Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky holky… Mám v plánu pořizovat sportovní kočárek, teď jsem si sedla k vybírání navštívila nějaké obchody a nemůžu se rozhodnout. Už dlouho se mi libí značka Petite&Mars(hrozně mě baví to množství stříšek) pak co koukám hodně jezdí značka Valco tam se mi tolik nelíbí konstrukce a další bojovnik je Britax. Cenově bych se ráda vešla do 8 tisic. Teď tedy prosím vaše zkušenosti se zmíněnými kočárky.. Jaké tipy máte, co vám vyhovuje a co naopak ne?.. Kočárek budu nejvíce využívat po městě ale ráda bych aby zvládl i menší terén… Moc děkuji za rady ????
Já koupila Joie Litetrax, dělají ho i ve verzi Air s nafukovacími koly. Perfektně se skládá je lehounký a super na ovládání. Kvalita v porovnání s cenou je fakt super.
@Aduš8 Jee nojo ten mě taky někde zaujal, úplně jsem zapomněla… Zkusím ho někde omrknout na živo
děkuji za tip ![]()
@Aduš8 pridavam se, take mame Joie Litetrax air a maximalne spokojena..jedine co me rozciluje je, ze madlo/zabrana pred ditetem se neda vyklopit jednostranne, takze ji porad sundavam a nandavam
a rozhodne doporucuji koupit v jine barve nez tmave sede, na slunicku to pracuje..ale jinak jezdi bajecne, skladani snadne, prostorny a hezky ![]()
Vybírala jsem stejně, měla jsem doma starší valco a nakonec jsem si ho nechala, jen dokoupila nafukovací kolečka a jinou střechu abych ho oživila. Doteď si nadávám. Měla jsem ho strelit na bazaru a koupit britax v motion 4plus, je krásně velký, odpruženy, dá se lehce taky složit. Ano je těžší než valco, ale syn se do valca tsktak vejde ve dvou letech a ten britax je delší. A jinak za mě taky spíš petite teď už než valco. Já šetřila, zbytečně
@marketak5 Děkuji za názor právě u toho britaxu se mi líbí ze je krásně prostorný… Mam sice holcicku ale vypada to ze bude dlouha tak bych aspon byla klidna ze se bude vejit 😊
Tak velke mnozstvi strisek muzes menit na vsechny tyhle kocarky co jsi vyjmenovala
kazdy kocar ma sve plus i minus. Ja mela valco na 1 syna. Je strasne lehky a skladny.. Ale ted u druheho me zacalo stvat, ze nema odpruzeni a trochu delsi madlo. Koupila jsem si joie mytrax.. A valco jsem si nechala misto golfek. Jsem zatim spokojena
ale v obchodě jsem se zamilovala i do britax motion plus 4 a hodne jsem mezi nimi vahala.
U me by vyhral britax smile 3
. Ale je to docela novinka takze na bazaru nejsou a novej je moc drahej ![]()
@werjja píše:
U me by vyhral britax smile 3. Ale je to docela novinka takze na bazaru nejsou a novej je moc drahej
Dotoho bych sla kdyz bych kupovala kocar uz na mimi od narozeni.. Ze bych ho vyuzila i s korbou jinak je dost drahy noo
ale pekny
@Pitejka píše:
Diky tak zatim britax docela vede 😊
pokud chceš jet do terénu, tak ideálně B-motion 3 , čtyřkolka není vhodná do terénu, já ho mám a jezdíme les, louka, k vodě (rybaříme) a všude bez problému, navíc dlouhy a vyspí se v pohodě tříleté dítě ![]()
Můžeš si navíc nakombinovat také stříšku či nechat ušít set do kočárku ![]()
ve skupině na fb Britaxačky je spousta inspirace
Tak já mám valco, projede i terénem, je dobře ovladatelný, lehký, dobře skladný, polohovatelná záda i nohy a to libovolně a ne na 3 polohy, všechno se dá sundat a vyprat, spoustu menších okének atd…
@suralka které Valco? tak on není terén jako terén
někdo považuje za terén polní cestu a louku a někdo hory, les a tam pochybuju že pohodlně projede Valco.