Avent ventilek nebo dudlík vel. 3
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Avent ventilek nebo dudlík vel.3
Ahoj holky, budu malému kupovat větší aventí lahvičku, malá přestává stačit. Je mu 5 měsíců a kousek, chceme už začít s nemléčnýma kašičkama. (UM pije prcek v pohodě z dudlíku Avent 1, tak měnit nebudu). Co mám k té lahvičce pořídit na ty kašičky? Dudlík 3 je v pohodě? Nebo něco jiného? A co ten měkký ventilek? Ten je vyloženě jen na pití? Našla jsem tu spoustu chvály na NUK nebo DM hrneček, tak že bych pořídila na učení pití ten a k Aventu jen dudlík na kaši? Ale jak velký? ![]()
Děkuju moc za rady… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A nechceš zkusit kaši lžičkou? Já používám č. 3, ale jen na mléko nebo čaj a vodu…kaši dávám od první chvíle lžičkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rhiannon píše:
A nechceš zkusit kaši lžičkou? Já používám č. 3, ale jen na mléko nebo čaj a vodu…kaši dávám od první chvíle lžičkou
já bych taky byla pro kaši na lžičku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsou věci!
Já byla ráda, že mlíko pije sám, že si už i flašku drží, jenom koriguju, že si bude cucat kaši
Ne vážně, hrozně se nám v noci budí, tak ho chceme zaplácnout nějakým vpodstatě trošku zahuštěným mlíkem…Tak jsem myslela, že by to chtělo dudlík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dornicka píše:
To jsou věci!Já byla ráda, že mlíko pije sám, že si už i flašku drží, jenom koriguju, že si bude cucat kaši
Ne vážně, hrozně se nám v noci budí, tak ho chceme zaplácnout nějakým vpodstatě trošku zahuštěným mlíkem…Tak jsem myslela, že by to chtělo dudlík
tak to jo,v noci nebo večer před spaním bych taky nevotravovala prcka s lžičkou
![]()
Příspěvek upraven 27.10.10 v 18:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, ono tam nejde moc o dírky, ty jsou stejné, obávám se, že je asi stejně budeš muset zvětšit
Nebo aspoň ségra to tak dělala, i u těch avenťáckých dudlíků..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dornicka píše:
To jsou věci!Já byla ráda, že mlíko pije sám, že si už i flašku drží, jenom koriguju, že si bude cucat kaši
Snad vám to na noční buzení pomůže
Nám se tedy nebudí tak moc, ale taky, a i když fakt sežere 150 ml kaše a ještě to pak zapije mlíkem - tak účinek 0
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rhiannon píše:
No, ono tam nejde moc o dírky, ty jsou stejné, obávám se, že je asi stejně budeš muset zvětšitNebo aspoň ségra to tak dělala, i u těch avenťáckých dudlíků..
Aha, to mě nenapadlo, děkuju moc - ono co větší dudlík, to jen víc dírek, viď? A nemám teda koupit tu jedničku s jednou dírkou a tu zvětšit?Jsem už z toho jelen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a u aventu to není tak že čím vyšší číslo tím větší dudlík jako u Nuku??Protože třeba Nuk to má číslovaný podle věku tak abys mu nedávala nějakou 3 od 18m
dala bych mu ten co dáváš a zvětšila dirku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dzarunka píše:
a u aventu to není tak že čím vyšší číslo tím větší dudlík jako u Nuku??
No, já měla dudloše zatím jen Avent a v podstatě č. 1 má jednu dírku, č. 3 má 3 stejné dírky - velikostně jako č. 1…takže jen vlastně rychlejší průtok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dzarunka píše:
To já právě nevím, ale když koukám na jejich web, vypadá to, že se dudlíky liší počtem dírek, o velikosti tam nic nepíšou. Ale 3 by měl být od 3 měsíců, snad…Uf, to je věda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo, podle věku to je taky, č. 3 je tuším od 3.měsíce - nebo nějak tak, ten používám pořád, stačí mu to…
dornicko, klidně bych dala ten s jednou dírkou a zvětšila jí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak kup se třema dirkama a když nepoteče tak zvětši dirku ne tý 1
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dornicka píše:dzarunka píše:To já právě nevím, ale když koukám na jejich web, vypadá to, že se dudlíky liší počtem dírek, o velikosti tam nic nepíšou. Ale 3 by měl být od 3 měsíců, snad…Uf, to je věda
Přesně tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit