Kolik byste chtěly/i mít dětí?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
879
1.8.06 22:35

Kolik byste chtěly (i) mít dětí?

Ahoj, po dnešním zjištění,že má kamarádka navzdory své špatné zdravotní i finanční situaci čeká čtvrté dítě, mě napadla otázka (doufám,že už nebyla - nenašla jsem ji)-
Kolik by jste chtěli(y) mít dětí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Missorka
1.8.06 22:37

Kdybych měla dost peněz, určitě 5… :-)

Takhle doufám ve tři… možná ještě +1 :-)

• Citovat
  • Upravit
879
1.8.06 22:37

No a sama si hned odpovím :)
Tajně si toužím po třech :oops: , ale reálné jsou u nás dvě - a ty už mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
1.8.06 22:38

Tak jako první hlasující jsem dala 3 …možná bych se nebránila časem ani 4, to se všechno uvidí,ale ty 3 jsou v plánu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana

:D :D ahojky, mě stačí 2 a ty už mám. Ale jinak bych si vzala všechny opuštěné děti z kojeneckých ústavů :D :D Tak se mějte hezky ahojky I.

• Citovat
  • Upravit
9356

Ahoj,hlasuju pro tři.
Dvě už mám,za nějakých 8 let bych ráda ještě jedno.
Ale hlasovala jsem pro tři,i když říkám,že čtyři jsou strop.A to v případě,že by to třetí bylo rovnou dabl :wink:

Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
1.8.06 22:39

Jé Peťo ty jsi rychlejší než já :lol: a vítr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
1.8.06 22:39

Tak koukám že než jsme to odeslala,tak už nejsem první :P

Dano jak píšeš ty, kdyby třeba druhý byla dvojčátka, tak bych třeba za pár let ráda ještě jedno :oops: prostě záleží na okolnostech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
1.8.06 22:43

Já teda koukám,jak jste všechny rychlé 8O
Nejhorší fakt je,že to je podle mě,teda tak závislé na financích.Je to smutné,ale opravdu čtyři děti bychom měli dost problém uživit a ošatit a hlavně ubytovat…Už i to třetí, fňuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
1.8.06 22:46

Ahoj,

tak já 3 a ty už mám:) Takže jsem mooc spokojená a můžu fakt říct, že teď po narození Klárky si připadám taková…konečně máma, jestli se to tak dá říct:) Prostě finito, hotová, šťastná:)

Moc přeju všem, aby finance na počet dětí vliv neměly a abyste měli tolik dětí, kolik si jich přejete:)

Diny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
1.8.06 22:49

jestli se poštěstí budeme mít v lednu druhé.. :D no a potom bych se tomu třetímu vůbec nebránila, i manža je pro :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
1.8.06 22:49

No však já vás všechny sleduji!! 8)
Třeba to za pár let ukecám, když nám kluci odrostou…a manžel zapomene na břímě odpovědnosti, přistavíme,rozšíříme a patřičně zatulíme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babule
1.8.06 22:56

Ahojky. Vždycky jsem chtěla 3 děti a i kartářka mi 3 předpověděla. Moc jsem nevěřila, ale nakonec jsem dětem ( 19,21) před 2,5 roky pořídila brášku a je to super!!! Nebýt už tak stará (skoro 41) klidně bych do toho šla znovu.Babule

• Citovat
  • Upravit
357
1.8.06 23:00

Tak já původně chtěla tak 3-4 děti. Teď čekáme 2. a už jsem zkoušela nadhodit, že by třeba to 3. někdy mohlo být, za pár let. Manža teda nejdřív prohlásil, že s ním rozhodně neee :? , ale fčera se mě ptal, jestli bych chtěla ještě další dítě, takže snad jooo. Ale když ne tak co už, bulit kvůli tomu nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
1.8.06 23:14

Já mám na 100% v plánu ještě druhý mimčo - tak zadva až tři roky. I taťka souhlasí ............... ale možná bych se pak tomu třetímu nebránila. Ale je pravda, že to všecno záleží i na těch penězích a bydlení :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová