Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím, nemám s tím problém.. Vůbec jsem si toho nevšimla, že by někdo u nás řešil barvu vlasů řidiček ![]()
To se spíš řeší „že je to ženská“ obecně ![]()
nejsem sice blondyna ale stava se mi iuplne to same.. a to jezdim autem denne uz nekolik let.. myslim ze to neni o vlasech ale o zenach.. pritom nektere z nas jezdi lip nez nekteri chlapi … treba u nas doma manzel za volant nesedne.. takze si vsichni tukaji na celo proc jako ridi zenska.. a kdyz nam nekdo neco vysvetluje ohledne auta, vzdycky se obraci na manzu .. a ten pritom nevi ani kam se leje voda do ostrikovacu
chlapi no .. ![]()
Ahoj holky,
chci se zeptat jestli máte některá zkušenosti s trombózou a jak se to u vás projevovalo. Už 14 dnů mě bolí noha, už jsem byla i u Dr., ten mi řekl, že to vypadá jako naražené, je fak, že jsem si pak vzpomněla, že jsem se skutečně bouchla, ale bolest neustupuje, není to sice nějaké hrozné, spíš to cítím po došlápnutí ne zem, protažení a tak.
Díky za odpověď
Tak já s tím problém nemám. Jezdím často a řekla bych, že i dobře. Naopak si dělám legraci já sama, když někde někdo udělá na silnici nějakou botu (a může to být i chlap) tak prohlásím: „A není to náhodou blondýna?“
Nebo když třeba parkuju a trvá mi to: „No jo, tak počkaj, vždyť viděj, že jsem blondýna.“
Spíš bych řekla, že je problém, že hodně lidí jezdí hodně špatně, a ani si neuvědomí, že třeba někoho omezují.
Alfie, když si za tebe někdo stoupne v kopci, tak to nemusí být proto, že by se bavil lím, jestli se rozjedeš, ale spíš předpokládá, že ano, protože jinak by si tam nestoupal, vždyť bys ho mohla nabourat. Nic si z toho nedělej, prostě se rozjeď a když ti to couvne, tak je to jeho problém, že nedodružel vzdálenost. ![]()
Ahojky,
tak mě taky přijde, že to není o tom, že jsem blondýna, ale prostě, že jsem ženská…
Někdy se zezadu kolem mě nebo přede mnou vyřítí nějaký většinou mladší chlap 25-50 let
a myslí si, jaký je to borec, přitom je to blbec ![]()
No a někdy spíš naopak vidím, že na mě chlapi koukají (nevím jestli obdivně nebo nechápavě
), když přijedu a vystoupím z nějakého třeba velkého auta (které zase tak běžně ženské neřídí), na nohou podpatky a pak si to i s 2 dětma někde vykračuji…
Jezdím dobře, skoro denně, několik let, můj manža jezdí výborně, takže mě občas na něco upozorní, hodně jsem se toho od něj i naučila, ale třeba jeho styl předjíždění rozhodně kopírovat nebudu! A taky mu za to nadávám… ![]()
Jinak si spíš sama dělám někdy legraci, když někdo udělá na cestě nějakou „botu“ a vidím ženu za volantem, tak říkám: „No jo, ženská!“ a oba se s manželem tomu smějeme
![]()
A přiznávám, že někdy udělám pěknou botu i já, připadá mi, že tím, jak člověk suverénněji jezdí, tak tím někdy asi nedává až takový pozor … a udělám nějakou úplnou blbost, tak si vždycky říkám: no teď si klepou na čelo - no jo, ženská a ještě k tomu blondýna
![]()
A taky vidím, že je i dost chlapů, kteří jezdí mnohem hůř než my!
Ahoj to je dobre tema
,
me to teda problemy vubec nedela. Naopak se toho da krasne vyuzit, je tak nadherne predjet celou kolonu a nechat se pustit od nejakyho chlapka ktery tam ceka hodinu
no neni to nadhera a co na tom ze si rika nj blondyna (nj ja vim je to asi hnusny, ale ty prazsky zacpy uz jsou fakt na padnuti a pokud clovek neni trochu drzej tak se na druhou stranu mesta dostane ve spicce min. za 3hodiny). Proste jsem se naucila toho vyuzivat, jak je krasny kdyz pichnete kolo a nekdo vam ho vymeni aniz byste si uspinili ruce, nikdo vam nenadava kdyz nezaparkujete zrovna podle pravitka
, a pokuty od policie za asi 8/9let rizeni nepresahly castku Kc 200,– celkem (vetsinou za zakazy vjezdu). Jsem teda rozena bruneta, ale z blond bych uz nesla ![]()
Já mám řidičák na kamion. Psina byla, když jsem řídila v černém oblečení a přede mnou jeli policajti a tři byli nalepeni na zadním skle svého favorita, aby se pokochali pohledem na „blondýnu za volantem kamionu“. MMCH, vůbec mne nezastavili, aby si mne prohlédli, natož zkontrolovali, jestli mám řidičák…
Já jezdím už 10 let a připadne mi to že spíš řidiči odsuzují ženy jako takové.
Celou dobu bez nehody a hrozila mi pokuta jen dvakrát. Jednou za pásy a to jsem ukecala a po druhé jsem si za dva roky nestihla vyměnit řidičák co jsem vdaná a pořád tam mám jméno za svobodna. Když mě zastavil mladý sampatický policista, tak jsem řekla že jsem se teprve vdala a že to půjdu co nejdřív vyměnit a když se podíval do občanky a zjistil že to jsou už 2 roky, tak se pobavil. Řekla jsem mu něco jako: " Jé to už jsou dva roky, no vidíte jak to letí a mě to připadne že to je nedávno, máme neustále líbánky."
No zasmál se a řekl že si to mám vyměnit a jela jsem dál. Jsem taky blondýna a možná by to nějakýmu chlapovi jen tak neprošlo. Někdy to má výhody.
Jinak manža nám zrušil loni auto a policajti říkali že mám radši řídit já. ![]()
Jé, Blanci, dost dobrý!!! http://www.sirmi.ic.cz/smajl/474.gif mě pobavila!!!
![]()
Evi ,
tak já mám už 3 roky řidičák na jméno za svobodna!! Páni, musím s tím něco dělat
Myslím, že mám doma někde už tak půl roku žádost o nový řidičák ![]()
Ale je fakt, že někdy to má i výhody, být blondýna za volantem! Jednou jsem ze sebe fakt udělala takovou „naivní blondýnu“, když mě zastavili policajti a já měla auto bez SPZ
Byli to dva moooc šikovní chlapi, sportovní typy, v černém tričku a kalhotách
Tak jsem všechno svedla na manžela, že mi prostě dal auto a já jedu… Tak se radili, radili a já na ně tak naivně koukala a oni pak ať jedu a ať pokárám manžela http://www.sirmi.ic.cz/smajl/476.gif
Jé Sisinko to jsi mě potěšila že na tom nejsem tak sama. Já se tam chystám každý týden, ale pak je najednou sobota a zase nic. ![]()
ten kamion je fakt dobrej
![]()
Pridavam se do klubu ridicaku s rodnym jmenem, ale kluci policajtsky nic nerikala kdyz me s nim staveli (no asi jim prislo zajimavejsi, ze jsem projela tri zakazy vjezdu, mam mesic propadlou technickou
a vubec nic nevim o bodovym systemu
)
Teda že by si za mě někdo schválně stoupnul těsně a v kopci a smál se jak se neumím rozjet a riskoval, že mu nabořím auto, to mi zní až paranoicky. Natož aby zezadu zkoumal barvu mých vlasů…
A vytahovat se tím, že rozhodně nectím pravidla ![]()
ale každý jak se mu líbí.
mnoho kilometrů bez nehod přeje noemmi
Pravidla ctim, ale fakt je, ze ty zakazy tam dali nove, driv byla ulice normalne prujezdna, ale obyvatele si pry stezovali na velky provoz
njn, a vzhledem k tomu, ze jsem tam jezdila celkem casto me ani nenapadlo ze by tam najednou mohly byt, mno a s tou technickou, byla jsem si naprosto jista ze ji mam dat udelat za dva mesice, dokonce tak jista ze jsem se ani nepodivala na nalepku
holt stane se, auto mam celkem nove takze usoudili, ze ve spatnem technickem stavu asi nebude ![]()
já to nemyslela na tebe, alfie psala ve svém příspěvku, že rozhodně nectí pravidla.