Babyvac

216
10.10.06 11:56

Babyvac

Hezký den všem,

moje zlatíčko má zelenou rýmu. :( V noci tak strašně chrochtal, že jsem na něj vytáhla odsavačku, ale nemělo to (opět) žádný výsledek. Vlastně jo, řev probudil mého muže, který mi vynadal 8)

Tak jsem ve 4 ráno tady hledala heslo „odsavačka“ a teď ještě (naučit se) „smrkat“.

Výsledek je, že zvažuji nákup speciální odsavačky na vysavač (www.babyvac.cz).

Zatím máme klasickou hadičkovou. Probiotické nápoje mám ráda, takže víčko a připojení té na výše zmíněný přístroj by taky nebyl problém, akorát.. já toho Matesa prostě nepřeperu. I když jsme ho drželi ve třech, tak se prostě brání a cuká hlavou takovým způsobem, že mu, chudáčkovi mýmu, nechtěně tou hadičkou zajedu dost hluboko :( - a tím odsávání končí.

Jenže investice přes 300 korun do odsavačky, jež se příliš neliší od té za 18 Kč.. no, nevím.

Teď mě ještě napadlo - co takhle rozšířit tu 18korunovou hadičku, aby se do toho nosu nemohla dál dostat - udělat tam takový límeček nebo napatlat plastelínu :D ?

Prostě by mě zajímalo, co je teda tajemstvím úspěchu při odsávání - jestli sama odsavačka, sací proces (ústy či vysavačem), nebo to přeprání. Obávám se, že to třetí, takže mi ani ta investice nepomůže.

Díky za zkušenosti.

Nanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
750
10.10.06 12:05

Ahoj NANKO,

já mám Babyvac a je super. Odsáto je během pár vteřin. Ani nemusím mít strach, že bych malýmu zajela nějak hluboko do nosánku, protože ta část, která se tam strká je k tomu přizpůsobená . Fakt mohu jen a jen doporučit. V tomto případě se investice vyplatila.

Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
10.10.06 12:23

Taky momentálně bojujeme s rýmou a naštěstí už snad máme skoro vyhráno.

Máme Baby-vac a bez něj si to nedokážu představit. Amálka se odsávačky ani hluku vysavače nebojí, ale taky se vzpírá, když jí to strkám do nosánku. Když už to tam ale je, tak je během chvilky (cca 10-15 vteřin) KOMPLETNĚ odsáto a já mám dobrý pocit, že má dutiny čisté. Sliznice se nemůže poranit, je to fakt vychytané.

Každopádně doporučuju, rozhodně to nejsou vyhozené peníze !

Camilla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
10.10.06 12:50

mame taky a investice nelituju !!!!!!!!!!!!!!

je to rychle odsati a vubec super. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
10.10.06 18:49

Ahoj,

moc na rýmu netrpíme, ale když už musím odsávat, položím syna na záda, sednu si mu za hlavu (jako na kosmetice), jeho hlavu mám mezi koleny, přes tělíčko se hodí deka, která se těmi koleny přiťápne k zemi, no a pak už se pracuje. Jinak znehybnit ho nedokážu.

Lasička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
10.10.06 19:44

Ahoj,
tak mi mame odsavacku za tech 18 Kc, jednu hadicku soupnu do hadice od vysavace, oblepim izolepou a saju (u nas nyni aktualni), malou musim pevne drzet, jindy drzi sama :) Zvladnu to pomoci rukou, nohou a celeho tela sama :) Nesmis se bat. Jo a jeste, kdyz odsavas jednu dirku, druhou zacpi, jde to lip (nedavno jsem se to dovedela a je to fakt)
Tak hodne stesti a brzo bez nudli!

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.10.06 21:44

uz jsem to tu jednou psala: my mame babyvac, ale nic moc. Je to to same, jako kdyz klasickou ceskou „ustni“ odsavacku nejakym zpusobem pridelas na vysavac (my to delame jen dlani, nekdo kusem kartonu s dirkou). Prijde mi to dokonce lepsi, protoze ditko je stejne treba drzet v nekolika lidech (mame nastesti tatinka ochotneho k jakemukoliv zapasu s miminkem :wink: ). Navic, tou tenkou hadickou se da dostat za takovy ten polstarek v nosanku. Babyvac malymu vzdycky nejak vcucne nosanek nebo ten polstarek ci co to je a tak se to cele ucpe. Jako tur rve u obojiho. Takze priste bych ty penize radsi utratila jinak. Tri stovky mi fakt prijdou jako hrozne moc. Tenkrat jsem ale na nejaky jiny diskuzi narazila na samy nadseny ohlasy a co bych pro toho naseho milanka neudelala, ze. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.2.07 22:37

Babyvac

Já jsem s Babyvacem nadmíru spokojená - při normální hadičkové odsávačce jsem mimču poškrábala celý nosánek zevnitř,ale u babyvacu se to nestane, protože se přikládá jenom na začátek nosánku a je to vysáté za pár sekund - malý měl ošklivou hlenovitou rýmu, ty hleny měl až vzadu a hadičkovou to prostě odsát nešlo, kdežto u babyvacu to bylo odsáté hned…

• Citovat
  • Upravit
842
8.2.07 11:30

mám také babyvac a nemůžu si stěžovat. Hleny jsou odsáty daleko dříve než s tou normální, sice u toho taky řvou ale rozhodně ne tak dlouho jak dřív. A taky je dobré že nemohu poškodit sliznici, s tou hadičkovou je těžké mimčo udržet, aby člověk nepoškodil ve vnitř nosík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
12.7.07 08:43

Muzu mit dotaz jak jako tim babyvacem odsavate?? Ja prilozim malymu k nosiku, trefim se do dirky (odsavacka furt nasava chripi :roll: ) a vytahnu stejne minimum hlenu. :? Maximalne tak pul lzicky. Maly pritom desne chrci a kasle. Je mozny ze neco delam blbe nebo proste nema rymu tak velkou jak se na poslech zda? A Dr. ho vcera poslouchala a rikala, ze je zahlenenej. :?
 Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
13.7.07 11:59

Ahoj, taky si chválím Babyvac.

Lucci: a prokapeš dostatečně před odsáváním malému nos ? Já používám Vincentku - prokapu a za 3 - 5 minut můžu odsávat - vždycky to šlo bez problémů. To mi radila i naše Dr.

Celkově máme štěstí s rýmou, protože malá měla rýmu zatím 2× - poprvé v 15ti měsících a vždycky se toho rychle zbavila - to já o sobě říct bohužel nemůžu :D :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí