Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
madi píše:
Asi bych toho na novorozence nekupovala moc. Já měla v zásobě jeden balík Pampers Newborn a jeden Huggies, pak chodil nakupovat tatínek - ukázala jsem mu na netu obrázek, jaké pleny chci a on vyrazil na nákup - já taky po porodu nikde neběhala
Tatínka nemáme takže se budu muset spolehnout jen na sebe a u nás v tom maloměstě to bude horší ![]()
Pudloslava píše:
jo udelaly jsme s kamoskou pokus s pamperskou ctyrkou a veslo se do ni 3 kila vody !!!!!
Týbrďo, ale pak ta plína musí být nafouklá jak balón ne ![]()
Tesco má plíny dvoje, jedny jsou ty zelené a spol. a druhé jsou bílé, levnější, takové igelitové. Nedělěj si hlavu se zvládáním/nezvládáním nakoupit, všecko steně nakonec bude jinak,než sis to naplánovala
Já třeba počítala s tim, že budu plínu měnit každé tři hodiny a podle toho jsem odhadem vypočetla, kolik plen si předem koupím. Jenže veru čůrala trošku, jenom aby se neřeklo, opruzeniny prakticky neznáme, takže od začátku jsem přebalovala ob krmení, pokud nebyla pokáklá. A najednou mi to v té mojí matematice udělalo hokej. Můžeš si pro klid v duši koupit svrchní nepromokavé kalhotky na hadrové plíny, které stejně, předpokládám, budeš mít a kdyby něcokdyby ti třeba papírovky došly, šoupneš hadráky, taky to nějakou dobu vydrží a mezitím rozmyslíš co a jak dál.
Ahoj, my jsme asi do 7 měsíce používali Pampers, zkusili jsme i Huggies - katastrofa, ani vlhčené ubrousky od Huggies za moc nestojí, jakoby se trhají nebo drolí. Ale asi v 7 měsíci mi malá začala Pampers pročůrávat tak jsme zkusili pleny Tesco - zelené a jsou báječný, malý je rok a půl a jiné pleny už nekoupím.
Já nevim jaké jsou pleny Huggies, ale utěráčky na zadeček mega pack jsem zkusila jen jednou a nejradši bych výrobce nakopala někam
.Malá byla z jednoho utření celá opruzená.Letělo to rovnou do koše.Utěráčky používáme jen Pampers a Happy.Pleny jsou super Pampres newborn,fixxies,pampers active baby,pak ta bílá řada myslím premium care…Ta je naprosto dokonalá. ![]()
Hele to je u každýho mimi jiný, já už žádnou značku globálně nezatracuji. To co jsem používala na syna, dcera nesnáší a naopak. Konkrétně ty ubrousky jsem na syna dávala nivea a holka se mi po nich osypala. Huggies úplně v poho a teď jsem koupila megapack babylove z DM 4ks za 129,– já ještě k tomu měla kupón slevu 60,–kč( takže 4ks za 69,–
) a jsou ok. Dnes jsme dodělali první balíček a prdelka je růžovoučká. Ještě mám kupóny na 3 megapacky, tak aspoň někde ušetříme.
Jedině pampers,jde vidět kolik miminko pročurá.dítě se mi po nich neosypávalo,u huggies mi vadilo,že mi protékaly,jsou tvrdé a opruzavali jsme se po nich..jediné co se mi u hugg.líbilo tak obrázky disny,ale to je také za příplatek
a jestli pampers tak né slip&play,ale aktiv baby
my taky huggies.. pampersky mi prijdou jako pekni smejdi, ohani se znackou ale kvalita nic moc.. casto jsem narazila na kazovy- zozmazany obrazek nebo to neslo odlepit a plina se protrhla u toho zalepovatka ![]()
Ahoj, tak za mě pampers Active Baby, nikdy mi je ještě nepročůrala, párkrát prokadila, ale to se asi stane. Huggies jsme měli jednou a už nikdy více - pokaždé prokaděný kolem nožky..... Ubrousky Huggies mi přijdou strašný. Když máš pokaděný mimčo, tak nejdou vzít jednou rukou a trhají se
Ale jak tady bylo řečeno, každý to má jinak. Všechny moje kámošky používají Huggies a jedna dokonce Pampers Sleep and Play a nemůže si je vynachválit ![]()
Luciaasku uplně s Tebou souhlasím huggies ubrousky se trhají,pleny vždy boky prokaděné..to měníme plínu často.Slep&play pampers nemusím,ubrousky od pampers jsou moc parfem.mám raději jonsny,ale bezkonkurečně vyhráli PAMPERS AKTIV BABY TEDY U NÁS!A to jsem vyzkoušela vše!Další výhra bude nočník ![]()
Tak to já používám i ubrousky Pampers (modré) a nevadí mi a malý také ne..... Od Johnsna máme takový ty malý cestovní a taky OK, ale na Pampers už jsem prostě asi zvyklá. Chystám se vyzkoušet ještě ty z DM, slyšela jsem, že jsou fakt dobrý ![]()
Luciaasku mněla jsi někdy pliny Bela happy?Stojí za prd velikost neodpovídá,byli jsme pořád pro´čuraní,jsou tvrdé a ještě drachší než pampers tak něco v tom stylu jsou dm plíny a nemají pružný pas.Už nikdy..jen pampers
ale jdi do nich sousedka snima byla třeba spokojená..nechápu ![]()