Bába mi spadla před auto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3732
7.4.22 12:53

@ludmilaadamkova řidič je i ten na kole snad. A paní v autě byla na hlavní. Podle mě chybu neudělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.22 12:57

@MilujicislecnaT máš mít kameru.. pokud ona si vzpomene a podá to, tak je na tobě dokázat, že se nic nestalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.4.22 12:58
@Švédka87 píše:
@ludmilaadamkova řidič je i ten na kole snad. A paní v autě byla na hlavní. Podle mě chybu neudělala

Udělala- a sice tu, že když už zabrzdila a chtěla babku pustit, přestože nemusela, neměla se rozjíždět, než ona najede. Spíš než chyba je to prostě blbost no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.4.22 13:10
@MilujicislecnaT píše:
Ahoj,
Dnesek je uplne na nic. Jela jsem po hlavni silnici baba odpocovala, protoze jsem videla, ze nezastavuje zastavila jsem. Babca taky, myslela jsem, ze si uvedomila, ze na hlavni jsem ja proto jsem se rozjizdela kdyz baba taky odbocovala, do babci jsem snad ani nenarazila, zastavila jsem a zeptala zda je v poradku?! Baba nadavala, ze je ma me nasrana?! Rikam na me? Vzdyt ja jsem na hlavni… ted zpetne si rikam, co kdyz babca bude delat problemy, mela jsem inned zavolat policii? :,( Nechci jit sedet, jsem v tom nevine!

Přestaň pořád psát baba. To je něco hrozného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
7.4.22 13:12

@martina.se stejnetak ja bych ji mohla nahlsit, ze mi upadla pred auto? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35854
7.4.22 13:29
@MilujicislecnaT píše:
@martina.se stejnetak ja bych ji mohla nahlsit, ze mi upadla pred auto? :roll:
:lol: :lol: :lol: sem si to uplne představila. Dobrý den, spadla sem před auto. No a co po nás chcete? Nic, jen sem to přišla oznámit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myška zlatá
7.4.22 13:43

Troll

• Citovat
  • Upravit
148793
7.4.22 13:49
@Kelsey píše:
Přestaň pořád psát baba. To je něco hrozného.

Ono se to v tý matlanině i ztratí. Píše jak hotentot. Policajti mají štěstí že to nemuseli vyšetřovat, porotože tohle luštit co kdo kde, tak by měli tik ještě po šichtě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.4.22 13:51

@Anna766 Jsi mi připomněla tohle. Úplně živě vidím ten nákres s babou na kole :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
7.4.22 14:18
@unuděná píše:
@Anna766 Jsi mi připomněla tohle. Úplně živě vidím ten nákres s babou na kole :pankac:

No tak tohle je nejvíc. :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Ještě mnohem lepší, než původní diskuse, kdy mě teda zakladatelka taky dost baví. (Ale tam se domnívám, že se jedna o troll.) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10982
7.4.22 17:58
@MilujicislecnaT píše:
@martina.se stejnetak ja bych ji mohla nahlsit, ze mi upadla pred auto? :roll:

Je dobré mít v autě kameru.
Bojíš se a potom píšeš nesmysly a jsi taková protivná vůči staré paní a hned je to baba. Udělala jsi chybu, že jsi nepočkala, dokud se nerozjede.
Starým lidem trvá déle vyhodnotit tu situaci mentálně a to se nebavim o fyzické kondici. Pokud by k něčemu nakonec došlo, tak si umím představit, že to projedes. Že jsi zastavila jako problém nevnímám, přeci ji neprejedes, ale to, že jsi jí ten manévr nenechala dokončit a ona se pravděpodobně lekla a spadla tobě pod auto, tak chápu to, proč ti nadala.
Takže pokud tam jsou kamery a ona si vzpomene, že něco…, tak to může být nepříjemné.
Já bych prostě nejela, dokud ten manévr nedokončí…

Celá je to nešťastna situace, ve finále tam nikdo z nás nebyl a každá jste to vyhodnotila prostě jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová