Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
NO mě jde spíš o to, jestli fakt za 5 mnou ehnaných lidí dostanu 6000 kč víš ![]()
Ahoj Míšo, tak o těch 6 tisících nic nevím. Dělám Avon. Není pravda, že musíš mít nad 1050 Kč. Každá kampaň trvá 3 týdny, v některém z těch týdnů přes net Avon Lady objednává. Pokud je objednávka menší než 1050Kč, platí Avon Lady za dopravu stovku. Pokud je to částka alespoň 1050 Kč, je doprava a balné zdarma. Taky nemusíš dvě kampaně po sobě objednávat vůbec a stejně Ti domů dojde katalog na další kampaň (po třetí prošvihnuté kampani už ne, pak zas až objednáš). Takže pokud nechce Avon Lady objednávat každou kampaň, může dvě vynechat a udělat to ve třetí - a to objednávku za 1050 dáš. Já jsem za rok vynechala objednávku jen dvakrát. Z ceny objednávky je provize AL 15% (víc je to až pokud máš nad 2700 Kč - tuším - což teda nemívám). Do výše objednávky se nezapočítávají demo nabídky a netto nabídky určené jen Avon Ladies. Já těchto nabídek nevyužívám - je to sice o něco levnější, ale zas potřebuju, aby se mi to započítalo do objednávky a tudíž z toho byla provize - takže si to radši objednám za katalogovou cenu. Jinak když se Tvoje kámoška zaregistruje jako Avon Lady a nebude objednávat, tak se nic neděje - je to jedno, pořád bude vedená jako AL a kdykoli si může objednat.
Nouky a nedá se to nějak zjistit, jestli těch 6000kč za 5 doporučených lidí je pravda nebo ne? ![]()
ahoj,v tom dotazu to je myšleno,tak že když teď seženeš 5 lidí pod sebe (jako zaregistruješ nový)tak dostaneš 6000kč,a abys je dostala tak každej ten nově zaregostrovanej musí mít 1. objednávku aspoň za 1050kč
Tady je webovka: http://www.avoncosmetics.cz/…me_page.page
Už byla v minulosti spousta akcí - když nalanaříš kámošku, dostaneš sportovní kabely atd., ale já to nedělám, ani se o to nezajímám, AL je tolik, že jsem ráda, že splaším nějakou objednávku - ještě shánět nějaké nové AL, které by mi konkurovaly
Objednávám si většinou pro sebe, protože jsem s touhle kosmetikou byla už dávno před tím, než jsem byla AL, spokojená, ale určitě to chce mít někoho třeba z kámošek nebo z rodiny, kdo si objedná…
Taky o žádné finanční odměně nevím, asi to bude jen motivace pro koordinátory, nikoliv pro prodejce. Jinak jak píše NOUKY… běžná provize je 15%, při objednávce nad těch 2700 je to 20%, nad 5400 je to 25% a nad 10500 je to 30%, to je maximum.
Pokud chcete nějaké info, klidně pisněte do vzkazů, AL jsem už asi 8 let ![]()
Ahojte mám dotaz kamarádka mi tvrdí, že má nějakou kamarádku co jí nabízí stát se avon lady, kdž ta moje kamarádka sežene dalších 5 lidí dostane 6000 kč mě to přijde jako absolutní kravina. Prý je to úplně bez závazků na jakékoliv další nákupy… Prosím řekněte mi jak to doopravde je ? Co musí Avonlady po registraci dodržovat?