Autoškola 2014

1653
30.6.14 17:38

autoškola 2014

Ahoj je tu někdo kdo právě dělá autoškolu nebo někdo kdo se k tomu teprve chystá? pojďte pokecat o tom jak nám to jde či nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MarkétkaBeruška
30.6.14 17:41

@MarDen ahoooj já se chystám buď na podzim nebo po vánocích. Ale jako pravidla provozu a písemné testy zkouším už teď, akorát to řízení :roll: no to ještě nemůžu

• Citovat
  • Upravit
1653
30.6.14 17:48

@MarkétkaBeruška ahoj :mavam: já mám za sebou pět jízd a necítím se zrovna za volantem nejlíp :? ale chci řídit :mrgreen: teorii jsem se začala učit taky mnohem dřív než jsem se do autoškoly přihlásila té se ani nebojím věřim že tu zvládnu ale ty jízdy :roll: zkoušela jsem jezdit i s přítelem ale ten má ze mě akorát nervy a já pak z něho že řve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
30.6.14 17:56

@MarDen
Ahoj, jen upozorním, že podobných témat tu aktivních je.

Mám za sebou dvě jízdy. Týden před autoškolou jsem si dala jeden cvičný test a OK. Od té doby tako OK, jen občas mezírka v něčem, co jsem ještě v zákoně nenačetla - ale to půjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
30.6.14 18:01

@MarDen no tak mě jízdy teprve čekají, je mi 17 a chci je proto dělat až před narozeninama…je to lepší. Jinak já mám právě přítele, co se mě učí ty pravidla za jízdy on řídí a říká mi to a fakt jsem se toho neskutečně moc naučila. já se ani těch jízd tolik nebojím, beru to jako nutnost, musím umět řídit a tak to dám :)

• Citovat
  • Upravit
1653
30.6.14 18:02
@zvidavajanca píše:
@MarDen
Ahoj, jen upozorním, že podobných témat tu aktivních je.Mám za sebou dvě jízdy. Týden před autoškolou jsem si dala jeden cvičný test a OK. Od té doby tako OK, jen občas mezírka v něčem, co jsem ještě v zákoně nenačetla - ale to půjde ;)

ahoj :mavam: tak to jsem si nevšimla myslela jsem že témata jsou staré :think:

a jak ti jdou jízdy? já minule zkoušela u obchodáku parkovat zacouváním mezi dvě auta :roll: no nevim jestli to při zkouškách dám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
30.6.14 18:07
@MarkétkaBeruška píše:
@MarDen no tak mě jízdy teprve čekají, je mi 17 a chci je proto dělat až před narozeninama…je to lepší. Jinak já mám právě přítele, co se mě učí ty pravidla za jízdy on řídí a říká mi to a fakt jsem se toho neskutečně moc naučila. já se ani těch jízd tolik nebojím, beru to jako nutnost, musím umět řídit a tak to dám :)

taky to beru jako nutnost mám dvě malý děti tak je řidičák už potřeba :pankac: chtěla jsem si ho dělat už před prvním těhotenstvím, tedy v devatenácti, ale odkládala jsem to a pak jsem otěhotněla a měla půl roku takový nevolnosti že bych to nedala.. teprve ted ve čtyřiadvaceti jsem se k tomu dokopala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
30.6.14 18:25
@MarDen píše:
taky to beru jako nutnost mám dvě malý děti tak je řidičák už potřeba :pankac: chtěla jsem si ho dělat už před prvním těhotenstvím, tedy v devatenácti, ale odkládala jsem to a pak jsem otěhotněla a měla půl roku takový nevolnosti že bych to nedala.. teprve ted ve čtyřiadvaceti jsem se k tomu dokopala ;)

přesně z toho důvodu si ho chci udělat také, až budou dětičky bude potřeba, přítel má povolání, kdy nemůže jen tak kdy chce přijet, jezdí na služebky, takže do budoucna až třeba jedno budeme mít děti a třeba dítě onemocní tak k doktorovi, na pohotovost, prostě si myslím že se mi bude hodit :kytka:

