Kolik byste chtěly/i mít dětí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sakura2222
9.4.12 18:13

Tak doufám, že se podaří 4 :D

• Citovat
  • Upravit
3419
9.4.12 22:16

máme 2, ale chtěla bych 3 :* :* :*
Musím ale ještě zpracovat manžela, ten totiž tvrdí, že 2 děti stačí :roll:
No jemu možná ano, ale mě ne, však ono k tomu časem dojde sám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radulkap
15.12.12 15:59

Žádné a když už tak maximálně jedno a jedině kluka a minimálně za 15 let, protože teď žiju spokojený život a nějak se mi nechce si ho zkazit starostma a koncem vlastního života

• Citovat
  • Upravit
9090
15.12.12 16:03

Oba bychom s přítelem chtěli 3 děti, zatím máme jedno, tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
15.12.12 16:04

My chtěli 2 a máme 4 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
15.12.12 16:06

Ja bych chtela dva kluky a jednu holku, ale budou stacit i dve deti :)

• Citovat
  • Upravit
3419
15.12.12 16:55
@radulkap píše: Žádné a když už tak maximálně jedno a jedině kluka a minimálně za 15 let, protože teď žiju spokojený život a nějak se mi nechce si ho zkazit starostma a koncem vlastního života

No vidíš, ty máš názor, že život po narození dětí/dítěte končí a jsou s dětmi jen starosti a já mám zas názor, že až po narození maličkého jsem opravdu začala žít a teď narození druhého dítěte- maličké, se to ještě znásobilo :*
Zkrátka až po narození dětí má můj život opravdu smysl a až teď vím, co je opravdu být šťastná :palec:
Ale to je člověk „kus od kusu“ ;) Každého obohacuje něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
15.12.12 17:11
@radulkap píše: Žádné a když už tak maximálně jedno a jedině kluka a minimálně za 15 let, protože teď žiju spokojený život a nějak se mi nechce si ho zkazit starostma a koncem vlastního života

Jaký si to uděláš, takový to máš. A záleží taky na partnerovi. Já bych si taky nechtěla nechat zkazit a omezovat život, ale díky báječnému muži, kterého mám si připadám svobodná.
Ano, děti do určité míry vždycky nějak omezují, ale nemusíš se na x let zavřít s nima doma a počkat až odrostou.
Nicméně chápu, že do toho všeho člověk musí dozrát sám.
Přeji ti, aby až ta doba nastane nebylo pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radulkap
15.12.12 17:53

Přesně tak, jaký si to uděláš takový to máš, já chci být šťastná, tak dělám to, co mě šťastnou dělá, hlavně si nechci někdy na život stěžovat, od toho na tomto světě nejsem.

• Citovat
  • Upravit
15.12.12 18:01

Ja bych chtela tri, manzel dve.tez mame zatim rocni holcicku.tak uvidime, co nam zivot prichysta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
15.12.12 18:39

Já vždy, ani nevím proč, chtěla 4. Sama jsem ze tří dětí, manžel dokonce ze 7. 8o Teď máme 3 a občas si pohrávám s myšlenkou ještě na to 4., ale k tomu už asi nedojde, dost se už bojím. Poslední těhu už jsem hůř snášela- křečáky, velké nevolnosti atd. do toho péče o malé děti.. Taky bychom se nevešli už do auta a pak utáhnout to ostatní, školky, školy. I když 3 nebo 4 už asi takový rozdíl nebude. :think: No srdcem ty čtyři ano, ale rozumově už asi spíš ne. I když nikdy neříkej nikdy, nechám to asi osudu. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
15.12.12 22:24

Já si přeji tak 2 nebo 3, tak snad se jednou dočkám a budeme k tomu mít i bezva tátu. :palec:
Moje máma prý vždycky chtěla dětí 10, ale prý ty stávající 3 jí nakonec stačily. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.12 22:32

Kdybych u nás panovala lepší finanční situace tak 4…takhle bude bohužel jen to jedno…chjo, jsou lidé co se s tím neserou a žijou tak že „se to ňák udělá“ a zrovna já musím mít tak zodpovědnýcho chlapa že prostě nechce-bojí se, jak bychom to zvládly…

• Citovat
  • Upravit
5473
15.12.12 22:39

Odjakživa jsem si představovala 2, protože jsem nikdy nechtěla jedináčka a 3 už mi přišlo moc (a nic mezi není :mrgreen: ), za pár dní bych měla být splněno a budu fakt ráda, už jen proto, že fakt nejsem ráda těhotná, vůbec si to neužívám (a to jsem neměla nikdy žádné vážné komplikace).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
15.12.12 23:10

Nejmíň 3, ideál 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie