Pleny Babylove

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s dm Babylove Pleny?

Přidejte zkušenost s dm Babylove Pleny
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3905
21.12.10 11:56

Z plinecek babylove,se mi moje princezny ted zacinaj opruzovat,tak maj zase zpatky na dupkach,pampers premium care a zitra sjedem do tesca pro akcni plinecky pampers… Jeste jsme nenarazili na ty se zhorsenou kvalitou,tak uvidime,treba zrovna nam budou taky vyhovovat i ty horsi.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
21.12.10 12:31

Ahoj, máme je rok a půl a bez problému…A poměr cena a výkon jsou super. 84 ks za 244,– Protože si na ně dávám 25% kupon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
21.12.10 12:35

Nám vyhovují, i když ve větších velikostech, kdy jich je míň, už to tak levné není.
Ale mám dotaz jestli někdo kupujete ty zelený tesco-teď jsem je koupila a normálně je vevnitř cítit ta vrstva těch krystalů-jako by to bylo blbě slisované či co… :think: Už párkrát se mi stalo, že měla pár krystalů na zadečku, což se mi moc nelíbí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siriana
23.5.11 14:40

Plenky BabyLove z DM?

jenny.fields píše:
Nám vyhovují, i když ve větších velikostech, kdy jich je míň, už to tak levné není.
Ale mám dotaz jestli někdo kupujete ty zelený tesco-teď jsem je koupila a normálně je vevnitř cítit ta vrstva těch krystalů-jako by to bylo blbě slisované či co… :think: Už párkrát se mi stalo, že měla pár krystalů na zadečku, což se mi moc nelíbí :think:

ahoj, nevíte kdy je akce na plenky babylove v Dm a jak to zjistím? prý jsou mnohem levnější a kvalitnější než ty tesco

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
23.5.11 14:43
Januliiik píše:
Ahojky,
máte někdo zkušenosti s těmito plenkami? Jsou papírové? Teď používáme oranžové pampersky na den a huggies premium na noc, ale chtěla bych zkusit vyměnit ty pampersky a uvažuju o těch z dm, ale vůbec si nedokážu představit jaké jsou a jaké kvality :nevim:

používám jedině tyhlety a jsme s nima spokojení… dcerka na před spaním vytáhne i litr vody a ráno je plenka sic luxusně nacucaná ale jinak dítko suché… můžu jen doporučit ;)

• Citovat
  • Upravit
15674
23.5.11 15:11
Siriana píše:
jenny.fields píše:
Ale mám dotaz jestli někdo kupujete ty zelený tesco-teď jsem je koupila a normálně je vevnitř cítit ta vrstva těch krystalů-jako by to bylo blbě slisované či co… :think: Už párkrát se mi stalo, že měla pár krystalů na zadečku, což se mi moc nelíbí :think:
ahoj, nevíte kdy je akce na plenky babylove v Dm a jak to zjistím? prý jsou mnohem levnější a kvalitnější než ty tesco

Ahoj. Akce myslím moc nebývají (nebo nejsou o tolik levnější). Já kupuju krabici (velikost maxi 84ks) se žolíkem 25% sleva a vyjde mi jedna plína na cca 3Kč. Pak ještě jsou slevové kuponky v knížečkách, to je tuším sleva 50Kč na krabici. Nedávno jsem ale byla v DMku na velkém nákupu, kde jsem krom tohoto kuponku měla ještě slevu 20% na celý nákup, takže mě ty pleny vyšly bezkonkurenčně nejlíp. Mám je radši než ty nové Pampersky. Tesco jsem Máje ještě nezkoušela, máme ho z ruky, tak by se mi to nevyplatilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
23.5.11 17:35

DM používám na dovolených. Na časté přebalování jsems nimi vcelku spokojená. V noci vždycky protečou. Nesmrdí. Jsou silnější, než např. Huggies nebo Pampers. Nevím, co si představuješ podpojmem papírové. To nejsou asi žádné jednorázovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
23.5.11 19:31

ahoj my přešli z huggies na dm pleny a zatím spokojenost. huggies mi v noci pročural, dm zatím ne.a to malý pije hodně.navíc se mi ty dm zdají větší na šířku, od huggies měl malý často takové otlačeniny jakoby, ty z dm nám to ještě neudělali. jako jinak jsou u mě na prvním místě pampers, bohužel ta cena nás trochu omezuje.a je fakt že ty novější se pokazili. jinak já ty z dm doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
24.5.11 18:12

Ahoj holky Pemprsačky :mrgreen: . Mám spoustu slevových kuponů do DM nejen na Pemprsky. Mají ale platnost do konce Června a jelikož látkujeme, tak nevyužijeme a je mi líto vyhodit. Pokud budete někdo nějaké chtít, písněte SZ a napíšu aktuální stav . Daruji, jen za poštovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
10.1.12 09:43

Ahoj maminky,tady jsem diskusi nečetla ,ale ráda bych se zeptala na váš názor na pleny babylove .Potřebuji již č.4,kolich je jich v balíku a za jakou cenu.Doposud užívám Pampers AC,ale ta cena je už k nesnesení.Dají se babylove alespoň trochu srovnat s AC.Děkuji za odpovědi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
10.1.12 10:49
Gábííí píše:
Ahoj maminky,tady jsem diskusi nečetla ,ale ráda bych se zeptala na váš názor na pleny babylove .Potřebuji již č.4,kolich je jich v balíku a za jakou cenu.Doposud užívám Pampers AC,ale ta cena je už k nesnesení.Dají se babylove alespoň trochu srovnat s AC.Děkuji za odpovědi. :kytka:

ahoj, babylove používáme dlouho a jsme s nimi moc spokojení. aktuálně máme velikost 5, ale co si pamatuju, tak když jsme kupovali dvojbaleni „čtyřek“, bylo tam 84 kusů. a cena je nyní asi 349,– Kč. my uplatňujeme slevu 25 % pro stálé zákazníky, takže to vychází na cca 262,– Kč.
jinak co se týká srovnání, my jsme s nimi spokojení víc než s AC, ale to je samozřejmě individuální. synovi babylove sedí lépe, AC nám občas protekly a mně osobně tedy trochu smrděly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
10.1.12 12:48
děkuji za odpověď.Včera jsem právě jednu plenku babylove zkusila od kamarádky a právě,že jsem koukala,byla opravdu dobrá.Není silná a má pružné pásky.Dneska se asi vydám do DM a jedu je koupit.Jen se ještě zeptám a tu slevu 25% získám jak?Kartičku do DM mám,ale asi na ní musím mít určité body ne,abych tuhle slevu získala nebo ne?
Dujana píše:
Gábííí píše:
Ahoj maminky,tady jsem diskusi nečetla ,ale ráda bych se zeptala na váš názor na pleny babylove .Potřebuji již č.4,kolich je jich v balíku a za jakou cenu.Doposud užívám Pampers AC,ale ta cena je už k nesnesení.Dají se babylove alespoň trochu srovnat s AC.Děkuji za odpovědi. :kytka:
ahoj, babylove používáme dlouho a jsme s nimi moc spokojení. aktuálně máme velikost 5, ale co si pamatuju, tak když jsme kupovali dvojbaleni „čtyřek“, bylo tam 84 kusů. a cena je nyní asi 349,– Kč. my uplatňujeme slevu 25 % pro stálé zákazníky, takže to vychází na cca 262,– Kč.
jinak co se týká srovnání, my jsme s nimi spokojení víc než s AC, ale to je samozřejmě individuální. synovi babylove sedí lépe, AC nám občas protekly a mně osobně tedy trochu smrděly.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
10.1.12 13:04
Gábííí píše:
děkuji za odpověď.Včera jsem právě jednu plenku babylove zkusila od kamarádky a právě,že jsem koukala,byla opravdu dobrá.Není silná a má pružné pásky.Dneska se asi vydám do DM a jedu je koupit.Jen se ještě zeptám a tu slevu 25% získám jak?Kartičku do DM mám,ale asi na ní musím mít určité body ne,abych tuhle slevu získala nebo ne?
Dujana píše:
Gábííí píše:

ano, na té kartičce musíš mít nějaké body (myslím, že za každých 20,– Kč z nákupu je 1 bod), které potom vyměníš za slevové knížky - ty jsou buď za 50, nebo za 150 bodů. a v těhle knížkách jsou slevové kupóny na různé zboží a taky je tam kupón s tou slevou 25 % na nejdražší výrobek z nákupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
11.1.12 22:24
Moc děkuji za info,slevu jsem využila a plenky mám už doma :palec:
Dujana píše:
Gábííí píše:
Dujana píše:
Gábííí píše:
ano, na té kartičce musíš mít nějaké body (myslím, že za každých 20,– Kč z nákupu je 1 bod), které potom vyměníš za slevové knížky - ty jsou buď za 50, nebo za 150 bodů. a v těhle knížkách jsou slevové kupóny na různé zboží a taky je tam kupón s tou slevou 25 % na nejdražší výrobek z nákupu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.12 22:31

Ahoj, nevím jak je to možné, ale naše malá mohla jen pampers, s hugg. jsem nebyla já spokojená a plínky z dm, tesca apod., po těch se mi vždy osypala :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure