Bachovy kapky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
125
31.5.06 07:13

Bachovy kapky

Máte někdo zkušenosti s těmito kapkami? Pomohly vám? A kde se dají sehnat? Mám lehčí deprese, uvažuji o jejich koupi. Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
849
31.5.06 08:21

Lendulko,
zkušenosti mám. Bachovky mi moc pomohly přežít v lednu dva týdny v nemocnici, když jsme přišli ve 22. týdnu o našeho chlapečka, a teď už zase týden kapu o 106, protože tuhle neděli mám TP a v kombinaci s dalšími problémy toho na mě je zase nějak moc… Na to, že jsem minulé pondělí utekla z práce s hysterickým záchvatem, se teď celkem držím v pohodě. Takže já můžu jen doporučit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
31.5.06 08:43

Tak to je mi strašně moc líto.
Můžeš mi prosím přesně napsat jejich název, firmu a jestli se dají sehnat běžně v lékárně.
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
31.5.06 08:51

V lékárně je nekoupíš, namíchá ti je někdo, kdo se tomu věnuje. Namíchá ti přesně pro tebe do lahvičky kombinaci esencí podle tvých pocitů. Může jich tam být až 7. Kdyžtak koukni na ***

edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
31.5.06 09:01

Ahojka lendulko, mě nepomohli. Musela jsem si to vyříkat sama se sebou. Ale brala jsem je na vyrovnání vztahu se svým otcem … chtělo to nestýkat se :wink: :lol: :lol: je to beznadějný případ :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
31.5.06 10:18

jj

Já na Bachovky nedám dopustit, s manželem je užíváme oba a pomáhají i prckovi. Můžeš si je nechat buď namíchat nebo si objednat jednotlivé esence podle sebe. Na www.noveesence.cz jsou hezky popsané, na co která působí, já používám nejvíc krizovku, potom olivovou a walnut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
31.5.06 13:35

Děkuji Václavko. A ty si objednáváš na těch stránkách, jak si psala jejich adresu? Já tomu stejně moc nerozumím. Můžu si vybrat buď krizovky - ty už jsou namíchané, a nebo si vyberu esence a oni mi je sami nějak namíchají?
A co byste mi poradili si objednat? Mám strašné depky z toho, že mi príšerně padají vlasy. Už to trvá skoro rok, padají mi po pramenech a bohužel mi na to nic nepomohlo. Ani se neví, od čeho to je. Já na to pořád myslím, trápím se a všude sbírám vlasy. Nedokážu se už na nic soustředit. Pořád myslím jen na ty vlasy. Potřebovala bych se trochu hodit do klidu. Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
9.10.14 16:51

Oživuji

Ahoj holky, máte některá zkušenost s bachovkama na energii? Pomohly někomu? :)

Příspěvek upraven 09.10.14 v 21:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
9.10.14 17:12
@celipipka54 píše:
Ahoj holky, máte některá zkušenost s bachovkama na energii? Pomoly někomu? :)

Co jsou bachovky na energii? Můžeš hodit odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
9.10.14 21:34
@Antonie Bolavá píše:
Co jsou bachovky na energii? Můžeš hodit odkaz?

Ajo tak esence, nevim jestli je v tom nějaký rozdíl ;) http://www.brnenskalekarna.cz/…2734524.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
9.10.14 21:45
@celipipka54 píše:
Ajo tak esence, nevim jestli je v tom nějaký rozdíl ;) http://www.brnenskalekarna.cz/…2734524.html

O to nejde. Já jen že kamarádka bachovky dělá a dost varuje před takhle namíchanými lahvičkami bez konzultace. Ona ty kapky míchá každému na míru přesně podle jeho potíží. Jestli chceš, dám ti na ni kontakt a může ti něco namíchat a poslat. Ale tohle nekupuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
10.10.14 12:33

Ajo, tak já o tom právě nic nevim, pošli mi prosím ten kontakt, děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
9.2.16 13:03

Ahoj, paní učitelka mi doporučila Bachovy kapky, ale nějak tomu nerozumím - to se polyká? Jsou různé druhy? Mají to v běžné lékárně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí