HIV celebrita v Čechách

962
17.1.16 23:33

HIV celebrita v Čechách

Ahoj, nemůžu usnout a tak koukam po internetu. Kdo myslíte, že je teď v Čechách tou uhanenou celebritou s údajným HIV? Nebo myslíte, že jde jen o nesmysl? Já si myslím, že to bude tak. Že nikdo nic nemá jen už není o čem psát a tak vypustili tuto fámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8284
17.1.16 23:36

A nebo to má tak polovina celebrit a teď jen čekají, o kom z nich to bude ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
17.1.16 23:39

8o já zas vo ničem nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
17.1.16 23:40

Mma par tipu, ale na druhou stranu si rikam, ze nekde se nakazit musel/-a - a nejspis to fakt nebude od Ch. Sheenea :mrgreen: takze aby to nebylo, jak pise @Klementyna :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
18.1.16 01:01

Nevím a je mi to úplně jedno. V ČR je nějakých 2 a půl tisíce HIV pozitivních, taky se o všechny nezajímám, kromě koupení stužky na mezinárodní den.

Stýkáš se sexuálně s takovými lidmi, že máš obavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
18.1.16 01:15

@Barbora13 Pokud je to pravda, tak už to může mít půlka herců/zpěváků apod…v umělecké branži je sex jako když se jde do kina…bere se to totálně jinak než běžně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.1.16 06:30

@Barbora13 jako pár tipů bych měla, ovšem je to jejich boj.. :nevim: :nevim: když někdo žije, jak žije, tak ať trpí, no. mmchdm, nebála bych se těch VIP, ale těch „normálních“.. naštěstí mám stálého partnera, tak to řešit nemusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
18.1.16 07:32
@zpevanda píše:
@Barbora13 Pokud je to pravda, tak už to může mít půlka herců/zpěváků apod…v umělecké branži je sex jako když se jde do kina…bere se to totálně jinak než běžně…

aha. jakože mezi sebou všichni běžně souloží? proč? jak to víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
18.1.16 07:39
@Klementyna píše:
A nebo to má tak polovina celebrit a teď jen čekají, o kom z nich to bude ;) :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@martina.se píše:
@Barbora13 jako pár tipů bych měla, ovšem je to jejich boj.. :nevim: :nevim: když někdo žije, jak žije, tak ať trpí, no. mmchdm, nebála bych se těch VIP, ale těch „normálních“.. naštěstí mám stálého partnera, tak to řešit nemusim.

naprostý souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
18.1.16 07:41

@Izzz Člověče, někde jsem četla průzkum, že běžná celebrita má 7× více sexuálních partnerů, než ostatní populace. Týkalo se to tedy anglických celebrit, ale možná to bude podobné i jinde :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
18.1.16 07:45

Myslím, že tam bylo, že běžný člověk má za život 5 - 7 sexuální partnerů, ale běžná celebrita snad 30 - 50, tak nějak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
18.1.16 07:48

@Klementyna a ted kdo je celebrita…Gott, Kramný, Zeman, kdejaká šlápota z blesku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
18.1.16 07:50
@Izzz píše:
@Klementyna a ted kdo je celebrita…Gott, Kramný, Zeman, kdejaká šlápota z blesku?

Hlavně ty šlápoty přece :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
18.1.16 07:53

Údajně to má být Faltýnová, která to ale vehementně popřela a ohání se právníkama…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.1.16 08:04
@Terka1603 píše: Údajně to má být Faltýnová, která to ale vehementně popřela a ohání se právníkama…:)

a i kdyby, každému je do toho prd.. pokud to řekne svým parterům, se kterýma chrápe.. jinou povinnost nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová