Pampers a Huggies

Napsat příspěvek
Velikost písma:
861
8.11.10 16:10

Plíny DM

Díky za radu, já na ně slyšela jen samou chválu, tak asi zůstaneme u těch Pampers, když nám vyhovují. Já měla ty z DM jenom ty nejmenší v porodnici, ale to jsem neměla žádnou zkušenost, takže nevím jestli mi vyhovovaly. Tam jsem byla ráda, že jsem přebalila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
20.12.10 17:31

Podle me Huggies jsou nejhorsi ze vsech plen. Pokazde, kdyz jsme je meli, maly byl cely pocuranej nebo cely smrdel a mel stolici na kalhotach. Koupili jsme jedno baleni a porad ho mame. Ani pres noc ani pres den, nevydrzi nic a hlavne si myslim, ze jsou hodne trvdy:( Nespokojenost na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
20.12.10 17:45
nikita066 píše:
Pudloslava píše:
jo udelaly jsme s kamoskou pokus s pamperskou ctyrkou a veslo se do ni 3 kila vody !!!!!
Týbrďo, ale pak ta plína musí být nafouklá jak balón ne :mrgreen:

Jo tak to má přesně mezi nohama ráno Samuel když se vzbudí :D a pamperska drží :-) (mimochodem i ty nové!!) :-P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
73
28.12.10 13:21

Tak já doteď měla Pampers a spokojenost, tchynča mi koupila 2 balíky Huggies Premium megapack a nedolíhají nám kolem nožiček, tudíž jsme pročůraný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
2.7.11 16:19

Zdravím, huggies preminum jsou fajn, ani jednou nám neprotekly, cena je taky přijatelná, akorát ty okraje kolem nožiček jsou trochu tvrdší, takže když malá sedí, má pak docela otlačené nožičky. :cry: Takže je to chce střídat s jinýma plínkama, aby si nožičky odpočinily.Pampers jsou super :palec: :palec: , hlavně když jsou v akci. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helcapelca
23.8.11 07:30

chůva

ahoj holky a maminky, ja se jiz nekolik let zivim jako chuva a tak jsem tech detskych zadecku prebalila urcite nejvic:)) v anglii zeny maji nejradeji Pampers a u nas rozhodne vede Huggies. Ale je hloupost rikat, ze ty jsou spatne nebo tamhlety, preece kazde miminko ma jiny zadecek, ten svuj a originalni a kazde plenky mu sedi jinak. :andel:

• Citovat
  • Upravit
5606
23.8.11 10:38

Myslím že Hagisy nevedou :think: .Mám třetí dítko a doporučuji jen pampersy jsou tenké, stolice nikde neuteče a dlouho vydrží.Před několika roky jsem taky vyzkoušela Hagisy a to byla pohroma nyní jsem dostala jako dárek od pojišťovny hagisy a byly docela v poho,ale zdálo se mi že pokud do ni čurnul tak byly hned jak pytel brambor a sem tam jsme byli mokří.Pokud vlezu do obchoďáku tak jsou nejvíce na půltech pampersy i makro toho má plné regály a cenově výhodné. :palec: Tak nevím,ale za mě Pampersy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
23.8.11 11:32

My používáme Dm plenky s pokojenost největší.Huggies jsou naprosto o ničem,protékají,smrdí a nic neudrží,malá se po nich oprudila.Pampers jsou taky v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
23.8.11 14:02

Za mě Babylove z DM. Používáme od 5. měsíce.

Huggies : do 3 kil OK, pak začaly protékat.

Pampers premium care : OK, ale Babylove mi přijdou stejně lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
29.8.11 08:52

Ahoj,
poprosím o radu, velikost 1, které se vám zdají větší, huggies nebo pampers? Používám pampersky a chtěla bych zkusit i huggies, tak aby nebyly malé. Malý má 4 kila.
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
29.8.11 10:16

Malé mu snad nebudou. Když je přirovnáš, tak jsou téměř stejně velké. My jsme je používali až na hranici 5kg, do té doby nám lépe seděli Pampersky. Jsou prostě jinačí. Jinak Pampers Premium Care č.1 jsou o malinko větší než Pampers newborny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
29.8.11 12:25

D+kuju, já jen, ať je nekoupím a nejsou rovnou malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
29.8.11 12:28
20012004 píše:
Ahoj,
poprosím o radu, velikost 1, které se vám zdají větší, huggies nebo pampers? Používám pampersky a chtěla bych zkusit i huggies, tak aby nebyly malé. Malý má 4 kila.
Děkuju

Jsou větší Huggiesky. :wink:

• Citovat
  • Upravit
1318
29.8.11 13:00
weruuunka píše:
20012004 píše:
Ahoj,
Děkuju

Jé Tvůj Honzíček se narodil stejně jako já a moje mamča :-) 4.4 tvrdohlavej beránek,to si musíš pěkně užívat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
29.8.11 13:04
petrusepetrus píše:
weruuunka píše:
20012004 píše:
Ahoj,
Děkuju
Jé Tvůj Honzíček se narodil stejně jako já a moje mamča :-) 4.4 tvrdohlavej beránek,to si musíš pěkně užívat :srdce:
:palec: To máš pravdu, už teď je pěkně tvrdohlavej. :roll: A to jsem zvědavá co mě ještě čeká. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure