baby desing mini

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19
17.12.07 20:25

baby desing mini

ahojky potrebovala bych zjistit nejake info o tomto kocarku,mala mi roste z korby,mam sice jeste sportak,ale chtela bych jeste neco lehciho na leto,tyto golfky se mi zdaji docela v poho i cenove ,ale zajima me jestli stoji za to ,dekuji :) http://www.kocarek.cz/tmp/497temp.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19
17.12.07 20:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
17.12.07 20:58

Vypadají dobře…já mám autosedačku stejné značky a je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
17.12.07 21:28

AHoj,
tyto golfky ma kamoska,nevim to jiste,ale tak na 90%jo.kupovala jsem je s ni.melo by to byt polsky a je to levnejsi nez klasicke golfky od znacek.funkci maji uplne stejnou jako jine znacky a navic(napr od mojich-cam portofino) maji i polohovani nozicek.
ja osobne kdybych kupovala golfky,tak vezmu i tyto levne,prootze golfky asi nejsou na vecnost a vyhazovat za ne penize je na prd.casto totiz se vysmatlaji kolecka-alepson u mne a co vidim i u jinych.alen jezdi to dobre je to skladne a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
18.12.07 01:18

oki,diky za odpovedi
jeste by me zajimala jedna vec,ty kolecka mi prijdou takove nijake,mam strach aby se po mesici neprojezdily,to je asi jedina vec ktera me odrazuje jinak se mi moc libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
18.12.07 01:29

Mě se tyto golfky taky líbily, naprosto mě uchvátila cena. Ale nemohla jsem na ně najít žádnou recenzi, takže jsem kukala i na polské stránky a tam jsem se dočetla tohle (po překladu od mých hodných kamarádek)
Takže :
Velmi slabá konstrukce,nevhodný do terénu,špatně se udržuje v čistotě,především rukojeť kde má dítě ruce.Protože materiál není snímatelný ani není pokrytý folií…týhle větě nerozumím,ale taky není kladná..Jeho výhodou je jen že je lehký… ..takže celkově NEBRAT
Rozmarný kočárek!!!
Velmi slabá konstrukce, nepohodlný v řízení, těžko se udržuje čistý,
především ručka, které se dr�í dítě, protože látka nejde sundat a není
potažena fólií. Všechyn díly jsou spojeny klipsnami (?), které se stále
rozepínají. Kolečka se rychle sjíždí. Jeho výhoda je jen to, �e je lehký.

Tak uvidíš, přeji dobrý výběr.

Mě to trvalo několik dní proseděných do noci na netu a nakonec jsem vybrala ABC design giro 2008. Jsem si říkala, že když už ty prachy do toho dám, tak ať aspoň něco vydrží. Vyšel mě na 2690. Ještě ho doma nemám, ale snad budu spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
18.12.07 02:14

mumisku,diky moc za odpoved,myslim ze me ten napad s koupi tohoto kocarku presel,…prave jsem se zamilovala :lol: do PP centro comleto…mno ale jeste budu muset ukecat manzela,asi me zabije za tu cenu ..nejlevnejsi jsem nasla cca 5500,– mno tak sem zvedava…mocinky diky za info :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
18.12.07 02:16

Hlavně se dívej na váhu. Pokud máš sporťák tak větší golfky bych nekupovala. Přijde mi to zbytečné. No však uvidíš. Ale zas máš jistotu, že PP něco vydrží. :wink:
A jdu do hajan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.1.08 19:03

baby d. sprint

Ahojky, já měla u prvního dítka baby design sprint a byla jsem s ním maximálně spokojená. Nejsou to úplně golfky, jsem totiž vysoká a golfky jsou nižší, ale je fakt dobrý. Lehký, sqělá manipulace, po složení se dá postavit a syn v něm seděl dost dobře, má i okýnko zvrchu. Fakt nevím, co bych proti němu měla říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí