Baby Dream - Rossmann
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Baby Dream - Rossmann
Ahoj holky, kupujete v Rossmannu tu jejich německou značku Baby Dream, je to za pěkné peníze. Myslím vlhčené ubousky nebo kaše a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vlhčené ubrousky jsou na houby, jsou strašně suché a nic neutřou
Kaše nevím, nezkoušela jsem, mám vyzkoušené ještě pleny a ty jsou taky v pohodě, stejně jako z DMka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ubrousky jako jediné jsou strašné, pleny suprové, kaše jsou lepší než třebas od nestlé, ty jsou tedy popravdě hnusné
, ale jsou i chutově lepší naž sunarky. Příkrmy mají velké kousky
, malej miluje jejich pudingy, co jsou za dobrou cenu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ty mu nekupuju, nechutná mu ani sušenková kaše. Kupuju mu jen vanilkové a čokoládové, protože ty jakodové jsou jak jogurt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju kosmetiku - olej do koupele a olej na mazani, prijde mi, ze to masti lip nez speci pripravky z lekarny typu Oilatum. Na pleny se chystam, jsou stejne „papirove“ jako ty z DM?
- Citovat
- Upravit
@monika32 malý to měl jen párkrát, ale u těch sušenkových krupicových kašičkách či co to je, jsem se musela fakt držet, abych mu to neujídala ze lžičky, jak byly dobré
Teď už mu je nekupuju, ale babydreamácké berem špaldové sušenky a takové ty malé pufované chlebíčky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monika32 píše:
Ubrousky jako jediné jsou strašné, pleny suprové, kaše jsou lepší než třebas od nestlé, ty jsou tedy popravdě hnusné, ale jsou i chutově lepší naž sunarky. Příkrmy mají velké kousky
, malej miluje jejich pudingy, co jsou za dobrou cenu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju jejich kaše, špaldové a rýžové sušenky pro prcka, pěnu do koupele..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica píše:
Tyo, jaké pudinky? To jsem si nikdy nevšimla
u nás je mají zařazené vedle ovocných babydream příkrmů, balení po 4 ks, vanilkové, čokoládové a to sušenkové nevím, jestli je pudink, nebo nějaká krupicová kaše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju hlavně jejich plínky - jsou super, dají se přirovnat k Pampers. Kosmetiku jsem ještě nezkoušela, povětšinou používáme Nivea Baby nebo Bübchen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica píše:
@ejmytak to se na to musím podívat. A cena?
Tak daleko mi paměť nesahá, ale něco kolem 30Kč myslím ![]()
@ivulinaM dají se přirovnat k pampers?
přemýšlela jsem nad nima, ale pořád se mi nějak nechtělo, tak do nich asi půjdem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit