Pleny Babylove

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30420
27.9.10 13:59

Babylove pleny

Ahojky,
máte někdo zkušenosti s těmito plenkami? Jsou papírové? Teď používáme oranžové pampersky na den a huggies premium na noc, ale chtěla bych zkusit vyměnit ty pampersky a uvažuju o těch z dm, ale vůbec si nedokážu představit jaké jsou a jaké kvality :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s dm Babylove Pleny?

Přidejte zkušenost s dm Babylove Pleny
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
27.9.10 14:03

Hele, spokojenost. Dvouapůlleťák v noci pročůrá pemprsky, a babylove ne ..... :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
27.9.10 14:05

No malá mi právě v noci začala pročůrávat ty huggiesky :-( už 2 noci po sobě jsme ji musela v noci 2× převlíkat. A to jsou i nějaké na noc? Jakože mají víc druhů těch plinek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.9.10 14:07

Taky je používám a jsem s nimi naprosto spokojená!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.9.10 14:09
Januliiik píše:
No malá mi právě v noci začala pročůrávat ty huggiesky :-( už 2 noci po sobě jsme ji musela v noci 2× převlíkat. A to jsou i nějaké na noc? Jakože mají víc druhů těch plinek?

Nene. No akorát teď teda mi přijdou děsně drahý, a to i když použiju slevový kupóny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.9.10 14:10

Používáme je, ale jen na den a doma. V noci nestačí, to používáme tesco, víc pojmou.
Babylove se mi taky zdají poslední dobou drahé. Kupovala jsem naposled krabici v akci se slevovým kuponem a vyšly jen o málo levněji než tesco.

Příspěvek upraven 27.09.10 v 14:12

• Citovat
  • Upravit
17050
27.9.10 14:11

Já je používám pro syna, protože mají i velikost od 16-ti kg. :palec: A super. Pro dceru zelené Tesco a taky super. Nikdy nepročůrala, ale pamatuju si, že u kluka to bylo horší s výběrem plínek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
27.9.10 14:13

Taky je používám a jsou bezva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
27.9.10 14:14

Ahoj jestli můžu doporučit tak mi kupujeme pleny v Tescu, zelené balení, jsou to vyloženě pleny Tesco. Když jsou v akci jsou za 199 Kč, jinak myslím 239 Kč a co je máme tak se mi malá nepročůrala, ty toho zachytí, že někdy až zírám. A také jsme měli asi od 7 měsíce problémy s nočním pročůráváním, tehdy jsem používala Pampers. Ale jinak pleny z DM jsou prý také skvělé, ale jsou dost drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
27.9.10 14:15

A mají ty pružné pásky? Hrozně mi vadí, že to ty oranžové pampersky nemají :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
27.9.10 14:23

My je taky máme a jsou fajn. Máme i natahovačky Babylove a ty jsou teda dost tlusté, ale jinak taky fajn. A vůbec značka Babylove je fajn.. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
27.9.10 14:25

Ty zelené ty pružné pásky právě mají. Pak jsou ještě v modrém či fialovém balení, každý říká něco jiného a ty je nemají a povrch plínky je jakoby z igelitu, ale taky nebyli špatné. Každopádně ty zelené vedou na plné čáře. Fakt na ně nedám dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
27.9.10 14:51

ty levné Tesco jsou příšerné. Fuj, igelit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
27.9.10 16:43

Babylove používám místo látkovek na cesty. Spokojenost. Dříve jsem používala Huggies, ale smrděj mi - na dva metry jsem poznala, že do nich kluk načural. Baby love jsou oproti HUggies takové měkčí, ale trošku silnější, řekla bych, že jakoby ta náplň méně slisovaná. Co se týká výdrže, tak to neporadím, přebaluji hodně často. Noc mi nevydželi jeden čas ani huggies ani babylove a musela jsem dávat Pampers Premiumcare.

• Citovat
  • Upravit
9216
1.10.10 12:29

Já je dřív měla ráda, pak změnily obal a i kvalitu.přijdou mi napůl takové igelitové, už je nekupuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí