Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda jde na Badoo vyhledat určitý profil podle jména? nikde tam tu funkci nevidím a nechce se mi proklikávat 21.000 profilů..asi jsem technický analfabet
myslím, že tam má ex profil
Podle jména to myslím nejde…krom toho tam má hodně lidí stejné jméno…není to jako na Lidech, co člověk, to jiný nick…ale můžeš hledat podle „Okolí“ podle města, věku, koníčků atd…prostě to co nejvíc vytřídit a pak klikat mezi vybranými…a hledat ![]()
@Jitka1976
no podle jména to nejde, podle těch ostatních parametrů jak píšeš lze výběr zúžit. Ovšem je nutné počítat s tím, že někteří nevyplňují celý profil a někteří „mlží“ např. jsou z Hornídolní a vyplní Brno, právě proto aby nebyli dohledatelní.
Přesně tak na badoo nejde vyhledávat podle jména, taky tam tu funkci postrádám ![]()
Tak já ho tam vidím, dole, že mám na badoo přátele, co čekají na spojení, ale to nejde rozkliknout
tak nevím, jak jinak bych to dohledala…
Tak si dej to jméno do googlu a ono tě to odkáže na badoo, pokud tam člověk pod tím jménem je, ne? ![]()
@sicilianwidow1 jo to se mi stalo taky, že mi to vyhledalo přátelé a nešlo se s nima spojit, ale tak dlouho jsem to všelijak zkoušela až se mi to povedlo se s nima spojit, ale zaboha si nevzpomenu jak jsem to udělala ![]()
Ja to vubec neumim, někdy se mi povede odepsat, stahnout fotky z facebooku tam a ty fotky tam druhý den nemam odepsat tudíž nemůžu, pak mi zas nejdou vložit a když mi prijde na mailupomínka na něco, kliknu na to a objeví se mi vložit fotky, což nejde. Poradíte mi? Fotku tam nemůžu mít třeba jen fotku rukou?
Ahojky sem tu novaa jak mam psat nebo kam mam jit prosim o poradeni ![]()
@deliska píše:
Ahojte lidicky zalozila jsem si badoo seznamila jsem se tam s jednim typkem dlouho jsme si psali v zivote se nevideli nedavno mi napsal ze uz ma znamost ale ze me take moc rad pozna ale at si od toho neslibuji nic vic hledam totiz vztah a on nerad sedi jednou zadkem na dvou zidlichNapsala jsem mu ze by to tedy nemelo cenu
a on mi ted me ted pozval do kina
jaky mate na to nazor
![]()
je zadaný
poslala bych ho s jeho nynější přítelkyní
![]()
@deliska nazor? Ze by mel do toho kina pozvat tu pritelkyni
ruce pryc, pan evidentne nebere zavazky zavazne