Autoškola v Praze?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
2.6.16 12:01

Autoškola v Praze?

Maminky :)
Poradíte mi nějakou dobrou autoškolu v Praze? Je jich tolik, že se nemohu rozhodnout.
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5532
2.6.16 12:53

@SluneLu Jednoznačně autoškola king. Sídlí v Praze na Hájích. Mám za sebou 3 autoškoly (na různé skupiny :) ). Perfektně naučí praxi i teorii. Instruktoři pohodáři, všechno v klidu vysvětlí, nenadávají, neřvou… Jestli budu dělat další skupinu, tak zase tady, jinou autoškolu už nechci.
Omlouvám se za chyby, datluji z mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzulee
2.6.16 13:12

@SluneLu
Já doporučuji Autoškolu Drive ve Vršovicích :) Na každou hodinu jsem se těšila a teorii vysvětlí tak, že to pochopí i hluchej ;)

• Citovat
  • Upravit
109
2.6.16 13:15

Taky se můžu doporučit autoškolu King - po zkušenostech s autoškolou Petr Sim a Horazný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
2.6.16 13:28

@SluneLu Já můžu doporučit autoškolu UAMK sídlí buď Praha 6 nebo Praha 4

• Citovat
  • Upravit
13475
2.6.16 13:36

Já chodila před 5ti lety do autoškoly Jiřího Volkána, vyjížděli jsme vždy od NC Chodov. Pan Volkán byl pohodář, dostala jsem ho na doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
11.9.16 15:23

Doporučil by mi, prosím, někdo autoškolu v okolí Stodůlek? S dobrou dostupností MHD? S kvalitní výukou a hodnými instruktory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2819
11.9.16 16:36
@Kajuska89 píše:
Doporučil by mi, prosím, někdo autoškolu v okolí Stodůlek? S dobrou dostupností MHD? S kvalitní výukou a hodnými instruktory?

Wyrwolova (ted nwvim kde jsou ty dvojty v, nejak tak se to pise :mrgreen: ) - maji pobocku na Velke Ohrade a v Jinonicich, vetsinou se tedy zacina na Smichove, ale super, instruktori, pristup, vse… A maji trenazer, to bylo fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2819
11.9.16 16:38
@Cleopatraj40 píše:
Taky se můžu doporučit autoškolu King - po zkušenostech s autoškolou Petr Sim a Horazný!

Uz je to trochu mimo tema, ale muzu se zeptat, proc byl Horazny spatny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
12.9.16 01:38

Heleautoškola na Karlíně, instruktor Jaroslav Král

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie