Pampers a Huggies

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13335
26.9.10 21:00

Pampers x Huggies

Ahoj maminky,
jako maminka čekatalka prosím o Váš názor na plenky těchto dvou značek. Jaké máte s němi zkušenosti? Které se Vám osvědčili. Děkuju moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4092
26.9.10 21:03

Tak Huggies classic určitě nebrat jsou fakt hnus :pocitac: premium jsou prý dobré, ale my jsme je zatím nepoužívali tak nevím :nevim: Pampersky malý v klidu pročůrává u nás vedou Babylove z DM :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845

Ahoj , mě oboje - tedy konkrétně Haggies Premium a u Pampersek - Pampers Premium Care (na noc) a na den ty Pampers Active Baby.
Zkoušeli jsme i jiné , ale tyhle vedou.

Příspěvek upraven 26.09.10 v 21:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337

U syna před 4 roky jsem používala jedině Huggies. Teď jsem je zkusila u dcery a jsem velice zklamaná… Přijdou mi strašně papírový ( ne, že by nebyly :mrgreen: ) , ale dřív mi přišly, že víc vydržely. Teď máme pampers a spokojenost. Jinak jsem měla i Bella Happy a Rosmanňácký a dobrý. Jediné, co se nám neosvědčilo jsou Sleep and Play, protože má malá po tom heřmánku co obsahují strašný opruzeniny :nevim: Teda aspoň dr. mi říkala, že je to z toho. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.9.10 21:05
mikky píše:
Tak Huggies classic určitě nebrat jsou fakt hnus :pocitac: premium jsou prý dobré, ale my jsme je zatím nepoužívali tak nevím :nevim: Pampersky malý v klidu pročůrává u nás vedou Babylove z DM :palec:

Používáme Huggies Premium-od narození,poslední dobou jim nějak mažou obrázky,malej má od toho špinavý bodyčko,ale jde to vyprat.Nechce se mi ale zkoušet něco novýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
26.9.10 21:06

huggies premium -mají gumičku i kolem pasu -takže protekájí ani hovínka ,po roce už jsme používali prakticky jakékoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888

Za mě můžu říct obě značky dobrý Huggies na noc pampers přes den.Hlavně ne huggies clasic ty stojí za prd a potom jsou výborné pleny z penny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694

Huggies mi přišli děsně tvrdé, malý z nich měl vytlačené gumičky na nožičkách. S přehledem je i „překakal“, to tedy dělal i s pamperskama. Nejradši jsme měli zelené tesco, babylove z DM a Bella happy. Teď už jedeme většinou v pamperskách, protože jsou asi nejtenčí a tak nejméně překáží v pohybu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799

ahojky
tak moje zkušenost je: pampers - jsou pružné,dobře sedí akorát mi vadí navoněnost :-? záleží taky na druhu, jsou sleep&play, aktiv baby a pak senzitiv, každé jsou jiné, mě vyhovují všechny až na tu vůni, tedy senzitiv jsou neparémované :think:
Huggies mám nejradši, ale ty superflex, jsou pružné a a perfektně sedí, klasické huggies jsem měla jednou, ale ty mi přišly strašně prkený, ale bude tu spousta mamin, kterým vyhovují, za mě rozhodně Hugies superflex :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.9.10 21:07

Ahoj. Ono to tak obecně říct nejde. Každému miminku (i mamince) může vyhovovat něco jiného. Obě moje holky ze z Hugiesek (i těch dražších) oprudily, takže Hugiesky už nekupuju, ať jsou sebevíc ve slevě. Pampersky jsou troje (bílé Premium Care, oranžové Sleep and play a modré normální). Mně i Máje vyhovují všechny, ale používáme hlavně ty normální, dají se sehnat v akci za cca 2,5Kč/ks.

Jinak dobré zkušenosti (ale se starší dcerou, tj několik let staré) mám s Tesco plínama (nemyslím ty superlevné) i Clever plínama z Billy (stejné tenkrát mívali i v Penny marketu).

Jestli se ale ptáš na plínky pro novorozence (tj jen pro začátek), tak mi přišly Hugies i Pampers srovnatelné (holky se oprudily až z těch větších).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
26.9.10 21:07

My zatím používáme Pampersky, na kurzu nám PA říkaly, že jako jediné mají nějaký atest na kyčle (a že pátraly, jestli ten atest získaly/nezískaly i jiné značky nebo si to nechali vyhodnotit jen Pampers, ale že se nedopátraly), tak nám je doporučovaly radši používat do 1 měsíce věku. Mám pak koupené i balení Huggiesek, kamarádka chválila zase je - že mají vzadu gumičku a že Pampers jí protékaly na zádíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
26.9.10 21:08

Pampers nesnáším-buď jsou napuštěný nějakým čímsi co mi smrdí a malej je z toho opruzenej nebo jsou jakoby z gázy :nevim: jiný jsou zas tak tenký, že když nasáknou, tak vysí :o))) a taky mi vadí ten gel co vznikne, když jsou nasáklý a třeba se to roztrhne a má to malej všude!
Huggies kupuju a jsem s nimi fakt moc spokojená. Teď jsem zkusila Babylove-taky dobrý a teď jsem posledně koupila Háppy a supr. Kupuju co je v akci, kromě Pampers.
Ale zase moje sestra má už 3. dítě a nedá na ně dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.9.10 21:09
pavlak5 píše:
huggies premium -mají gumičku i kolem pasu -takže protekájí ani hovínka ,po roce už jsme používali prakticky jakékoli.

zrovna včera mi protekly :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
26.9.10 21:12

jé chtěla jsem říct ,že neprotékají hovínka :lol:
ale jo stane se .Já je měla ráda ,pže malý měl pod 2kg a tyto mu byli nejlíp a protíkali nejmín :)
Jinak jak už jsem psala pak to bylo jedno mohli jsme použít cokoliv.Ale kamarádka má holčičku a ta musela,přejít na látkování ,protože málá papírovou plenu nesnesla -měla z ní vyrážku -takže stejně je nej .to odzkoušet .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
26.9.10 21:14

Jo a nevíte který plínky mají na sobě tygříka z medvídka Pú? Malá je jednou dostala v porodnici a byla po nich opruzená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí