Až tak slabá menstruace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
493
19.6.14 12:23

Až tak slaba menstruace??

Ahojte holky,

vím, že tady nikdo z Vás nemá věšteckou kouli, a nejste doktoři :)

i přesto bych se chtěla zeptat jestli některá náhodou nemáte zkušenost.

Menstruaci jsem měla zatím jakž takž pravidelnou +-28-30dní. až na tento měsíc..

V úterý 28DC jsem zašpinila.. tak si říkám červená je tady.. jenže druhý den, byla intimka jenom trošku zašpiněná s minimem krve.. Tak si říkám ve čtvrtek se to rozjede.. ale ono pořá nic.. na intimce nic nemám.. jenom když jsem se na WC vytřela na toaleťaku trošku krve, ale spíš bych řekla hlen a v tom trošku krve..
Myslte, že se to da považovat za MS?? břicho mě boli ne tak moc jako u normální menstruace, ale bolí.. nebo zajít k doktorovi?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5086
19.6.14 12:24

Udělej si těhotenský test - pokud je možnost, že by si mohla být těhotná ;)
nebo to může být cysta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
19.6.14 12:24

@veruka85 Já bych zašla, aspoň budeš vědět :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30922
19.6.14 12:28

@veruka85 Jeste vyckej, vzdyt dneska jsi 30 dc, coz je normalni delkva tveho cyklu. Spis si udelej test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
19.6.14 12:30
@mabis píše:
Udělej si těhotenský test - pokud je možnost, že by si mohla být těhotná ;)
nebo to může být cysta ;) [/citac

s manželem jsem se chranili kondomem.. a sex vůbec nebyl v plodnych dnech.. spíš jsem se těšili, že po této MS si konečně začneme užívat bez kondomu.. a teď toto.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
19.6.14 12:30

@veruka85 taky bych to viděla na test ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
19.6.14 12:32
@Cuddy píše:
@veruka85 Jeste vyckej, vzdyt dneska jsi 30 dc, coz je normalni delkva tveho cyklu. Spis si udelej test.

Do města se dostanu až v dobotu.. :oops:

mě přijde trošku divné, že to není krev, ale takovy ten spíš hlen a v tom trošku krve, nebo hnědého.. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
19.6.14 12:33
@eviku-miluna píše:
@veruka85 taky bych to viděla na test ;)

a co ty menstruační bolesti? to je normální? u prvního jsem to vůbec neměla.. a pořád mam takový ten pocit už už bych to měla dostat.. i jsem taková podrážděná.. no klasický předmenstruační syndrom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
19.6.14 12:37

@veruka85 tak ten pocit, že „už už to dostanu“ je právě na začátku těhotenství úplně normální, já to měla taky, jen jsem tomu nevěřila a už už jsem dostávala menses týden :mrgreen:, pak teprve jsem se rozhoupala k testu a samozřejmě vyjely // jak hrom, aby ne, týden po vynechání. Tohle Ti fakt nikdo nepoví, pokud se snažíte o dítě (nebo máte někde „černý svědomí“ že to teoreticky může být těhotenství), tak to na to spíš vypadá. Ale stejně tak to může být hormonální výkyv, někdy se tak projevuje i cysta…kdoví. Test v sobotu=test pozítří, to je chvilka, takže já bych vyčkala, stejně pokud nemáš potíže, tak Tě žádný doktor asi zítra nevezme (není to akutní), tak jestli tam půjdeš v pondělí s tím, že máš tohle a negativní test nebo budeš v pondělí vědět, že jsi těhotná, to už vyjde prašť jako uhoď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
19.6.14 12:38

@veruka85 to je na začátku těhotenství běžné, že má člověk jakoby menstruační bolesti, jako by to měl každou chvíli dostat ;).Já to tak měla docela dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
19.6.14 12:56

Ja to ttakhle měla dva dny a myslela jsem, že se dostaví, ale už se nedostavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
19.6.14 13:02
@Terrinka93 píše:
Ja to ttakhle měla dva dny a myslela jsem, že se dostaví, ale už se nedostavila :mrgreen:

Opravdu?

HOlky ja z toho začínám být mírně nervozní.. z toho, že nevím na čem jsem..

a to opravdu myslíte, že bych mohla otěhotnět i přes ten kondom? ikdyž nepraskl nezklouzl nic??..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
19.6.14 13:07

Bratr a sestra mého přítele jsou přes gumu :mrgreen: takže nevím.. Může to být cokoli. Buď ještě dorazí, změna počasí, cysta, infekce, stres.. Nebo jsi těhotná. Zkus test. Mě ukázal už ve třetím týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí