Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mam pul roku, kupovala jsem v srpnu2020. Jezdili jsme prez zimu a zvladl to v pohode
kolecka taky vypadaji ze to zvladaji, ted jak jsou na chodnikach vsude kamimnky tak to asi bude znat…
Ale zatim dobry. Jen se musi casteji promazavat. Pasek na operku zad je skvela vec, nepada to. Ja jsem byla zvykla z trojkombinace-dat dite, nakup a jelo to bez potizi. Tady uz je hodne poznat ten vahovy limit! Snadno se sklada, dobre se ovlada a me se libi. Za me palec hore ![]()
@KattyMala ahoj, mohla bys svojí recenzi nahrát i sem, prosím? děkuji ![]()
@KattyMala nezdají se vám krátké pásy, kterými se dítě poutá? Včera kočárek dorazil, tak jsme ho zkoušeli poprvé a i když povolím ramena na max, dcera (14 měsíců) si nemůže stejně sednout rovně, musí být opřená. ![]()
@Saidy noo
nejsem expert ale neni to prave smysl tech pasu „upoutat“ dite k sedaku, ci k operadlu? Kdyby ty pasy mely vůli, dite by se z toho dostalo… Stejne jako v autosedacce…
Jestli jsou kratke, ale nedovedu posoudit. Pouzivam jen pasy okolo pasu, zatim nebylo potreba přikurtovat dítě ke kocarku… At Vam kocarek hezky slouzi ![]()
Ahoj přidávám se k diskuzi.Dnes došel Baby design Wave 05 líbí se mi, akorát se mi zdá zádová opěrka krátká tomu našemu prckovi (16 měsíců) to zatím je, ještě nevím jak mu bude až bude ležet, jinak sem zatím spokojená. Jeste jedna věc nějak nám padá brzda u kolečka ve předu dělá to někomu taky?
Nemáte tip na pláštěnku na Wave, která je dost velká? Mám doma nějakou univerzální, na dvojkombinaci to ještě jde, ale na Wave je krátká, dceři z ní vykukují boty, takže když prší, má je durch. ![]()
@Saidy píše:
Nemáte tip na pláštěnku na Wave, která je dost velká? Mám doma nějakou univerzální, na dvojkombinaci to ještě jde, ale na Wave je krátká, dceři z ní vykukují boty, takže když prší, má je durch.
pořid si univerzál od Emitexu ![]()