Autoškola v Praze?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Autoškola v Praze?
Maminky ![]()
Poradíte mi nějakou dobrou autoškolu v Praze? Je jich tolik, že se nemohu rozhodnout.
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@SluneLu Jednoznačně autoškola king. Sídlí v Praze na Hájích. Mám za sebou 3 autoškoly (na různé skupiny
). Perfektně naučí praxi i teorii. Instruktoři pohodáři, všechno v klidu vysvětlí, nenadávají, neřvou… Jestli budu dělat další skupinu, tak zase tady, jinou autoškolu už nechci.
Omlouvám se za chyby, datluji z mobilu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SluneLu
Já doporučuji Autoškolu Drive ve Vršovicích
Na každou hodinu jsem se těšila a teorii vysvětlí tak, že to pochopí i hluchej ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky se můžu doporučit autoškolu King - po zkušenostech s autoškolou Petr Sim a Horazný!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SluneLu Já můžu doporučit autoškolu UAMK sídlí buď Praha 6 nebo Praha 4
- Citovat
- Upravit
Já chodila před 5ti lety do autoškoly Jiřího Volkána, vyjížděli jsme vždy od NC Chodov. Pan Volkán byl pohodář, dostala jsem ho na doporučení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučil by mi, prosím, někdo autoškolu v okolí Stodůlek? S dobrou dostupností MHD? S kvalitní výukou a hodnými instruktory?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kajuska89 píše:
Doporučil by mi, prosím, někdo autoškolu v okolí Stodůlek? S dobrou dostupností MHD? S kvalitní výukou a hodnými instruktory?
Wyrwolova (ted nwvim kde jsou ty dvojty v, nejak tak se to pise
) - maji pobocku na Velke Ohrade a v Jinonicich, vetsinou se tedy zacina na Smichove, ale super, instruktori, pristup, vse… A maji trenazer, to bylo fajn
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cleopatraj40 píše:
Taky se můžu doporučit autoškolu King - po zkušenostech s autoškolou Petr Sim a Horazný!
Uz je to trochu mimo tema, ale muzu se zeptat, proc byl Horazny spatny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit