Bačkůrky Boumy – znáte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
xxZuzana
1.12.10 12:29

bačkůrky Boumy - znáte?

Ahoj všem,

neznáte náhodou bačkůrky Boumy?
Hodí se na první chození po bytě s plovoucí podlahou a dlažbou? Připadají mi super, cena vysoká, ale mám tam 40% slevu z časopisu Maminka, tak by to snad šlo.

http://www.boumy.cz/…ic_vzor.html

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81477
1.12.10 12:45

Podle mě to nejsou bačkůrky, ale capáčky. Ty se hodí ještě na dobu, kdy dítě obchází nábytek, popřípadně na úplně první nejisté krůčky. Když dítě začne převážně chodit, mělo by prý už mít pevnou botičku - ne celokožený capáček. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
1.12.10 13:01

Taky jsem na ně koukala, jak je ta pata udělaná - asi zpevněná moc nebude :think:

Nakupovat budu asi přes internet - když už vidím zpevněnou patu, těžko se zjišťuje, jak tvrdá je podrážka.

Na to je potřeba si nějaká vyšší dívčí…

• Citovat
  • Upravit
29730
1.12.10 13:16

Neni uplne pravda, ze noha musi byt zpevnena, ortopedi uz se od toho odklaneji. Tyhle botky jsou fajn, podobny sije treba Nolen, meli jsme je. Noha neklouze a zaroven je boticka mekka, takze vazy a svaly muzou silit. Moje prte botky strida, takze ma i jedny kotnikovy, ale ne na dlouho, ona je v tom totiz noha jako v prezkacich (a zkuste v tom chodit ;) ). Nolen sije i pro vetsi deti, staci dodat rozmer :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
1.12.10 16:08

Koukala jsem i na Nolen, mají do Vánoc plno a asi nepřijímají zakázky.

Takže zlatá střední cesta asi bude nejlepší - střídat dvoje různé botičky. To mi přijde taky ideální, díky za názory.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková