Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Máte zkušenost s dm Babylove Pleny?
Přidejte zkušenost s dm Babylove PlenyZ plinecek babylove,se mi moje princezny ted zacinaj opruzovat,tak maj zase zpatky na dupkach,pampers premium care a zitra sjedem do tesca pro akcni plinecky pampers… Jeste jsme nenarazili na ty se zhorsenou kvalitou,tak uvidime,treba zrovna nam budou taky vyhovovat i ty horsi.. ![]()
Ahoj, máme je rok a půl a bez problému…A poměr cena a výkon jsou super. 84 ks za 244,– Protože si na ně dávám 25% kupon.
Nám vyhovují, i když ve větších velikostech, kdy jich je míň, už to tak levné není.
Ale mám dotaz jestli někdo kupujete ty zelený tesco-teď jsem je koupila a normálně je vevnitř cítit ta vrstva těch krystalů-jako by to bylo blbě slisované či co…
Už párkrát se mi stalo, že měla pár krystalů na zadečku, což se mi moc nelíbí ![]()
jenny.fields píše:
Nám vyhovují, i když ve větších velikostech, kdy jich je míň, už to tak levné není.
Ale mám dotaz jestli někdo kupujete ty zelený tesco-teď jsem je koupila a normálně je vevnitř cítit ta vrstva těch krystalů-jako by to bylo blbě slisované či co…Už párkrát se mi stalo, že měla pár krystalů na zadečku, což se mi moc nelíbí
ahoj, nevíte kdy je akce na plenky babylove v Dm a jak to zjistím? prý jsou mnohem levnější a kvalitnější než ty tesco
Januliiik píše:
Ahojky,
máte někdo zkušenosti s těmito plenkami? Jsou papírové? Teď používáme oranžové pampersky na den a huggies premium na noc, ale chtěla bych zkusit vyměnit ty pampersky a uvažuju o těch z dm, ale vůbec si nedokážu představit jaké jsou a jaké kvality
používám jedině tyhlety a jsme s nima spokojení… dcerka na před spaním vytáhne i litr vody a ráno je plenka sic luxusně nacucaná ale jinak dítko suché… můžu jen doporučit ![]()
Siriana píše:jenny.fields píše:ahoj, nevíte kdy je akce na plenky babylove v Dm a jak to zjistím? prý jsou mnohem levnější a kvalitnější než ty tesco
Ale mám dotaz jestli někdo kupujete ty zelený tesco-teď jsem je koupila a normálně je vevnitř cítit ta vrstva těch krystalů-jako by to bylo blbě slisované či co…Už párkrát se mi stalo, že měla pár krystalů na zadečku, což se mi moc nelíbí
Ahoj. Akce myslím moc nebývají (nebo nejsou o tolik levnější). Já kupuju krabici (velikost maxi 84ks) se žolíkem 25% sleva a vyjde mi jedna plína na cca 3Kč. Pak ještě jsou slevové kuponky v knížečkách, to je tuším sleva 50Kč na krabici. Nedávno jsem ale byla v DMku na velkém nákupu, kde jsem krom tohoto kuponku měla ještě slevu 20% na celý nákup, takže mě ty pleny vyšly bezkonkurenčně nejlíp. Mám je radši než ty nové Pampersky. Tesco jsem Máje ještě nezkoušela, máme ho z ruky, tak by se mi to nevyplatilo.
DM používám na dovolených. Na časté přebalování jsems nimi vcelku spokojená. V noci vždycky protečou. Nesmrdí. Jsou silnější, než např. Huggies nebo Pampers. Nevím, co si představuješ podpojmem papírové. To nejsou asi žádné jednorázovky.
ahoj my přešli z huggies na dm pleny a zatím spokojenost. huggies mi v noci pročural, dm zatím ne.a to malý pije hodně.navíc se mi ty dm zdají větší na šířku, od huggies měl malý často takové otlačeniny jakoby, ty z dm nám to ještě neudělali. jako jinak jsou u mě na prvním místě pampers, bohužel ta cena nás trochu omezuje.a je fakt že ty novější se pokazili. jinak já ty z dm doporučuji.
Ahoj holky Pemprsačky
. Mám spoustu slevových kuponů do DM nejen na Pemprsky. Mají ale platnost do konce Června a jelikož látkujeme, tak nevyužijeme a je mi líto vyhodit. Pokud budete někdo nějaké chtít, písněte SZ a napíšu aktuální stav . Daruji, jen za poštovné.