• Citovat
  • Upravit
71
30.6.14 19:00

Cau mamky. Zitra mam prvni teorii a ve stredu jizdy, zaverecne uz mam na magistratu objednane na 29.7. jedna se o rychlokurz, mam akorat vyhodu v tom, ze mam jiz 2 roky odjezdene 8o risk, ale bylo treba. Jen ty testy na internetu to je sile :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: prvni pomoc by ode me byla teda posledni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
30.6.14 21:48
@MarDen píše:
ahoj :mavam: tak to jsem si nevšimla myslela jsem že témata jsou staré :think:a jak ti jdou jízdy? já minule zkoušela u obchodáku parkovat zacouváním mezi dvě auta :roll: no nevim jestli to při zkouškách dám

Ono se to vždycky nějak obnoví. Prostě jede se furt dál, furt pryč.

Jízdy, no… Parkovat jsem zatím neparkovala, ale bojim bojim, protože někam se trefit. No autoškolácké autíčko je skutečně autíčko (Toytota Aygo), ale naše Okrávka combi je proti ní pěknej obr (a místa před barákem krátká/úzká).
Ale mám ještě dost jízd a tak nějak počítám s tím, že si ještě něco připlatím (i když třeba to půjde). Přemýšlím kam by se dalo zajet to zkoušet s tím naším, ideálně nakonec bez asistence policie :lol:, ale asi jsem moc „slušná“ a dost se tady toho bojím, takže asi zatím budu jezdit jen v autoškole.
Dneska nám byly vypsány termíny jízd na další týden, chvíli jsem zírala na to množství a nemohla si vyrat, který bude lepší :lol: a tak byl nakonec výběr docela omezenej, příště budu muset být rychlejší a ne čekat až mi někdo pomůže s výběrem 8)

@Ednulka
Tyjo, a neplatíš majlant?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
1.7.14 12:06
@Ednulka píše:
Cau mamky. Zitra mam prvni teorii a ve stredu jizdy, zaverecne uz mam na magistratu objednane na 29.7. jedna se o rychlokurz, mam akorat vyhodu v tom, ze mam jiz 2 roky odjezdene 8o risk, ale bylo treba. Jen ty testy na internetu to je sile :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: prvni pomoc by ode me byla teda posledni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ahoj já mám závěrečné zkoušky 22.7. dneska jsem se to při jízdách dozvěděla, to máš výhodu já poprvé sedla za volant před tím než jsem se přihlásila do autoškoly jen párkrát a to na odlehlém místě kde auta nejezdí a i tak jsem byla celá vyjukaná :oops: takže já mám největší strach z jízd :zed: bojím se už ted toho že je neudělám, v teorii si celkem pro změnu zas věřím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
1.7.14 12:10

@MarkétkaBeruška to určitě :palec: já taky jsem pořád na někom závislá a už mě to nebaví už chci mít řidičák a neřešit jak to udělat když venku leje a mám jít s mimčem a se starší k doktorce :zed: řidičák je potřeba a zvlášt v dnešní době, taky nevim jak bych to dělala po mateřský odvést starší do školy menší do školky a pak ještě do práce to bych těžko ztíhala a přítel mi nepomůže páč ten má směny všelijak takže u mě už je ten řidičák opravdu dost nutný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
1.7.14 12:15

@zvidavajanca já jezdím s autoškolou s audi A3 Sportback takže celkem delší autíčko ale jezdí se mi s ním dobře, nedokážu si představit jezdit s těma monstrama co bývají 8o dnes jsem opět při jízdách zkoušela parkovat u obchodáku zacouváním a nic moc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
1.7.14 12:21

Tak 22.7. mám závěreční zkoušky a doma už mám od chlapa koupený autíčko :lol: sice starší ale do začátku mi stačí, je to golf. jinak máme kia ceed ale tu mi přítel zezačátku půjčovat nehodlá jen prý pod jeho dohledem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
1.7.14 12:49

@MarDen
Neznám AŠ, co má Audinu, ale možná jiný kraj ;) U nás mají ještě Fiestu, takže o něco větší. Normálně se u nás auta prostřídají, takže tou se taky projedu - asi.
Vzhledem k tomu, že jsem drobná, tak mi ten prcek vyhovuje, ale k čemu takový auto, když se tam do kufru nevleze ani nákup? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová