Baby design Coco a Wave

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
8.3.20 18:23

Baby design Coco a Wave

Ahoj, máte někdo zkušenost se sporťáky od Baby design? Nemyslím z kombinaci, ale samostatné. Zajímají mě hlavně typy Coco a Wave.

Coco je poměrně nový a Wave je záležitost pár dní, takže vím, že dlouhodobá zkušenost asi nebude. Ale klidně jestli je třeba někdo už nestačil vidět na nějakém veletrhu. Nebo jaký je starší typ Air? Podle toho by se dalo vyvodit kvalita ostatních. Já viděla Coco na prodejně, ale jen typ 2019, který má nižší nosnost, ale jinak mě fakt zaujal. Byl pěkně prostorný, ale má pěnová kola a nepolohovatelnou rukojeť. Na druhou stranu novinka Wave má gelová kola a polohovatelnou rukojeť, ale bojím se ho koupit bez jakékoli recenze.

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3120
11.3.20 23:38

@Ninipo Nemůžu napsat komentář přímo k těm dvěma zmiňovaným tipům, ale já mám Look Air, a za mě je to nejlepší kočárek na světě :D miluju ho. Lehoučký, skladný, velká plocha na spaní, krásně se s ním jezdí, a projede fakt všechno a všude…a že mu dávám :lol: Mám ale nafukovací kola, do jiných bych nešla :nevim: Snad aspoň malá pomoc v rozhodování ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.7.20 10:10

@Ninipo
Ahoj, mohla bych se zeptat, jak jsi se nakonec rozhodla a jestli jsi kočárek pořídila, tak jak jsi spokojená? Uvažuji o koupi Baby design Wave 2020, ale zatím jsem ani nenašla obchod, kde by byl kočárek vystavený. Moc děkuji za odpověď a přeji hezký den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.7.20 13:35

@Akaka @Ninipo
Take se rozhoduji… A take me zajima co nakonec vyhralo :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.7.20 14:05

@Ninipo ja jsem na prodejne zkousela wave o8 pink - byl skvelej. Lehce ovladatelnej a prijemnej, moje mala v tom lezela jak ve vajicku, je ji 5 mesicu, takze za me plus… Ale nebyly mi schopni rict jaka jsou kolecka- jestli jsou gelova tak super a beru ho! Nemohli jsme ho vzit protoze packa, ktera drzi kocarek po slozeni kompaktni uz byl prasklej… :think: tak jsem premyslela, jestli to byl ojedinely pripad, nebo je to neprakticnost. :nevim: Pak jsem ale objevila look air sport a jsem zase na zacatku, nevim kterej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.7.20 15:15

@KattyMal
Moc děkuji za info a můžu se zeptat, kde na prodejně jsi zkoušela? Všude tedy píšou, že by měla být kolečka gelová :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.7.20 16:53

@Akaka Brno Komarov SamBaby. Ale uz ho tam nemaji na vyzkouseni, protoze byla vadna ta packa, tak ho stahli. Ale ja jsem se nakonec rozhodla pro tento a uz jsem ho i objednala (wave 08) Vyzkousela jsem, mala v nem sedela, hodne dobre se kocarek ovladal. Sklada se dovnitr-nespini se potah. Navic pisou ze nosnost je 22kg, coz je taky super ;) a ty kolecka by mela byt gelova, tak snad to neco vydrzi, za tu cenu!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.7.20 21:05

Aha, tak super ;-) my ho nakonec asi taky objednáme, máme teď dvojkombinaci Baby design Husky, byli jsme moc spokojený, jen ten sporťák už je prostě těžký na to neustálé tahání 8o Tak moc děkuji za rady a porady, doufám, že budeme všichni spokojený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.8.20 23:56

@Akaka Ahoj, nakonec jsem Wave koupila a hned zas vrátila. Mně se kočárek moc líbil, že jsem nechtěla vidět jeho nedostatky, ale bohužel.

Za prvé mi přišel proti sporťáku z kombinace takový trochu nestabilní, ale to může být tím, že je právě lehčí a možná by šlo jen o zvyk. Protože když jsem poprvé vyjela s kombinací, tak mi přišlo, ze se na každé nerovnosti musí ten kočárek převrátit a pak už vůbec, takže to mohl být nezvyk kvůli té váze a celkově je Wave nižší, že prostě měl jinde těžiště.