Ahoj maminky,tady jsem diskusi nečetla ,ale ráda bych se zeptala na váš názor na pleny babylove .Potřebuji již č.4,kolich je jich v balíku a za jakou cenu.Doposud užívám Pampers AC,ale ta cena je už k nesnesení.Dají se babylove alespoň trochu srovnat s AC.Děkuji za odpovědi. ![]()
Gábííí píše:
Ahoj maminky,tady jsem diskusi nečetla ,ale ráda bych se zeptala na váš názor na pleny babylove .Potřebuji již č.4,kolich je jich v balíku a za jakou cenu.Doposud užívám Pampers AC,ale ta cena je už k nesnesení.Dají se babylove alespoň trochu srovnat s AC.Děkuji za odpovědi.
ahoj, babylove používáme dlouho a jsme s nimi moc spokojení. aktuálně máme velikost 5, ale co si pamatuju, tak když jsme kupovali dvojbaleni „čtyřek“, bylo tam 84 kusů. a cena je nyní asi 349,– Kč. my uplatňujeme slevu 25 % pro stálé zákazníky, takže to vychází na cca 262,– Kč.
jinak co se týká srovnání, my jsme s nimi spokojení víc než s AC, ale to je samozřejmě individuální. synovi babylove sedí lépe, AC nám občas protekly a mně osobně tedy trochu smrděly.
Dujana píše:Gábííí píše:ahoj, babylove používáme dlouho a jsme s nimi moc spokojení. aktuálně máme velikost 5, ale co si pamatuju, tak když jsme kupovali dvojbaleni „čtyřek“, bylo tam 84 kusů. a cena je nyní asi 349,– Kč. my uplatňujeme slevu 25 % pro stálé zákazníky, takže to vychází na cca 262,– Kč.
Ahoj maminky,tady jsem diskusi nečetla ,ale ráda bych se zeptala na váš názor na pleny babylove .Potřebuji již č.4,kolich je jich v balíku a za jakou cenu.Doposud užívám Pampers AC,ale ta cena je už k nesnesení.Dají se babylove alespoň trochu srovnat s AC.Děkuji za odpovědi.
jinak co se týká srovnání, my jsme s nimi spokojení víc než s AC, ale to je samozřejmě individuální. synovi babylove sedí lépe, AC nám občas protekly a mně osobně tedy trochu smrděly.
Gábííí píše:
děkuji za odpověď.Včera jsem právě jednu plenku babylove zkusila od kamarádky a právě,že jsem koukala,byla opravdu dobrá.Není silná a má pružné pásky.Dneska se asi vydám do DM a jedu je koupit.Jen se ještě zeptám a tu slevu 25% získám jak?Kartičku do DM mám,ale asi na ní musím mít určité body ne,abych tuhle slevu získala nebo ne?Dujana píše:Gábííí píše:ahoj, babylove používáme dlouho a jsme s nimi moc spokojení. aktuálně máme velikost 5, ale co si pamatuju, tak když jsme kupovali dvojbaleni „čtyřek“, bylo tam 84 kusů. a cena je nyní asi 349,– Kč. my uplatňujeme slevu 25 % pro stálé zákazníky, takže to vychází na cca 262,– Kč.
ano, na té kartičce musíš mít nějaké body (myslím, že za každých 20,– Kč z nákupu je 1 bod), které potom vyměníš za slevové knížky - ty jsou buď za 50, nebo za 150 bodů. a v těhle knížkách jsou slevové kupóny na různé zboží a taky je tam kupón s tou slevou 25 % na nejdražší výrobek z nákupu.
Dujana píše:Gábííí píše:ano, na té kartičce musíš mít nějaké body (myslím, že za každých 20,– Kč z nákupu je 1 bod), které potom vyměníš za slevové knížky - ty jsou buď za 50, nebo za 150 bodů. a v těhle knížkách jsou slevové kupóny na různé zboží a taky je tam kupón s tou slevou 25 % na nejdražší výrobek z nákupu.
děkuji za odpověď.Včera jsem právě jednu plenku babylove zkusila od kamarádky a právě,že jsem koukala,byla opravdu dobrá.Není silná a má pružné pásky.Dneska se asi vydám do DM a jedu je koupit.Jen se ještě zeptám a tu slevu 25% získám jak?Kartičku do DM mám,ale asi na ní musím mít určité body ne,abych tuhle slevu získala nebo ne?Dujana píše:Gábííí píše:ahoj, babylove používáme dlouho a jsme s nimi moc spokojení. aktuálně máme velikost 5, ale co si pamatuju, tak když jsme kupovali dvojbaleni „čtyřek“, bylo tam 84 kusů. a cena je nyní asi 349,– Kč. my uplatňujeme slevu 25 % pro stálé zákazníky, takže to vychází na cca 262,– Kč.
Ahoj, nevím jak je to možné, ale naše malá mohla jen pampers, s hugg. jsem nebyla já spokojená a plínky z dm, tesca apod., po těch se mi vždy osypala ![]()