Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminy, můžete mi některá napsat jaký rozdíl je mezi autosedačkou Rozdíl mezi cybex juno 2-fix a cybex juno fix? Nechce se mi to pročítat a hledat na netu. Děkuju moc ![]()
Myslim, ze rozdil je v tom, ze juno 2fix ma polohovatelny pultik a polohovatelnou operku zad, coz juno fix nema…ale uplne jista si taky nejsem ![]()
Taky jsem to zjišťovala (mám Junofix po prvním dítěti, byla a jsem fakt moc spokojená, ale přemýšlela jsem, kdyby byl Junofix 2 nějak výrazně lepší, že bych koupila spíš ten a ten po malým prodala), ale nic zásadního jsem neobjevila, spíš klasický „kecy“ výrobců upgradů…Opravdu je tam nějak vylepšená asi polohovatelnost toho pultíku, co se opěrky zad týče, tak pokud je i Junofix ukotvený v izofixu, tak se napolohovat dá a to dost slušně, takže asi jen ten pultík ![]()
tady jsou k tomu nějaký informace, ale právě celkem nic relevantního a důvodného, proč bych měla koupit raději Dvojku, jsem se tam nedočetla.
edit: hm, tak bohužel, nenechá mě to hodit odkaz, to je jedno, je to na web kvalitniautosedackyteckacz, vlevo ve sloupečku kategorie 9-18kg, najít Junofix 2, rozkliknout nějakou barvu a tam jsou ty info.
Děkuju holky. a ještě se zeptám @elanaa ten pultík se dá cvaknout jako do více možností? píšu to asi blbě, co
jako, že když je tam silnější dítě, tak bude jinak přicvaklé, než hubené
Tak partner predchvilkou donesl juno 2fix…nevim, jak juno fix, nemam zkusenost, ale u te 2ky se ten pultik da polohovat, presne, jak pises, pro hubenejsi dite, pro silnejsi dite…taky, co jsem tak zbezne jukla se da cely ten zadek o ktery je dite oprene polohovat do rovna nebo vice do lehu, jeste to zitra poradne prozkoumam, dcerka uz spi a sedacka je v pytli vedle postylky, tak tam ted nechci sramotit ![]()
@luc2ka jo, tak jsem to pochopila a @trysha1 to potvrzuje. My máme jen obyč. Junofix a tam to nejde, prostě se pultík zasadí do drážek, zafixuje pásem a nazdar. Tak tohle celkem vidím fakt dost jako výhodu, dcerka je malinká a je v tom zapasovaná jak brouček. Syn je dlouhán (však malá šla teprve teď z vajíčka, je jí skoro 19m, jemu bylo 14m a už fakt z vejce čouhal fest), tak tam to tak nevyniklo, ale ona je v tom fakt úplně ztracená. No, měnit nebudu, ale kdo má možnost a lehce nestandardní dítě (ať už hodně krátké nebo naopak třeba tlusté), tak je to asi fajn.
Tak děkuju holky, asi radši přidám a koupím 2, dcera je dlouhá, ale docela drobná