Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
asi se ptám zas na něco,co už tu mooockrát bylo,ale......
Naše malá roste jak z vody,takže jsme začali pokoukávat po autosedačce od 9kg.Byli jsme rozhodnuti pro sedačku f.Römer,ale dost mě zaskočila cenově a hlavně jsem si jí „osahala“ a nadšení je fuč.
Teď jsme narazili na f.Storchemühle a líbila se nám autosedačka typ:Starlight SP.
Máte jí někdo?Jak jste spokojení?Je pohodlná(hodně jezdíme)
moc díky za každý postřeh a radu
Ahoj, mame ji teprve rok, takze jeste s nami „nerostla“, ale ja jsem spokojena. Zadna zavada se neprojevila, mala v ni vypada spokojene, nevim co vic napsat…
H.
Máme storchenmuhle asi ten starší typ, nicméně to je ta rostoucí, nafukovací. Jsem spokojená moc moc. Hlavně jak se jednoduše přidělává. Jířa je abnormálně velké dítě, takže v té „střední“ by vydržel tak půl roku. Jediný, co mi vadí, že se nedá sklopit na spaní, ale ono se to nechá vyřešit tím, že je volné opěradlo a dá se něčím podložit… takže já bych ji doporučila ![]()
Ahoj,
my máme RECARO Young Sport, což je v podstatě sestra Starlight SP (stejný výrobce - jen trochu jiná image) a nedáme na ni dopustit ![]()
http://www.nitex.tabor.cz/…lackblue.jpg
V testech - pravda - dopadla jako horší průměr, ale nám se opravdu moc líbí boční vedení a variabilita + celková stabilita na sedadle, což se tedy u hodnocení autosedaček poměrně často opomíjí…
Ne každá sedačka totiž sedí do každého auta (vyzkoušejte a uvidíte ty rozdíly
), někdy je to natolik vratká záležitost, až se to zdá být nepochopitelné. Holt co zadní sedadlo v autě - to originál ![]()
Peťula