Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nemůžu usnout a tak koukam po internetu. Kdo myslíte, že je teď v Čechách tou uhanenou celebritou s údajným HIV? Nebo myslíte, že jde jen o nesmysl? Já si myslím, že to bude tak. Že nikdo nic nemá jen už není o čem psát a tak vypustili tuto fámu.
A nebo to má tak polovina celebrit a teď jen čekají, o kom z nich to bude
![]()
Mma par tipu, ale na druhou stranu si rikam, ze nekde se nakazit musel/-a - a nejspis to fakt nebude od Ch. Sheenea
takze aby to nebylo, jak pise @Klementyna
![]()
Nevím a je mi to úplně jedno. V ČR je nějakých 2 a půl tisíce HIV pozitivních, taky se o všechny nezajímám, kromě koupení stužky na mezinárodní den.
Stýkáš se sexuálně s takovými lidmi, že máš obavu?
@Barbora13 Pokud je to pravda, tak už to může mít půlka herců/zpěváků apod…v umělecké branži je sex jako když se jde do kina…bere se to totálně jinak než běžně…
@Barbora13 jako pár tipů bych měla, ovšem je to jejich boj..
když někdo žije, jak žije, tak ať trpí, no. mmchdm, nebála bych se těch VIP, ale těch „normálních“.. naštěstí mám stálého partnera, tak to řešit nemusim.
@zpevanda píše:
@Barbora13 Pokud je to pravda, tak už to může mít půlka herců/zpěváků apod…v umělecké branži je sex jako když se jde do kina…bere se to totálně jinak než běžně…
aha. jakože mezi sebou všichni běžně souloží? proč? jak to víš?
@Klementyna píše:
A nebo to má tak polovina celebrit a teď jen čekají, o kom z nich to bude![]()
@martina.se píše:
@Barbora13 jako pár tipů bych měla, ovšem je to jejich boj..![]()
když někdo žije, jak žije, tak ať trpí, no. mmchdm, nebála bych se těch VIP, ale těch „normálních“.. naštěstí mám stálého partnera, tak to řešit nemusim.
naprostý souhlas
@Izzz Člověče, někde jsem četla průzkum, že běžná celebrita má 7× více sexuálních partnerů, než ostatní populace. Týkalo se to tedy anglických celebrit, ale možná to bude podobné i jinde ![]()
Myslím, že tam bylo, že běžný člověk má za život 5 - 7 sexuální partnerů, ale běžná celebrita snad 30 - 50, tak nějak ![]()
@Klementyna a ted kdo je celebrita…Gott, Kramný, Zeman, kdejaká šlápota z blesku?
@Izzz píše:
@Klementyna a ted kdo je celebrita…Gott, Kramný, Zeman, kdejaká šlápota z blesku?
Hlavně ty šlápoty přece ![]()
Údajně to má být Faltýnová, která to ale vehementně popřela a ohání se právníkama…:)
@Terka1603 píše: Údajně to má být Faltýnová, která to ale vehementně popřela a ohání se právníkama…:)
a i kdyby, každému je do toho prd.. pokud to řekne svým parterům, se kterýma chrápe.. jinou povinnost nemá ![]()