16. měsíční mimčo a dvojčata

96
19.6.14 10:26

16 měsíční mimčo a dvojčata

Ahoj holky,
chtěli jsme pro naší holčičku sourozence a vzhledem k tomu, že ona si dala na čas, říkali jsme si, že i druhý určitě nepůjde hned. No, šlo a dokonce to budou dvojčata. Až se narodí, bude malé 16 měsíců. Jsem z toho stále v šoku a nějak to pořád nemůžu vstřebat… :roll:

Chci se zeptat, máte někdo podobnou zkušenost? Jak moc je to náročný? Dá se to, nebo jste zralé na blázinec?

Předem děkuju za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Thesis
19.6.14 10:35

Mám děti 13 měsíců od sebe a představa dvojčat a toho raubíře, šla bych hodit mašli. :oops: Bude to náročný :hug:

• Citovat
  • Upravit
27281
19.6.14 10:37

Hůůůstýýý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kámoška má 11 měsíců od sebe „jen“ dvě děti a říkala, že to byl teda faaakt hukot. Že ten první rok s oběma naráz byl dost drsnej. Nikam nemohla, mlíko na mozku, nervy k výblu, utahaná, vyhublá, vystresovaná, vypsychovaná, vyčerpaná, manželský život na bodu mínus sto… no prostě katastrofa!

ALE!!! Jak se přehoupl ten první rok tak už se to začalo zlepšovat… nebo si prý na to zvykla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jako to prý zase za nima musí pořád běhat, kontrolovat co vyvádějí a tak… ale vyhrajou si spolu, zabaví se, hodně zvládnou sami a už i babičky více hlídají, takže se občas i někam podívá za zábavou nebo v klidu na kafe s kámoškou :kytka:

Odnesl to teda její partnerský život, chlap to neustál a opustil je… :roll:

Ty budeš mít dohromady tři… no to bude teprve rodeo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
19.6.14 10:39

@Cmochy
Chlap je opustil, protoze nebyl pravidelny sex? Ja bych ty hovada fakt strilela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
19.6.14 10:40

Třeba ti odpoví @Zvědavica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
19.6.14 10:42

Nebo tě uklidní @fragola
Každopádně gratuluju, mě čekají jen ty dvojčátka bez staršího dítka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.6.14 10:44

@Leona5 Jsem v podobné situci. Nejmladší dcerka oslavila v květnu rok a já za měsíc porodím dvojčata :) Kromě dcerky máme doma dalších 6 dětí s poměrně malými věkovými rozdíly (njestarší je 10 let). Bude to hukot, ale těším se na to. Ono to půjde. Zatím se bojím o mrňouse, abych to deklepala do konce a z ostatního strach nemám ;)

Příspěvek upraven 19.06.14 v 10:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
19.6.14 10:45

@Bejbyy Úúúúúž jsem tu :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430

Ráda bych Tě nějak povzbudila, ale upřímně mě nic moc povzbudivého nenapadá. Za sebe si to neumím představit. Těch 16 měsíců je takový nebezpečný věk, rozum žádný, ale všude dojde a vyleze, musíš být pořád ve střehu.
Máš hlídací babičky, co finance na nějakou chůvu, alespoň třeba jednou do týdne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566

@Leona5
tak bude to narocny ale budes to muset zvladnout hlavne poresit kocarek 8o

ja bych visela na strome mela jsem z toho strach i ted a to je synovi 5let

Příspěvek upraven 19.06.14 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
19.6.14 10:46

Mám dva kluky s rozdílem 16 měsíců a představa dvojčat byla moje noční můra. Budeš to mít těžké, ale zvládneš to. U nás byl kritický první půl rok. Teď už je pohoda, kluci se mají rádi, skvěle si spolu vyhrají. Neměnila bych. Neboj, zvládneš to. Mně nejvíc mrzí, že jsem neměla ani na jednoho tolik času kolik by potřebovali, že jsem si neužila mladšího jako malé miminko. Nebyl čas se mazlit, tulit, všechno probíhalo v poklusu. O to víc si ho užívám teď. Neboj se, nějak to půjde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
19.6.14 10:47

Bude to náročný, ale zvykneš si. Ono i kdyby dcerce bylo 5 a čekala jsi jen jedno, tak pak řekneš, že to je náročný. První rok to bude těžký, ale pak si děti vyhrají spolu a ty budeš jen hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85404
19.6.14 10:47

Treba se jeste jedno dvojce vstreba, stava se to, nevim v kolikatem ses tydnu. Ja Ti teda nezavidim, ale urcite se to zvladnout da. Musi Ti ale vypomoct rodina (minimalne) :think: mala uz asi tou dobou bude chodit sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85404
19.6.14 10:49

Nekdo ti zminoval chuvu, to me taky napadlo, aspon jednou tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
19.6.14 10:51

8o mě by mrsklo :mrgreen:
ale záleží jakou máš pomoc v rodině, jak je manžel v práci, jestli máš barák nebo byt, jaké jsou finance…

ale určitě to zvládneě :hug: :hug: nic jiného ti nezbyde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky