Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky chtela bych se zeptat jestli nekdo z vas nechova axolotl.Chtela bych si dva poridit a libi se mi albinii a ruzovi
Nevite kde se daji sehnat?Na internetu jsem zsndeho ruzoveho na prodej nenasla.Dekuji
Ahoj
Já jsem koupila ty růžové (to jsou myslím albíni, ne?) normálně ve zverimexu. Ale je pravda, že momentálně tam mají jen ty tmavé.
Když tak zkus vydržet.
Jsou moc krásní, taky bych je chtěla. Ale myslela jsem že jsou bílí když jsou malí a ztmavnou jak zestárnou:
Nemeli by ztmavnout.A ruzovy jsou jini nez ti bili albini.Jsou ruzne barevne.Koukni na net a uvidis tam jak vypadaji ti ruzovy.A jeste se chci zeptat asi to nejak nesmrdi ne? A jak dlouho uz je mas?
Ahoj, měli jsme ty růžové, koupili jsme je normálně ve zverimexu, asi už dospělé a myslím, že barvu nezměnili, byli růžoví celou dobu. Co by jako mělo smrdět? Axolotli nesmrdí, smrdí voda, když ji pravidelně nečistíš, nebo pokud někde zůstane kousek masa nebo čím je krmíš, tak to zasmrádne hodně…
A uz je nemate?a odkud jsi asi ne z hradce vid?psala jsem na ruzne inzeraty a jeste se nikdo neozval.
Já je mám asi od léta. Byli o dost menší, tak asi byli mladí. Nesmrdí. Je to jako rybičky. Musíš měnit vodu.
Snad seženeš.
A mohla bych se zeptat kde jsi je sehnala?Myslim presne.A jak to je se zbarvenim Nejaci jsou albini a nejaci ruzovy nebo se pak jejich barvi meni?
Ahoj
Koupila jsem je v obyčejném malém zverimexu u nás ve městě. Byli a jsou světle růžoví. Přesně jako na tomto obrázku http://foto.dama.cz/…0/600173.jpg Aspoň za tu dobu co je mám se barva nezměnila.
axolotli jsou fajn, nesmrdi, jsou krasni, mne vzdycky skakali po pinzete s zradlem ![]()
musi se jim menit voda, jsou haklivy na cistotu vody. Ze jsou opecovavany spravne cistou vodou poznas podle toho, ze maji krasne obrostly zabry a nemaji jen holy pahylka.
Fakt krasna zvirata
a nenarocna
akorat pozor v lete na teplotu vody
maji radsi chladnejsi.
Ahojky tak uz mi v akvariu plave axolotlik a je vazne nadherny.
Ahojky, tak tohle zvířátko vidím prvně a moc se mi líbí! Nejdřív jsem si říkala normální ryba, ale pak jsem si všimla, že má nohy
… A to se dá normálně do akvárka s vodou, nebo to musí mít filtraci jako rybičky?! A dají se chovat v ruce?
Omlouvám se za blbý dotaz
Díky
ja si presne tohle taky zjistovala.Pry vydrzi asi az 5 min bez vody ale zkouset to nebudu.Mam je v akvarku s dvema rybickama.Museji mit ale filtraci.Ale muze vyrust az 30 cm.A ty albinci jsou zbarveni do ruzova.Mam asi 5cm velkyho a stal 130KC
Barboro13
Tak se povedlo sehnat? Gratuluju.
Pokud máš malé rybky, tak ti je axolotlík sežere. Oni se jedí i mezi sebou. Teda velcí sní malé. Já jsem si chtěla přikoupit jinou barvu, ale prodávají jen mrňavé (aspoň u nás) a ty by ti moji zbaštili. ![]()
A ano, vydrží bez vzduchu. MOžná i dýl. Jeden mi vyskočil z akvárka, jak se bobek lekl a skončil za skříní. Myslím že to mohlo trvat i dýl než 15 minut, než se mi podařilo ho odchytit. Pořád zalézal do tmy a já jsem pořád odsouvala o kousek skříň a on zase zalezl a tak dokola.
PitbulLenko
Myslím, že by se nedaly chovat v ruce. Jsou kluzcí. Něco jako ryby.