Bageterie Boulevard

Anonymní
5.11.18 18:17

Bageterie Boulevard

Prosim nezna nekdo recept na ty jejich uzasne zapecene brambory s tou jejich uzasnou tatarkou? Dekuji :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
309
5.11.18 18:58

Za 1. Proc anonymni??? :nevim:
Za 2. Hodis brambory na panev, osmazis, osolis a posypes bylinkama. co je na tom tak tezkeho?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.22 12:00

před týdnem v Kladenské bageterii Boulevard v Centralu

Tragická zkušenost. Propagovaná **bageta Martinova z Master Shefa. Kopanec do zadku.
S tím co mají na plakátě to nemá nic společného, maso není osmahlé, je sotva vařené s mrkví strouhanou a pár kousky salátku ( rajče nikde) s podivnou omáčkou. Fuj, dobrý bylo jen pečivo. Prostě dělají si z tebe legraci za mastný peníze. Jan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.22 13:09
@123kolo123 píše:
Tragická zkušenost. Propagovaná **bageta Martinova z Master Shefa. Kopanec do zadku.
S tím co mají na plakátě to nemá nic společného, maso není osmahlé, je sotva vařené s mrkví strouhanou a pár kousky salátku ( rajče nikde) s podivnou omáčkou. Fuj, dobrý bylo jen pečivo. Prostě dělají si z tebe legraci za mastný peníze. Jan

To musela být fakt hrozná, když ses kvůli ní zaregistroval na emimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
17.11.22 13:11
@Anonymní píše:
Prosim nezna nekdo recept na ty jejich uzasne zapecene brambory s tou jejich uzasnou tatarkou? Dekuji :D
??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65172
17.11.22 13:12
@Fiveone píše: ??

Je to ctyri roky stary, mozna v te dobe něco takoveho meli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
17.11.22 13:15
@vokishka píše:
Je to ctyri roky stary, mozna v te dobe něco takoveho meli

Jo všimla jsem si už, že to je starší, ale zarazilo mě, že si následně anonym sám dopovídá. Nevim jestli před čtyřmi roky měl anonym jen jednu kytku nebo si už v té době někdo povídal sám se sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65172
17.11.22 13:16
@Fiveone píše:
Jo všimla jsem si už, že to je starší, ale zarazilo mě, že si následně anonym sám dopovídá. Nevim jestli před čtyřmi roky měl anonym jen jednu kytku nebo si už v té době někdo povídal sám se sebou.

Aha, takto jsem si nevsimla. Tezko rict, jak to tehdy s kytkama bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport