Zkušenosti s prací pro avon jako sales leader?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Avon sales leader (koordinator)
Zdravim, mate nekdo zkusenosti s praci pro avon jako sales leader?
Co to obnáší a jak spolupráci hodnotíte? Co výdělek? dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já u toho byla chvilku. Peníze by byli asi pěkný, ale musíš plnit cíle.. Dostávat pod sebee lidi. O víkendech jsem musela jezdit se stánkem a shánět lidi. Vydržela jsem jen chvilku, když jsem ještě byla na mateřský a s nástupem do práce jsem odmítala jezdit o víkendech se stánkem.. V dnešní době Avon podle mě moc nejede. Ale kdyby se dařilo, tak peníze by byli pěkný, hodně katalogů zdarma a více dárků ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedoporučuji po všech stránkách spolupráci s Avonem, budou Vás nutit shánět stále nové lidi a když dosáhnete nějakého cíle a budete si moct vydělávat větší peníze tak najdou důvod Vás vyhodit aby Vás nemuseli vyplatit, firma je neférová, a za mne rozhodně nedoporučuji
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nedoporučuji po všech stránkách spolupráci s Avonem, budou Vás nutit shánět stále nové lidi a když dosáhnete nějakého cíle a budete si moct vydělávat větší peníze tak najdou důvod Vás vyhodit aby Vás nemuseli vyplatit, firma je neférová, a za mne rozhodně nedoporučuji
Ono to jeste existuje? Myslela jsem ze jsou v propadlisti dejin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejhorší je shánět další lidi pod sebe. To prostě nejde. Všude sdílím svůj katalog, a stejně nic.To dělám Sales Leader, tak budu zase asi obyčejná Avon Lady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uvažuji o tom že na Avon napíšu že to dělat nechci. Když mi řekli lidi z Avonu že ten kdo je pode mnou registrovaný, má svoje avon konto na sebe a objedna si a nezaplatí že to bude na mě že když já je registruji tak já z toho budu mít problém. Za mě to je nesmysl, platit za někoho jeho dluh když to je na něj. Takže budu mít pod sebou třeba 200 lidí(hodně přeháním),10z toho jich nezaplatí (průměr třeba 1000 za objednávku) tak podle té logiky mám zaplatit 10k
- Citovat
- Upravit
Avon je pravěk z devadesdátek. Dnes už jsou mraky jiné a lepší i dostupné kosmetiky. Co to asi může být za kvalitu, když ve výrobku platíte dealera a další pyramidu nákladů. A neustále někoho obtěžovat s nabídkou v katalogu, kde si ani nemohu výrobky ozkoušet. Ztráta času pro prodávajícího i kázazníka. Kalita výrobků velmi průměrná. Doba pokročila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@884135 Hlavně mě přijde nesmysl platit něco za někoho, ať si to vyřeší s dotyčnou osobou. Copak já mám zodpovědnost za dospělého svéprávného člověka?
- Citovat
- Upravit