Axolotl - zvířátko

962
17.2.12 03:05

axolotl zviratko

Ahojky chtela bych se zeptat jestli nekdo z vas nechova axolotl.Chtela bych si dva poridit a libi se mi albinii a ruzovi
Nevite kde se daji sehnat?Na internetu jsem zsndeho ruzoveho na prodej nenasla.Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19296
17.2.12 08:26

Ahoj
Já jsem koupila ty růžové (to jsou myslím albíni, ne?) normálně ve zverimexu. Ale je pravda, že momentálně tam mají jen ty tmavé. :think: Když tak zkus vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
17.2.12 08:36

Jsou moc krásní, taky bych je chtěla. Ale myslela jsem že jsou bílí když jsou malí a ztmavnou jak zestárnou:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
17.2.12 10:03

Nemeli by ztmavnout.A ruzovy jsou jini nez ti bili albini.Jsou ruzne barevne.Koukni na net a uvidis tam jak vypadaji ti ruzovy.A jeste se chci zeptat asi to nejak nesmrdi ne? A jak dlouho uz je mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
17.2.12 10:54

Ahoj, měli jsme ty růžové, koupili jsme je normálně ve zverimexu, asi už dospělé a myslím, že barvu nezměnili, byli růžoví celou dobu. Co by jako mělo smrdět? Axolotli nesmrdí, smrdí voda, když ji pravidelně nečistíš, nebo pokud někde zůstane kousek masa nebo čím je krmíš, tak to zasmrádne hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
17.2.12 12:40

A uz je nemate?a odkud jsi asi ne z hradce vid?psala jsem na ruzne inzeraty a jeste se nikdo neozval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
17.2.12 20:07

Tak i rodine se libi ale porad nevim kde ho sehnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
17.2.12 20:36

Já je mám asi od léta. Byli o dost menší, tak asi byli mladí. Nesmrdí. Je to jako rybičky. Musíš měnit vodu.
Snad seženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
18.2.12 00:26

A mohla bych se zeptat kde jsi je sehnala?Myslim presne.A jak to je se zbarvenim Nejaci jsou albini a nejaci ruzovy nebo se pak jejich barvi meni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.2.12 07:25

Ahoj
Koupila jsem je v obyčejném malém zverimexu u nás ve městě. Byli a jsou světle růžoví. Přesně jako na tomto obrázku http://foto.dama.cz/…0/600173.jpg Aspoň za tu dobu co je mám se barva nezměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
18.2.12 07:38

axolotli jsou fajn, nesmrdi, jsou krasni, mne vzdycky skakali po pinzete s zradlem :lol:
musi se jim menit voda, jsou haklivy na cistotu vody. Ze jsou opecovavany spravne cistou vodou poznas podle toho, ze maji krasne obrostly zabry a nemaji jen holy pahylka.
Fakt krasna zvirata :palec: a nenarocna :palec: akorat pozor v lete na teplotu vody :think: maji radsi chladnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
29.2.12 20:29

Ahojky tak uz mi v akvariu plave axolotlik a je vazne nadherny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
29.2.12 20:38

Ahojky, tak tohle zvířátko vidím prvně a moc se mi líbí! Nejdřív jsem si říkala normální ryba, ale pak jsem si všimla, že má nohy :) … A to se dá normálně do akvárka s vodou, nebo to musí mít filtraci jako rybičky?! A dají se chovat v ruce? :lol: Omlouvám se za blbý dotaz :oops: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
29.2.12 20:53

ja si presne tohle taky zjistovala.Pry vydrzi asi az 5 min bez vody ale zkouset to nebudu.Mam je v akvarku s dvema rybickama.Museji mit ale filtraci.Ale muze vyrust az 30 cm.A ty albinci jsou zbarveni do ruzova.Mam asi 5cm velkyho a stal 130KC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
1.3.12 08:10

Barboro13
Tak se povedlo sehnat? Gratuluju.
Pokud máš malé rybky, tak ti je axolotlík sežere. Oni se jedí i mezi sebou. Teda velcí sní malé. Já jsem si chtěla přikoupit jinou barvu, ale prodávají jen mrňavé (aspoň u nás) a ty by ti moji zbaštili. :?
A ano, vydrží bez vzduchu. MOžná i dýl. Jeden mi vyskočil z akvárka, jak se bobek lekl a skončil za skříní. Myslím že to mohlo trvat i dýl než 15 minut, než se mi podařilo ho odchytit. Pořád zalézal do tmy a já jsem pořád odsouvala o kousek skříň a on zase zalezl a tak dokola.

PitbulLenko
Myslím, že by se nedaly chovat v ruce. Jsou kluzcí. Něco jako ryby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný