Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, ktera mate zkusenosti, je dulezita striska na autosedacce, vyuzili jste ji nebo nevadi kdyz je bdz ni. Diky za nazory
Dada
Záleží, jak autosedačku budeš používat…pokud někam pojedeš, pak jí nasadíš na konstrukci a bude foukat, pršet, tak se určitě hodí, pokud ji máš jen do auta, tak stříšku nepotřebuješ
ani nevím, zda se dělají i bez stříšky, nikdy mě nenapadlo nad tím přemýšlet
určitě však není autosedačka vhodná na dlouhé jízdy na konstrukci při nepříznivém počasí, my s ní jezdili vlastně jen na parkovišti a pak v obchoďáku
@dagii My ji využíváme hodně hlavně jako clonu před sluníčkem. A ne všude se dá parkovat v podzemí, tak když se vracím z obchodu stalo se mi, že začalo krapat a bez ní by byl mokrý
Určitě je lepší stříškou mít. Ať už kvůli sluníčku, tak kvůli větru, dešti a sněhu. Přece mu nebudeš při každé cestě z auta do obchodu/k doktorovi zakrývat celou hlavu.
Využívala jsem ji v podstatě pořád. Když byly děti malinké, aby se víc zakryly v autosedačce. Při přechodech mezi autem a lékařem/obchodem, v autě na odstínění sluníčka…
@dagii píše:
Ahoj maminky, ktera mate zkusenosti, je dulezita striska na autosedacce, vyuzili jste ji nebo nevadi kdyz je bdz ni. Diky za nazoryDada
leží nám doma, nikdy jsme ji nepoužili ![]()
Mmchdm dodatek - autosedačku používám pouze v autě, nedávám na kočár, takže asi tak - ono je důležité i to, jak moc ji využiješ..