Autosedačky Cybex pro miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
9.2.20 09:54

Ahoj, já mám pro syna cybex cloud a je to horor, fakt je strašně těžká, syn má v 9ti měsících už 12kg a když usne v autě (což je skoro pokaždé), tahám ho z auta do 2. patra a na mých zádech je to znát :? Jsem ještě líná jít víckrát, takže nesu v druhé ruce i nákup :D Vozim děti autem denně, i na větší vzdálenosti, takže bezpečnost byla při výběru pro mě prioritou, ale už se s radostí poohližím po jiné. Taky se mi na ní nelíbil potah, je z takového neprodyšného materiálu, syn je v ni vždy strašně zpocený. Koupila bych jinou už dávno, ale když už jsem k ní pořídila i drahou isofix základnu :nevim: Mám i cybex kočárek, takže to nacvaknutí na podvozek je zase fajn, ona se na něm totiž dá roztáhnout do lehu a to je asi její jediná výhoda, kterou oceňuji až teď u většího mimča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
9.2.20 10:55

@Alibella doporucuju poridit nositko ;) muj syn mel ve 2m 8kg, v 7m 12kg..je to mazec, my uz ve vejci ani nevozime, hrozne brecel, jak tam byl narvany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
21.2.20 08:41

No nositko je na prd, když už to dítě vytáhnete a vzbudíte ho, je fakt, že s takovýma velkýma dětma se pronese sebelehčí vajíčko, ale dneska už jich je tolik, že se dá vybrat bezpečná a lehká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí