Baby Dream - Rossmann

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1561
2.9.12 11:50

Baby Dream - Rossmann

Ahoj holky, kupujete v Rossmannu tu jejich německou značku Baby Dream, je to za pěkné peníze. Myslím vlhčené ubousky nebo kaše a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8940
2.9.12 11:58

Vlhčené ubrousky jsou na houby, jsou strašně suché a nic neutřou :( Kaše nevím, nezkoušela jsem, mám vyzkoušené ještě pleny a ty jsou taky v pohodě, stejně jako z DMka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
2.9.12 12:02

Ubrousky jako jediné jsou strašné, pleny suprové, kaše jsou lepší než třebas od nestlé, ty jsou tedy popravdě hnusné :mrgreen:, ale jsou i chutově lepší naž sunarky. Příkrmy mají velké kousky :palec:, malej miluje jejich pudingy, co jsou za dobrou cenu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
2.9.12 12:02

My tam občas kupovali příkrmy, malý se jich nemohl nabažit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
2.9.12 12:03

@monika32 Ty sušenkové pudinky jsem malému ujídala :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
2.9.12 12:05

:oops: ty mu nekupuju, nechutná mu ani sušenková kaše. Kupuju mu jen vanilkové a čokoládové, protože ty jakodové jsou jak jogurt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
2.9.12 12:07

Kupuju kosmetiku - olej do koupele a olej na mazani, prijde mi, ze to masti lip nez speci pripravky z lekarny typu Oilatum. Na pleny se chystam, jsou stejne „papirove“ jako ty z DM?

• Citovat
  • Upravit
938
2.9.12 12:09

@monika32 malý to měl jen párkrát, ale u těch sušenkových krupicových kašičkách či co to je, jsem se musela fakt držet, abych mu to neujídala ze lžičky, jak byly dobré :lol: Teď už mu je nekupuju, ale babydreamácké berem špaldové sušenky a takové ty malé pufované chlebíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
2.9.12 12:09
A ty pleny se dají k nějakým přirovnat?
@monika32 píše:
Ubrousky jako jediné jsou strašné, pleny suprové, kaše jsou lepší než třebas od nestlé, ty jsou tedy popravdě hnusné :mrgreen:, ale jsou i chutově lepší naž sunarky. Příkrmy mají velké kousky :palec:, malej miluje jejich pudingy, co jsou za dobrou cenu :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
2.9.12 12:11

Kupuju jejich kaše, špaldové a rýžové sušenky pro prcka, pěnu do koupele..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
2.9.12 12:12

Tyo, jaké pudinky? To jsem si nikdy nevšimla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
2.9.12 12:16
@lyrica píše:
Tyo, jaké pudinky? To jsem si nikdy nevšimla :think:

u nás je mají zařazené vedle ovocných babydream příkrmů, balení po 4 ks, vanilkové, čokoládové a to sušenkové nevím, jestli je pudink, nebo nějaká krupicová kaše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
2.9.12 12:20

Já kupuju hlavně jejich plínky - jsou super, dají se přirovnat k Pampers. Kosmetiku jsem ještě nezkoušela, povětšinou používáme Nivea Baby nebo Bübchen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
2.9.12 12:20

@ejmy :palec: tak to se na to musím podívat. A cena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
2.9.12 12:23
@lyrica píše:
@ejmy :palec: tak to se na to musím podívat. A cena?

Tak daleko mi paměť nesahá, ale něco kolem 30Kč myslím :palec:

@ivulinaM dají se přirovnat k pampers? 8o přemýšlela jsem nad nima, ale pořád se mi nějak nechtělo, tak do nich asi půjdem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí