Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jogurt s musli trva pripravit 7 vterin, snist do minuty. Pripravit oblozene cokoli bude trvat dyl a na cervene to stejne nestihnes snist.
Nevychazi ti snidat doma? Vstan o 10min driv a poslednich 10 min mas na snidani navic.
@kacakaca píše:
Jogurt s musli trva pripravit 7 vterin, snist do minuty. Pripravit oblozene cokoli bude trvat dyl a na cervene to stejne nestihnes snist.
Tak třeba já kdybych snědla na lačný žaludek studený jogurt a ještě takovým fofrem, tak nikam nejedu, protože budu vyprazdňovat kufr do záchodu ![]()
@Kettlery se slanými snídaněmi bych se inspirovala u paleo či keto diety, pokud nemáš nějaké zdravotní omezení. Nicméně bych vstala dřív a buď si to snědla v klidu doma, nebo dojela dřív do práce a snědla to tam. Za volantem se má člověk věnovat řízení, ne telefonu, jídlu či kouření, je fuk, že to není zakázané, nebezpečné je to stejně.
Já snídám buď v práci, když vím, že to ten den pracovní náplň povolí nebo holt vstanu dřív (tj. v 5 ráno) a nasnídám se doma, když vím, že to v práci bude rychlý start a nebudu moct vysedávat.
Kdyz se chces vyhnout pecivu, moc veci „do ruky“ nezbude.
Ja se obcas takhle zaplacnu treba bananem.
Ja dojizdela do prace 1,5hod, mam problem s tim do sebe tak 30-40min probuzeni neco dostat, nicmene, jist v aute, zejmena dokud clovek jezdi tedka na podzim - pocasi, tma, popadane listi, namraza, je fakt lepsi se venovat rizeni. Jezdila jsem tak, abych byla v praci o tech 10-15min driv a snidala tam. Proste jsem s tim tak pocitala a dle toho vstavala.
@Helileli píše:
Tak třeba já kdybych snědla na lačný žaludek studený jogurt a ještě takovým fofrem, tak nikam nejedu, protože budu vyprazdňovat kufr do záchodu@Kettlery se slanými snídaněmi bych se inspirovala u paleo či keto diety, pokud nemáš nějaké zdravotní omezení. Nicméně bych vstala dřív a buď si to snědla v klidu doma, nebo dojela dřív do práce a snědla to tam. Za volantem se má člověk věnovat řízení, ne telefonu, jídlu či kouření, je fuk, že to není zakázané, nebezpečné je to stejně.
Já snídám buď v práci, když vím, že to ten den pracovní náplň povolí nebo holt vstanu dřív (tj. v 5 ráno) a nasnídám se doma, když vím, že to v práci bude rychlý start a nebudu moct vysedávat.
A co je termín nevěnování se plně řízení? ![]()
@kacakaca píše:
Já prostě cokoliv za 1 minutu nesním. To se na mě nezlobte, to fakt nezvládnu. ![]()
@Kettlery píše:
Já prostě cokoliv za 1 minutu nesním. To se na mě nezlobte, to fakt nezvládnu.
Vstavám v půl páté. To do sebe fakt nic nenasoukám. Jím až v práci, než se to rozjede.
@Kettlery píše:
Já prostě cokoliv za 1 minutu nesním. To se na mě nezlobte, to fakt nezvládnu.
proč za minutu. tak vstaň o deset minut dřív. kudy jezdíš, at se ti vyhnu
Ráno vstávám v 5,30. Jsem ráda, že jsem ráda. Pokud vstanu dřív, je mi jasné, že ten čas mi na snídani nezbyde. Tak to prostě je.
Ano, v autě se má řídit. Já jedu cca 15 min po městě a buď se nasnídám tam nebo se nenasnídám vůbec. Pokud je nezodpovědné chování při tom ukusovat raw tyčinku, jednám holt nezodpovědně. Jsem v tomhle upřímná…
Nějaké tipy na to, co jíst?
@Kettlery píše:
Ráno vstávám v 5,30. Jsem ráda, že jsem ráda. Pokud vstanu dřív, je mi jasné, že ten čas mi na snídani nezbyde. Tak to prostě je.Ano, v autě se má řídit. Já jedu cca 15 min po městě a buď se nasnídám tam nebo se nenasnídám vůbec. Pokud je nezodpovědné chování při tom ukusovat raw tyčinku, jednám holt nezodpovědně. Jsem v tomhle upřímná…
Nějaké tipy na to, co jíst?
ježe cokoliv jiného se bude blbě jíst. a když jsi na cestě jen patnáct minut, nemužes s najíst v práci?
Vstávám ve 4.50, když mám odpolední - tak v 6hod., snídani teda nevynechávám ani teplý čaj.
@aiwwa můžu se samozřejmě snažit vstát dřív a jíst buď doma nebo v práci. Můžu si dát předsevzetí. Ale reálně prostě vím, že ten čas budu věnovat něčemu jinému. Snažím se vyjít že své skutečné situace a tu řešit.
Treba orestovane platky lilku (bataty,cuketu…),na to zeleninu a zabalit jako palacinku
nebo do salatoveho listu neco s ryzi a zase zabalit.,jarni zavitky s cikoliv . ![]()