No a za druhé to nejzásadnější. Já i manžel jsme vysocí (180 a 193 cm) a kočárek byl pro nás nízký. Má polohovací rukojeť, takže to se dalo, ale já strašně kopala do brzdy i do koleček. Pokud se podíváte na rozměry, tak délka toho kočárku je opravdu malá proti jiným, takže je to všechno prostě nějak moc u sebe. No a když jsme vysoci my, tak syn taky, takže měl hlavu vysoko nad zadovou opěrkou. I když tam už to s ostatními sporťáky není takovy rozdíl a jelikož v kočárku nespí, tak to byl ten nejmenší problém. Jen já s ním prostě nemohla normálně jít.

Jinak všechny rozměry jsem předem znala, ale jak jsem psala na začátku, nechtěla jsem vidět, že mi bude malý, jak se mi líbil. Tím samozřejmě odpadlo i Coco - ten má nepolohovatelnou rukojeť. Sice má dlouhou zadovou opěrku, ale liší se u nich informace o nosnosti. Někde píšou, že model 2020 je do víc kilo a někde, že jen do 15. To nám nestačí.

No a nový kočár jsem zatím nevybrala, protože mám strach, že ho zas po dni budu muset skládat do krabice na vrácení a to byla docela fuška :D Koukala jsem na Petite Mars Street+, ale je už docela těžký a na ten starý typ Street je dost reklamaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.8.20 14:26

@Ninipo
Tak to me mrzi! Ja jsem si taky uz poridila Wave 08 z roku 2020. A jsem na 85% spokojena :D
Ja jsem prave malicka, mam 158cm. Takze ja mela opacnej problem, sla jsem si pro KinderKraft (uplne hotova jsem z nej byla), ale po vyzkouseni jsem zjistila, ze bych mela rukojet pod prsama, coz nebylo moc pohodlne :/
Me Wave vyhovuje. Jedina vada je brzda! Je pro me hodne zapustena :zed: Kdyz si tam povesim provizorni odkladaci pultik a prebalovaci tasku, skoro na tu brzdu nedosahnu :roll:
Jinak teda za me super, uz jsem s nim jela po rozkopanym Brne (pisek, šterk, kostky, blato) milionkrat jsem prestupovala, mala v nem i usnula, takze za me dobry!!! :)
Takze evidentne kazdemu vyhovuje neco jineho :mrgreen:
Jo, napada me jedna malickost jeste… Ty pasy v kocarku, jsou nejaky kratky me prijde. Mozna jsem jeste nevykoumala. spravne nastaveni :nevim:
Tak preju hodne stesti pri dalsim vybirani, ja jsem rada, ze uz mam tu hruzu za sebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.20 22:56

Nastavení pásu

Prosím jak nastavit ty horní pásy co jsou na ramena u wave nepřišla jsem na to a na netu nic neni 😟

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.8.20 08:55

@Lenkalenayyy
Myslite presunout ty horni/zadove pásy do ruznych výškových urovni? To jsem proste nacpala do podsivky a prstama zase vytahla z te pozadovane diry. Na jinej zpusob jsem neprisla, a ani jinej nehledala :nevim: Jak jste jinak spokojena? Ja hodne dobry, az na tu nedostupnou brzdu. Uvidime co v zime :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.20 18:38

@KattyMala jo to myslím dcera je ještě malá a tím způsobem co myslíte vy nám jsou ty popruhy krátké takže bych to potřebovala do té nejmenší ale asi to přežijeme mám ji jenom v lehu zatim… Mám ho první den a nadšená hlavně jak je lehký a už jsem zkoušela trochu terén a taky super takže zatím nelituju že jsem koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.2.21 22:01

Ahoj, oživuji diskuzi - máte někdo kočárek Baby design Coco? Zajímá mě hlavně, jak si vede v terénu a tak obecně vaše zkušenosti :). Předem děkuji! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5566
25.2.21 13:53

Obnovuji diskuzi - po hodinách na netu jsem si vyhlídla Baby Design Wave jako druhý kočárek na cesty (máme super sporťák z dvojkombinace, ale když někam jedeme, zabere celý kufr, tak chceme i něco skladnějšího na cesty). Jak jste s ním po delší době spokojené? Kolečka jsem v nějakém videu našla, že by měla být gumová/gelová, je to tak? Trochu na rozpacích jsem z pásku na polohování zádové opěrky, má to takhle spousta sporťáků - nepovoluje se to, když se dítě opře? Abych co 10 minut nezvedala záda zpátky do sedu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí