Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj maminky,
jako maminka čekatalka prosím o Váš názor na plenky těchto dvou značek. Jaké máte s němi zkušenosti? Které se Vám osvědčili. Děkuju moc za rady
Tak Huggies classic určitě nebrat jsou fakt hnus
premium jsou prý dobré, ale my jsme je zatím nepoužívali tak nevím
Pampersky malý v klidu pročůrává u nás vedou Babylove z DM ![]()
Ahoj , mě oboje - tedy konkrétně Haggies Premium a u Pampersek - Pampers Premium Care (na noc) a na den ty Pampers Active Baby.
Zkoušeli jsme i jiné , ale tyhle vedou.
Příspěvek upraven 26.09.10 v 21:04
U syna před 4 roky jsem používala jedině Huggies. Teď jsem je zkusila u dcery a jsem velice zklamaná… Přijdou mi strašně papírový ( ne, že by nebyly
) , ale dřív mi přišly, že víc vydržely. Teď máme pampers a spokojenost. Jinak jsem měla i Bella Happy a Rosmanňácký a dobrý. Jediné, co se nám neosvědčilo jsou Sleep and Play, protože má malá po tom heřmánku co obsahují strašný opruzeniny
Teda aspoň dr. mi říkala, že je to z toho. ![]()
mikky píše:
Tak Huggies classic určitě nebrat jsou fakt hnuspremium jsou prý dobré, ale my jsme je zatím nepoužívali tak nevím
Pampersky malý v klidu pročůrává u nás vedou Babylove z DM
Používáme Huggies Premium-od narození,poslední dobou jim nějak mažou obrázky,malej má od toho špinavý bodyčko,ale jde to vyprat.Nechce se mi ale zkoušet něco novýho ![]()
huggies premium -mají gumičku i kolem pasu -takže protekájí ani hovínka ,po roce už jsme používali prakticky jakékoli.
Za mě můžu říct obě značky dobrý Huggies na noc pampers přes den.Hlavně ne huggies clasic ty stojí za prd a potom jsou výborné pleny z penny
Huggies mi přišli děsně tvrdé, malý z nich měl vytlačené gumičky na nožičkách. S přehledem je i „překakal“, to tedy dělal i s pamperskama. Nejradši jsme měli zelené tesco, babylove z DM a Bella happy. Teď už jedeme většinou v pamperskách, protože jsou asi nejtenčí a tak nejméně překáží v pohybu ![]()
ahojky
tak moje zkušenost je: pampers - jsou pružné,dobře sedí akorát mi vadí navoněnost
záleží taky na druhu, jsou sleep&play, aktiv baby a pak senzitiv, každé jsou jiné, mě vyhovují všechny až na tu vůni, tedy senzitiv jsou neparémované ![]()
Huggies mám nejradši, ale ty superflex, jsou pružné a a perfektně sedí, klasické huggies jsem měla jednou, ale ty mi přišly strašně prkený, ale bude tu spousta mamin, kterým vyhovují, za mě rozhodně Hugies superflex ![]()
Ahoj. Ono to tak obecně říct nejde. Každému miminku (i mamince) může vyhovovat něco jiného. Obě moje holky ze z Hugiesek (i těch dražších) oprudily, takže Hugiesky už nekupuju, ať jsou sebevíc ve slevě. Pampersky jsou troje (bílé Premium Care, oranžové Sleep and play a modré normální). Mně i Máje vyhovují všechny, ale používáme hlavně ty normální, dají se sehnat v akci za cca 2,5Kč/ks.
Jinak dobré zkušenosti (ale se starší dcerou, tj několik let staré) mám s Tesco plínama (nemyslím ty superlevné) i Clever plínama z Billy (stejné tenkrát mívali i v Penny marketu).
Jestli se ale ptáš na plínky pro novorozence (tj jen pro začátek), tak mi přišly Hugies i Pampers srovnatelné (holky se oprudily až z těch větších).
My zatím používáme Pampersky, na kurzu nám PA říkaly, že jako jediné mají nějaký atest na kyčle (a že pátraly, jestli ten atest získaly/nezískaly i jiné značky nebo si to nechali vyhodnotit jen Pampers, ale že se nedopátraly), tak nám je doporučovaly radši používat do 1 měsíce věku. Mám pak koupené i balení Huggiesek, kamarádka chválila zase je - že mají vzadu gumičku a že Pampers jí protékaly na zádíčka.
Pampers nesnáším-buď jsou napuštěný nějakým čímsi co mi smrdí a malej je z toho opruzenej nebo jsou jakoby z gázy
jiný jsou zas tak tenký, že když nasáknou, tak vysí
))) a taky mi vadí ten gel co vznikne, když jsou nasáklý a třeba se to roztrhne a má to malej všude!
Huggies kupuju a jsem s nimi fakt moc spokojená. Teď jsem zkusila Babylove-taky dobrý a teď jsem posledně koupila Háppy a supr. Kupuju co je v akci, kromě Pampers.
Ale zase moje sestra má už 3. dítě a nedá na ně dopustit.
pavlak5 píše:
huggies premium -mají gumičku i kolem pasu -takže protekájí ani hovínka ,po roce už jsme používali prakticky jakékoli.
zrovna včera mi protekly
![]()
jé chtěla jsem říct ,že neprotékají hovínka ![]()
ale jo stane se .Já je měla ráda ,pže malý měl pod 2kg a tyto mu byli nejlíp a protíkali nejmín ![]()
Jinak jak už jsem psala pak to bylo jedno mohli jsme použít cokoliv.Ale kamarádka má holčičku a ta musela,přejít na látkování ,protože málá papírovou plenu nesnesla -měla z ní vyrážku -takže stejně je nej .to odzkoušet .
Jo a nevíte který plínky mají na sobě tygříka z medvídka Pú? Malá je jednou dostala v porodnici a byla po nich opruzená.