Bába mi spadla před auto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
7.4.22 11:59

@MilujicislecnaT a má na tebe nějaký kontakt?

• Citovat
  • Upravit
1906
7.4.22 12:03

@unuděná ne neznam apochybuji, ze si napsala SPZ, ale tak aby nevyhlasila patrnani nebo tak :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
7.4.22 12:03

@ludmilaadamkova ne nema na me zdny kontakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.4.22 12:04

Klídek, někteří lidé by se měli vrátit zpátky do autoškoly. Povinně bych zavedla každých 5 až 10 let přezkoušení pro všechny. Jestli jsi si jistá, že jsi byla na hlavní, není co řešit. Klídek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.4.22 12:04
@MilujicislecnaT píše:
@unuděná ne neznam apochybuji, ze si napsala SPZ, ale tak aby nevyhlasila patrnani nebo tak :? :roll:

Jako vtípek dobrý, ale fakt doufám, že to nemyslíš vážně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5985
7.4.22 12:16

Hele, už nadpis mě rozesmál :lol:
Děkuji za pobavení :lol: :lol:

Jo a s babkou si podejte ruce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034
7.4.22 12:20

Stává se, že mě na kole auto pustí, ikdyž má přednost - s dětmi úplně pravidelně. Takže si myslím, že „bába“ si po tvém zastavení mohla myslet, že ji pouštíš a proto se rozjela.
Je dobře, že jsi zastavila.
A vinna ničím nejsi. nejdřív chybovala bába a pak to bylo nedorozumnění. Pravidla asi nijak neošetřují situaci, kdy všichni v křižovatce pro jistotu zastaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8102
7.4.22 12:22
@unuděná píše:
Hele, kvůli mě se jednou položili dva motorkáři - prostě neodhadli vzdálenost, já odbočovala z hlavní doleva, ale musela jsem úplně zastavit, protože jelo auto v protisměru. Oni nedobrzdili a podjeli mě zprava, ujeli na štěrku v krajnici a bylo. Normálně jsem se optala, jestli se něco stalo jim nebo motorce, nic, nic, dobře dojeďte a pouštím z hlavy :nevim:

Pokud jsi dala včas blinkr, tak jejich chyba. Pokud jsi napřed brzdila a až potom dala blinkr, jako to dělá hodně řidičů, tak bych si pomyslel něco nehezkého, ale stejně bych jako motorkář ocenil, že se zajímáš. Hodně řidičů by ve chvíli, kdy nedošlo k nárazu, prostě pokračovalo dál v cestě a nějaký válející se motorkář by je nezajímal. Oni do něj přece nenabourali, tak co to řešit. Ostatně jako motorkář sleduji vše kolem sebe a snažím se předvídat, protože mnoho lidí jsou špatní řidiči, ale také se potřebují nějak dostat z bodu A do bodu B a třeba nemají jinou možnost, než autem. Beru to tak, nerozčiluji se, netroubím, nemávám rukama a vím, že i když budu podle pravidel silničního provozu v právu, bude to při srážce s autem bolet mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.4.22 12:25

@rmot To víš, že jsem blikala, ale tam sehrálo roli víc faktorů, mimo jiné jasné polední světlo, pak taky ze zatáčky vyjíždějící protijedoucí vozidlo, kvůli kterému jsem musela hodně rychle brzdit, a v neposlední řadě fakt, že oni jeli na 40 minimálně 80 :P Tehdy jsem se hodně lekla, protože kdyby je napadlo předjet mě zleva, tak to do nich napasuje ten protijedoucí, nebo je vezmu bokem já, takže ve mě byla malá dušička. Jakožto vášnivý cyklista, co jezdí po silnicích hodně na kole i v autě, už taky přemýšlím za všechny široko daleko :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
7.4.22 12:28
@MilujicislecnaT píše:
@unuděná ne neznam apochybuji, ze si napsala SPZ, ale tak aby nevyhlasila patrnani nebo tak :? :roll:

Prej „vyhlásila patrani“ :mrgreen:
Tobě by měli kromě řidičáku sebrat snad i občanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.22 12:30

@MilujicislecnaT tohle zažívá již několik let jeden můj známý. Ženské nic neudělal, ani do ní nenarazil. Couval a ženská mu tam vlitla, ale hned stal na brzdach, sotva se jí dotkl. Ta ani nespadla. No paní byla chytrá, věděla kdo to je a že má spoustu peněz a tak se nechala odvézt k doktorovi. nechci kecat, ale soud trvá dobrých 5 let. A paní trvá na dost velkém odškodnění za nehodu, která se v podstatě nestala a za běhání po doktorech apod.

Tím tě nechci děsit, ale příště si to spíš. I když se nic nestane, protože co je psáno, to je dáno…

• Citovat
  • Upravit
56102
7.4.22 12:40
@MilujicislecnaT píše:
@unuděná nezastavit, tak mam babu na palubovce! Ne nic se nesepisovalo, respektive, ja do ni ani nenarazila. Ona proste pak spadla

Píšeš jak pitomec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
7.4.22 12:43

@MilujicislecnaT neprehanela bych. Vždyť se nic nestalo. Má si dávat bacha když je na vedlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
7.4.22 12:45

@MilujicislecnaT tak asi není co řešit. Když nemá na to řídit ať raději do ničeho neleze. To bych ji ještě řekla já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8102
7.4.22 12:45
@unuděná píše:
@rmot To víš, že jsem blikala, ale tam sehrálo roli víc faktorů, mimo jiné jasné polední světlo, pak taky ze zatáčky vyjíždějící protijedoucí vozidlo, kvůli kterému jsem musela hodně rychle brzdit, a v neposlední řadě fakt, že oni jeli na 40 minimálně 80 :P Tehdy jsem se hodně lekla, protože kdyby je napadlo předjet mě zleva, tak to do nich napasuje ten protijedoucí, nebo je vezmu bokem já, takže ve mě byla malá dušička. Jakožto vášnivý cyklista, co jezdí po silnicích hodně na kole i v autě, už taky přemýšlím za všechny široko daleko :P

Tak bylo dobré, že se zvládli vyhnout alespoň v pravo :) Vždy je na motorce lepší to položit a sklouznout se, než tvrdě narazit. Hodně lidí si myslí, že když je motorka několikrát lehčí, než auto, že snáze zastaví, ale opak je pravdou. A třeba brzdit v zatáčce je pro mnoho motorkářů problém, protože hned hrabou na přední brzdu, motorka se jim tímpádem narovná a výlet do pangejtu, nebo protisměru je hned. Navíc hodně motorkářů jsou jen sváteční výletníci, co umí vzít za plyn na rovině, ale neumí pořádně zatáčet a zvládat krizové situace. Ale samozřejmě ve své hlavě jsou perfektní závodníci, protože na rovině umí vzít za plyn a předjet kolonu aut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová