Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím máte někdo zkušenost s těmito golfkami. Pro 1 a půl ročního kluka se 13 kg. Aby tam měl pohodlí i navlečený na zimu a něco vydrželi. Děkuji
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Chicco Multiway?
Přidejte zkušenost s Chicco MultiwayLEM,
solar osobně neznám, ale měla jsem multiway, tak o nich něco napsat můžu… stejně se nakonec musíš rozhodnout sama ![]()
za tu celu jsou to dobře vybavené, celkem slušné golfky. jsou to golfky, takže žádné extra pohodlí, sedačka je celkem tvrdá. ale je dost široká, 1roční pucan s 10,5kg se mi tam vlezl ve fusaku emitex combi… ten polštářek pod hlavu je super! polohování je pohodlné, 4 polohy, jednou rukou. pláštěnka je v ceně, po složení je hrozně velká, dost se mlží, používala jsem emitex trekkikg uni ze sporťáku…
nánožník je celkem teplý, ale ty suché zipy živější dítko strhne (Vojta nánožník neznal, takže tohle dělal..)
košík je standard golfek, při ležení se do něj nedostaneš.
kolečka jsou celkem velká, ale do terénu to není, jako žádné golfky…
ve sněhu jsem s ním nejezdila..
není moc lehký, asi 7,5-8kg odhadem..
dobře se skládá a rozkládá, po složení je ale docela dlouhý, do mazdy 5 do kufru jen na štorc… ale nosí se pohodlně, má tam ucho…
Ahoj multiwayky mam a zatim spokojenost velika,za ty penize fakt super kocar,zvlada i lehci teren,my ho teda rozhodne nesetrime..suchy zipy na nanozniku jsou na prd,ale ja tam nasila gumy se cvocky a zadnej problem..v zime jsem tez zvedava,jak se vejdem s fusakem,ale snad nejak jo..musim rict,ze co jsem si je poridila,se sportakem jsem nevyjela..
Ahoj,
taky máme Multiway. Za tu cenu - super trooper !!!! Teď v létě dost využijeme i naklápění boudičky po rozepnutí zadního zipu. Plastový stínítko skládáním na několika místech popraskalo, ale na fci to nemá vliv. Bytelná konstrukce a velká kola zvládnou i těžší terén, aretaci využiješ v supermarketu. Pláštěnka pasuje skvěle, nánožník je prostorný, v zimě jsme se pod něj vešli s velkým starým „beraním“ fusakem, ale ty sucháče fakt nic moc. Ovšem nemáme divocha, takže vydržel ![]()
Tak vám všem moc děkuji. Jsou už objednané a moc se na ně těším. Máme taky divocha a i docela něco nachodí tak ta tvrdá sedačka snad tak moc vadit nebude. Snad bude sloužit dobře dokud bude potřeba. Ještě jednou dík.