tabor.cz/…lackblue.jpg

V testech - pravda - dopadla jako horší průměr, ale nám se opravdu moc líbí boční vedení a variabilita + celková stabilita na sedadle, což se tedy u hodnocení autosedaček poměrně často opomíjí…

Ne každá sedačka totiž sedí do každého auta (vyzkoušejte a uvidíte ty rozdíly 8O ), někdy je to natolik vratká záležitost, až se to zdá být nepochopitelné. Holt co zadní sedadlo v autě - to originál :lol:

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario