Zešikmená kolečka ZOPA VIPER 4

Anonymni
11.8.09 19:31

zešikmená kolečka ZOPA VIPER 4

Dobrý den, naběhla jsem si s koupíí golfového kočárku zopa viper 4. Na první pohled lehký a skladný, to byl důvold proč jsme se rozhodli pro tento kočárek, ale po dvou dnech jízdy se nám zešikmila zadní kolečka. Už dvakrát byl na reklamaci a pokaždé stejný problém. Vždy po necelém týdnu jezdění je připraven na reklamaci a to měl sloužit pouzue jako cestovní. Nyní je opět připravený na roklamaci. Máte někdo stejné zkušennosti, nebo jsme jen měli smůlu na tento kus. Děkuji. Pája

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4338
11.8.09 20:01

Kamoška ma stejny problem.Dala ho reklamovať a včera sme boli preň.Vymenili jej ich a řekli,že nema preťažovať košík.Max. 1kg.Dnes sme boli vonku a už ich ma zas zošikmene.Do košiku už dáva len pláštenku.
Jo neviem či je to ešte tak,ale po 3 reklamaciach by ti mali vratiť peníze alobo si od nich možeš vziať iný kočárek :wink:

Tak držim palce a pevne nervy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.8.09 20:43

Peníze by měli vrátit při opakované stejné závadě. Takže už při druhé stejné reklamaci (je důležité, aby v reklamačním listě byla uvedena stejná závada). Teda pokud se nic nezměnilo od té doby, co jsem reklamovala věž, že nenačítala disk. Hádali se se mnou, že až po čtvrté mi vrátí peníze. Nakonec jsem před nimi zamávala oklopírovanými zákony a tím jsem je umlčela (mně šlo hlavně o to, že tenkrát mi záruka končila za dva dny a na to asi hráli).

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.8.09 22:10

když se mi ten problém s kolečky stal po prvé a hned po dvou dnech tak mi bylo jasné, že to je ŠUNT, ale s každou reklamací měli velké problémy. U první neshledali závadu, tak jsme jim ho okamžitě vrátili zpět k reklamaci a dopsali jsme do rek. protolu, že je závada viditelná hlavně při zatížení dítětem. Opravili ho tedy, ale prý to byla naše vina, že jsme jezdili neúměrným terénem, přesto že s ním jezdíme jen jako s přepravním kočárkem. Na běžné jezdění mám klasický sport. kočátek X Lander a jsem s ním maximálně spokojená. Oprava byla provedena prý v rámci dobrých obchodních vztahů výjímečně zdarma. :roll: Tak jsem zvědavá co s námi provedou tentokrát. :( Do košíku nedávám kromě pláštěnky také nic, ale malá váží 11 kg. Děkuji za radu, že stačí 3 stejné reklamace, budu na to apelovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4