Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Dnesek je uplne na nic. Jela jsem po hlavni silnici baba odpocovala, protoze jsem videla, ze nezastavuje zastavila jsem. Babca taky, myslela jsem, ze si uvedomila, ze na hlavni jsem ja proto jsem se rozjizdela kdyz baba taky odbocovala, do babci jsem snad ani nenarazila, zastavila jsem a zeptala zda je v poradku?! Baba nadavala, ze je ma me nasrana?! Rikam na me? Vzdyt ja jsem na hlavni… ted zpetne si rikam, co kdyz babca bude delat problemy, mela jsem inned zavolat policii?
Nechci jit sedet, jsem v tom nevine!
@MilujicislecnaT píše:
Ahoj,
Dnesek je uplne na nic. Jela jsem po hlavni silnici baba odpocovala, protoze jsem videla, ze nezastavuje zastavila jsem. Babca taky, myslela jsem, ze si uvedomila, ze na hlavni jsem ja proto jsem se rozjizdela kdyz baba taky odbocovala, do babci jsem snad ani nenarazila, zastavila jsem a zeptala zda je v poradku?! Baba nadavala, ze je ma me nasrana?! Rikam na me? Vzdyt ja jsem na hlavni… ted zpetne si rikam, co kdyz babca bude delat problemy, mela jsem inned zavolat policii?Nechci jit sedet, jsem v tom nevine!
Nick Milující cosi popisuje stylem nasrana baba… ![]()
@MilujicislecnaT píše:
Ahoj,
Dnesek je uplne na nic. Jela jsem po hlavni silnici baba odpocovala, protoze jsem videla, ze nezastavuje zastavila jsem. Babca taky, myslela jsem, ze si uvedomila, ze na hlavni jsem ja proto jsem se rozjizdela kdyz baba taky odbocovala, do babci jsem snad ani nenarazila, zastavila jsem a zeptala zda je v poradku?! Baba nadavala, ze je ma me nasrana?! Rikam na me? Vzdyt ja jsem na hlavni… ted zpetne si rikam, co kdyz babca bude delat problemy, mela jsem inned zavolat policii?Nechci jit sedet, jsem v tom nevine!
Nechápu. Vrazila si někomu do auta nebo přímo do člověka?
@MilujicislecnaT píše:
Ahoj,
Proč bys měla jít sedět?
Co se teda stalo? Srazily jste se? Sepsaly jste záznam?
Jinak já bych na tebe byla taky nas. raná, kdybys na hlavní přibrzdila a pouštěla mě z vedlejší, to prostě nedělej, pokud to není nějaká situace v koloně například. Asi ses babky lekla, neodhadla jsi, zda brzdí nebo ne, ale zastavit takhle je dost nebezpečné.
@MilujicislecnaT píše:
@JancaS84 ne baba pred moje auto spadla z kola
Cože??
![]()
Byli tam svědci? Ev kamera na křižovatce? Pokud ano a jsi v tom nevinně, můžeš být klidná.
@MilujicislecnaT píše:
Ahoj,
Jestli ridis tak, jak pises, mela bys vratit ridicak.
@unuděná nezastavit, tak mam babu na palubovce! Ne nic se nesepisovalo, respektive, ja do ni ani nenarazila. Ona proste pak spadla
@MilujicislecnaT píše:
@unuděná nezastavit, tak mam babu na palubovce! Ne nic se nesepisovalo, respektive, ja do ni ani nenarazila. Ona proste pak spadla
No nemáš, vždyť jsi psala, že zastavila a pak jste se obě rozjely
Když se mi z vedlejší řítí cyklista, jakože u nás je to pořád, jsme vedle cyklostezky, tak prostě najedu na silnici co nejdál od něj, aby měl prostor k manévrování, ale rozhodně nestavím ![]()
@unuděná píše:
Proč bys měla jít sedět?Co se teda stalo? Srazily jste se? Sepsaly jste záznam?
Jinak já bych na tebe byla taky nas. raná, kdybys na hlavní přibrzdila a pouštěla mě z vedlejší, to prostě nedělej, pokud to není nějaká situace v koloně například. Asi ses babky lekla, neodhadla jsi, zda brzdí nebo ne, ale zastavit takhle je dost nebezpečné.
Pokud jsem to z toho textu spravne pochopila, co se stalo, tak mas uplnou pravdu. Tak hernajs bud nekomu dam prednost (i kdyz jsem na hlavni) a necham ho jet, nebo nezastavuju. Jesteze to dopadlo jenom takhle, pokud mohla pani nadavat, tak se ji snad nic vazneho nestalo a nebude to nikde hlasit.
Když píšete dotaz je dobrý napsat ho tak, aby dával smysl a aby tam byly všechny informace.
Kazdopadne buď ráda že se nic nestalo. Ve většině případů za to může řidič.. má holt předvídat.. taková formule.
Důchodci na kole v provozu jsou často úplně nepředvídatelní.
@ludmilaadamkova a co kdyz si ted treba vymysli, ze ji od toho pdu boli noha? Pripadne pujde nahlasit na policii? Prijde mi domu dopis? Proste mam strach, ze i kdyz to neni v babcinejch silach, tak se v tom bdue vetat ![]()
@MilujicislecnaT píše:
@ludmilaadamkova a co kdyz si ted treba vymysli, ze ji od toho pdu boli noha? Pripadne pujde nahlasit na policii? Prijde mi domu dopis? Proste mam strach, ze i kdyz to neni v babcinejch silach, tak se v tom bdue vetat
A ty jí znáš nebo ona tebe? Myslíš, že si napsala poznávačku? Hele, i kdyby to chtěla řešit, bude to slovo proti slovu, to si takhle může navymýšlet kdokoli cokoli.
Hele, kvůli mě se jednou položili dva motorkáři - prostě neodhadli vzdálenost, já odbočovala z hlavní doleva, ale musela jsem úplně zastavit, protože jelo auto v protisměru. Oni nedobrzdili a podjeli mě zprava, ujeli na štěrku v krajnici a bylo. Normálně jsem se optala, jestli se něco stalo jim nebo motorce, nic, nic, dobře dojeďte a pouštím z hlavy ![]()