Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Máte někdo zkušenosti s těmito kapkami? Pomohly vám? A kde se dají sehnat? Mám lehčí deprese, uvažuji o jejich koupi. Díky za rady.
Lendulko,
zkušenosti mám. Bachovky mi moc pomohly přežít v lednu dva týdny v nemocnici, když jsme přišli ve 22. týdnu o našeho chlapečka, a teď už zase týden kapu o 106, protože tuhle neděli mám TP a v kombinaci s dalšími problémy toho na mě je zase nějak moc… Na to, že jsem minulé pondělí utekla z práce s hysterickým záchvatem, se teď celkem držím v pohodě. Takže já můžu jen doporučit ![]()
Tak to je mi strašně moc líto.
Můžeš mi prosím přesně napsat jejich název, firmu a jestli se dají sehnat běžně v lékárně.
Moc děkuji.
V lékárně je nekoupíš, namíchá ti je někdo, kdo se tomu věnuje. Namíchá ti přesně pro tebe do lahvičky kombinaci esencí podle tvých pocitů. Může jich tam být až 7. Kdyžtak koukni na ***
edit admin - odstraněn odkaz
Ahojka lendulko, mě nepomohli. Musela jsem si to vyříkat sama se sebou. Ale brala jsem je na vyrovnání vztahu se svým otcem … chtělo to nestýkat se
je to beznadějný případ ![]()
Já na Bachovky nedám dopustit, s manželem je užíváme oba a pomáhají i prckovi. Můžeš si je nechat buď namíchat nebo si objednat jednotlivé esence podle sebe. Na www.noveesence.cz jsou hezky popsané, na co která působí, já používám nejvíc krizovku, potom olivovou a walnut.
Děkuji Václavko. A ty si objednáváš na těch stránkách, jak si psala jejich adresu? Já tomu stejně moc nerozumím. Můžu si vybrat buď krizovky - ty už jsou namíchané, a nebo si vyberu esence a oni mi je sami nějak namíchají?
A co byste mi poradili si objednat? Mám strašné depky z toho, že mi príšerně padají vlasy. Už to trvá skoro rok, padají mi po pramenech a bohužel mi na to nic nepomohlo. Ani se neví, od čeho to je. Já na to pořád myslím, trápím se a všude sbírám vlasy. Nedokážu se už na nic soustředit. Pořád myslím jen na ty vlasy. Potřebovala bych se trochu hodit do klidu. Díky za rady.
Ahoj holky, máte některá zkušenost s bachovkama na energii? Pomohly někomu? ![]()
Příspěvek upraven 09.10.14 v 21:35
@celipipka54 píše:
Ahoj holky, máte některá zkušenost s bachovkama na energii? Pomoly někomu?
Co jsou bachovky na energii? Můžeš hodit odkaz?
@Antonie Bolavá píše:
Co jsou bachovky na energii? Můžeš hodit odkaz?
Ajo tak esence, nevim jestli je v tom nějaký rozdíl
http://www.brnenskalekarna.cz/…2734524.html
@celipipka54 píše:
Ajo tak esence, nevim jestli je v tom nějaký rozdílhttp://www.brnenskalekarna.cz/…2734524.html
O to nejde. Já jen že kamarádka bachovky dělá a dost varuje před takhle namíchanými lahvičkami bez konzultace. Ona ty kapky míchá každému na míru přesně podle jeho potíží. Jestli chceš, dám ti na ni kontakt a může ti něco namíchat a poslat. Ale tohle nekupuj
Ajo, tak já o tom právě nic nevim, pošli mi prosím ten kontakt, děkuju ![]()
Ahoj, paní učitelka mi doporučila Bachovy kapky, ale nějak tomu nerozumím - to se polyká? Jsou různé druhy? Mají to v běžné lékárně?