Bába na zabití...

Anonymní
18.1.16 09:51

Bába na zabití...

Prosím o radu. Už vážně nevím, co dělat.. Pod námi bydlí paní ( píši slušně, ale jinak bych ji nazvala jinak… :cert: ), je jí tedy přes 80 let, ale vůbec by jste to do ní neřekli, taková ta madam. Teď k věci, dost často se stává, že na nás v noci začne mlátit. Mlátí asi koštětem do stropu, ale to jsou takové rány. Už jsem to s ní několikrát řešila, vysvětlila jí, že máme malé dítě a žádný kravál od nás nejde!!! Pochopila to, ale vždy jen na chvíli. nedávno začala i do topení kolem druhé noční… Je to taková megera (omlovám se). Stále nás osočuje, že od nás prostě slyší v noci hrát rádio a že je to už strašný, blablabla… Nevím co slyší, je už stará, chápu to, ale mě to hodně vadí. Už ji ani nezdravím, ignorace. Ale tohle se fakt nedá. Byt je můj. Jak by se to dalo řešit jinak?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3743
18.1.16 10:01

Nemá příbuzné? Oslovit je s tímto problémem, buď někdo jiný vydává podobné zvuky nebo má halucinace a oni by o tom měli vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.1.16 10:05
@Anonymní píše:
Prosím o radu. Už vážně nevím, co dělat.. Pod námi bydlí paní ( píši slušně, ale jinak bych ji nazvala jinak… :cert: ), je jí tedy přes 80 let, ale vůbec by jste to do ní neřekli, taková ta madam. Teď k věci, dost často se stává, že na nás v noci začne mlátit. Mlátí asi koštětem do stropu, ale to jsou takové rány. Už jsem to s ní několikrát řešila, vysvětlila jí, že máme malé dítě a žádný kravál od nás nejde!!! Pochopila to, ale vždy jen na chvíli. nedávno začala i do topení kolem druhé noční… Je to taková megera (omlovám se). Stále nás osočuje, že od nás prostě slyší v noci hrát rádio a že je to už strašný, blablabla… Nevím co slyší, je už stará, chápu to, ale mě to hodně vadí. Už ji ani nezdravím, ignorace. Ale tohle se fakt nedá. Byt je můj. Jak by se to dalo řešit jinak?

je byt její nebo je v nájmu (městský byt a pod?).. jako pokud zabouchá a je klid, nic moc neuděláš, pokud ustavičně mlátí, volat městskou nebo státní a rušení nočního klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
18.1.16 10:06

Rada by se hodila i mě, holky. Řešíme podobný problém. S tím rozdílem, že pod náma bydlí manželé důchodci. A je teda pravda, že na nás netlučou ve dvě v noci, ale klidně v 15:30. Vadí jim, že si děti hrají a dělají u toho kravál. Pak, že slyší když mi se bavíme. No už toho mám docela plné zuby. Je to radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
18.1.16 10:10

Myslím, že v tomhle věku, klidně může mít halucinace, třeba zrovna sluchové, které jsou počátečním signálem rozjíždějícího se Alzheimera. :( Moje babička to měla taky a je to děs. Pořád něco slyšela a vychylovala kvůli tomu. Sama ale kravál, který dělala ona nevnímala. Moc tedy neporadím. Jen snad opravdu kontaktovat její děti nebo rodinu a upozornit je na to, že vás nesmyslně osočuje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
18.1.16 10:12

Hele - my to měli podobný. Až na to, že pod náma bydlí nějací mladý cizinci - z bývalého SSSR… Když jsme se sem nastěhovali (byt je přítelův), několikrát denně na bás chodili klepat, že „co tady děláme, že snad hrajeme fotbal a at´ se ztišíme a podobně“ - podotýkám, že to bylo třeba v době, kdy jsme leželi na gauči a koukali na not´asu (takže ani žádný hyper repráky) na film!! Otravovali pořád. Pak už jsme jim neotvírali… Pak na mě ona jednou vyjela, když jsme šla do práce, že dupu a jsem neslušná. No nic jsme neříkali - prostě jsme krčili rameny. Byla jsem rozhodnutá je ignorovat… Časem taky přestali.
Ale je fakt, že nevím, co bych dělala, kdyby přišli v noci!! Není to nednoduchá situace… Jestli je ta paní staá - tak to taky už nemusí mít v hlavě srovnaný. Špatně v noci spí - to starší lidi mívají… :nevim: Já bych se jí snažila ignorovat, pokud by to šlo…
Cynik by asi řekl, že „těch pár let to vydržíte“ - ale to je hloupý… :nevim:
Tak zkuste fakt někoho z její rodiny. Ale ono - jestli má pomotanou hlavu, ani vlastní rodina jí to nevymluví… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko

Nejspis ma nejake zdr. problemy doprovazejici tento vek. je to sice obtezujici, ale tu megeru sis mohla odpustit, trochu ucty ke staremu cloveku.
zkus zkontaktovat jeji pribuzne, vic asi nelze.

• Citovat
  • Upravit
140233

Anonymní, řekla bych že to paní nemá v hlavě v pořádku. Asi ani neví o tom, že bouchá na topení. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
18.1.16 10:15

Anonymní, pokud ty nic neslyšíš (tzn. nejde hluk z jiného z bytů), tak má paní nejspíš opravdu halucinace. Osumdesát je osumdesát, chtělo by to kontaktovat někoho z příbuzných, popřípadě policii a ta informovala příbuzné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.1.16 10:20
@martinka28 píše:
Rada by se hodila i mě, holky. Řešíme podobný problém. S tím rozdílem, že pod náma bydlí manželé důchodci. A je teda pravda, že na nás netlučou ve dvě v noci, ale klidně v 15:30. Vadí jim, že si děti hrají a dělají u toho kravál. Pak, že slyší když mi se bavíme. No už toho mám docela plné zuby. Je to radost.

dlabat na ně, v tuhle dobu můžou téměř cokoliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
18.1.16 10:24
@Anonymní píše:
Prosím o radu. Už vážně nevím, co dělat.. Pod námi bydlí paní ( píši slušně, ale jinak bych ji nazvala jinak… :cert: ), je jí tedy přes 80 let, ale vůbec by jste to do ní neřekli, taková ta madam. Teď k věci, dost často se stává, že na nás v noci začne mlátit. Mlátí asi koštětem do stropu, ale to jsou takové rány. Už jsem to s ní několikrát řešila, vysvětlila jí, že máme malé dítě a žádný kravál od nás nejde!!! Pochopila to, ale vždy jen na chvíli. nedávno začala i do topení kolem druhé noční… Je to taková megera (omlovám se). Stále nás osočuje, že od nás prostě slyší v noci hrát rádio a že je to už strašný, blablabla… Nevím co slyší, je už stará, chápu to, ale mě to hodně vadí. Už ji ani nezdravím, ignorace. Ale tohle se fakt nedá. Byt je můj. Jak by se to dalo řešit jinak?

Slušně bych jí upozornila, že v noci spíme a pokud na nás ještě jednou zabuší, tak zavoláte policajty pro rušení nočního klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
18.1.16 10:26

@martina.se No snažím se, ale moc to nejde. Navíc ona přišla před vánoci s dopisem, jak nás právě slyší a že dupeme a že si máme laskavě předělat plovoucí podlahy, že se to nedá vydržet. Tak já už nevím. Navíc jsem těhotná, tak bych byla docela ráda v klidu. Bohužel s tímhle materiálem pod náma to dost nejde.
Měli problémy i s lidma co tu bydleli před náma, co jsme od nich koupili byt. Takže jako jo, říkám si, že jim prostě vadí všechno, ale stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.1.16 10:27
@martinka28 píše:
@martina.se No snažím se, ale moc to nejde. Navíc ona přišla před vánoci s dopisem, jak nás právě slyší a že dupeme a že si máme laskavě předělat plovoucí podlahy, že se to nedá vydržet. Tak já už nevím. Navíc jsem těhotná, tak bych byla docela ráda v klidu. Bohužel s tímhle materiálem pod náma to dost nejde.
Měli problémy i s lidma co tu bydleli před náma, co jsme od nich koupili byt. Takže jako jo, říkám si, že jim prostě vadí všechno, ale stejně.

slušně bych je poslala do háje vč návrhu na plovoučku :lol: jako pokud doma nelítáte nonstop, tak je jim do toho prd. Osobně bych je upozornila, že nedělám extra hluk a pokud nepřestanou obtěžovat, tak to budu řešit já :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
18.1.16 10:33

@martina.se Jo no, budeme to muset začít řešit asi takhle, ale je to fakt na palici. Kdybych věděla, že budeme mít takovýhle sousedy, tak ten byt nekoupíme ani náhodou.
Díky, že jsem se mohla vykecat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.16 10:34
@lleennttiillkkaa píše:
Slušně bych jí upozornila, že v noci spíme a pokud na nás ještě jednou zabuší, tak zavoláte policajty pro rušení nočního klidu

Jo, tak přesně tohle jí řekl můj partner, když na ní na posledy v půl třetí ráno už vlítl, protože nám vzbudila malou a on cca za dvě hodky vstával, protože měl cestu do Německa, ona mu ani neotevřela.. Řekl jí pak, že ještě jednou na nás zamlátí, tak volá záchranku, protože ona mu argumentovala tím, že jí nebylo dobře a nemohla ani vstát z postele…Ale vzít koště a rumplovat do stropu, tak to asi šlo. Vymýšlí si. Co tak občas zaslechnu, když se baví na chodbě s jejími mladými, tak si stále na něco stěžuje. V létě je moc vedro, v zimě zima…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová