Avent ventilek nebo dudlík vel. 3

584
27.10.10 18:11

Avent ventilek nebo dudlík vel.3

Ahoj holky, budu malému kupovat větší aventí lahvičku, malá přestává stačit. Je mu 5 měsíců a kousek, chceme už začít s nemléčnýma kašičkama. (UM pije prcek v pohodě z dudlíku Avent 1, tak měnit nebudu). Co mám k té lahvičce pořídit na ty kašičky? Dudlík 3 je v pohodě? Nebo něco jiného? A co ten měkký ventilek? Ten je vyloženě jen na pití? Našla jsem tu spoustu chvály na NUK nebo DM hrneček, tak že bych pořídila na učení pití ten a k Aventu jen dudlík na kaši? Ale jak velký? :nevim:
Děkuju moc za rady… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
27.10.10 18:15

A nechceš zkusit kaši lžičkou? Já používám č. 3, ale jen na mléko nebo čaj a vodu…kaši dávám od první chvíle lžičkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
27.10.10 18:16
rhiannon píše:
A nechceš zkusit kaši lžičkou? Já používám č. 3, ale jen na mléko nebo čaj a vodu…kaši dávám od první chvíle lžičkou :nevim:

já bych taky byla pro kaši na lžičku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
27.10.10 18:23

To jsou věci! :lol: Já byla ráda, že mlíko pije sám, že si už i flašku drží, jenom koriguju, že si bude cucat kaši :mrgreen: Ne vážně, hrozně se nám v noci budí, tak ho chceme zaplácnout nějakým vpodstatě trošku zahuštěným mlíkem…Tak jsem myslela, že by to chtělo dudlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
27.10.10 18:25
dornicka píše:
To jsou věci! :lol: Já byla ráda, že mlíko pije sám, že si už i flašku drží, jenom koriguju, že si bude cucat kaši :mrgreen: Ne vážně, hrozně se nám v noci budí, tak ho chceme zaplácnout nějakým vpodstatě trošku zahuštěným mlíkem…Tak jsem myslela, že by to chtělo dudlík

tak to jo,v noci nebo večer před spaním bych taky nevotravovala prcka s lžičkou :mrgreen: :lol:

Příspěvek upraven 27.10.10 v 18:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
27.10.10 18:26

A nevíš, jestli by ta aventí 3 byla ok? Bo raděj 4?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.10.10 18:40

No, ono tam nejde moc o dírky, ty jsou stejné, obávám se, že je asi stejně budeš muset zvětšit :think: Nebo aspoň ségra to tak dělala, i u těch avenťáckých dudlíků..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.10.10 18:42
dornicka píše:
To jsou věci! :lol: Já byla ráda, že mlíko pije sám, že si už i flašku drží, jenom koriguju, že si bude cucat kaši :mrgreen: Ne vážně, hrozně se nám v noci budí, tak ho chceme zaplácnout nějakým vpodstatě trošku zahuštěným mlíkem…Tak jsem myslela, že by to chtělo dudlík

Snad vám to na noční buzení pomůže :lol: :wink: Nám se tedy nebudí tak moc, ale taky, a i když fakt sežere 150 ml kaše a ještě to pak zapije mlíkem - tak účinek 0 :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
27.10.10 18:43
rhiannon píše:
No, ono tam nejde moc o dírky, ty jsou stejné, obávám se, že je asi stejně budeš muset zvětšit :think: Nebo aspoň ségra to tak dělala, i u těch avenťáckých dudlíků..

Aha, to mě nenapadlo, děkuju moc - ono co větší dudlík, to jen víc dírek, viď? A nemám teda koupit tu jedničku s jednou dírkou a tu zvětšit?Jsem už z toho jelen :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
27.10.10 18:44

a u aventu to není tak že čím vyšší číslo tím větší dudlík jako u Nuku??Protože třeba Nuk to má číslovaný podle věku tak abys mu nedávala nějakou 3 od 18m :nevim: dala bych mu ten co dáváš a zvětšila dirku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.10.10 18:47
dzarunka píše:
a u aventu to není tak že čím vyšší číslo tím větší dudlík jako u Nuku??

No, já měla dudloše zatím jen Avent a v podstatě č. 1 má jednu dírku, č. 3 má 3 stejné dírky - velikostně jako č. 1…takže jen vlastně rychlejší průtok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
27.10.10 18:48
dzarunka píše:

To já právě nevím, ale když koukám na jejich web, vypadá to, že se dudlíky liší počtem dírek, o velikosti tam nic nepíšou. Ale 3 by měl být od 3 měsíců, snad…Uf, to je věda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.10.10 18:49

Jojo, podle věku to je taky, č. 3 je tuším od 3.měsíce - nebo nějak tak, ten používám pořád, stačí mu to…

dornicko, klidně bych dala ten s jednou dírkou a zvětšila jí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
27.10.10 18:49

tak kup se třema dirkama a když nepoteče tak zvětši dirku ne tý 1 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.10.10 18:50
dornicka píše:
dzarunka píše:
To já právě nevím, ale když koukám na jejich web, vypadá to, že se dudlíky liší počtem dírek, o velikosti tam nic nepíšou. Ale 3 by měl být od 3 měsíců, snad…Uf, to je věda :lol:

Přesně tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko