Slané snídaně do auta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5178
3.11.18 16:57

@podaji Nekdy to ale proste nejde, ani naucit, ani technicky. Ja treba rano beru leky, ktery se musi nalacno a pul hodiny po nem nic dalsiho nepolykat, max vodu. Ale stejne nic nemuzu az hodinu, jinak je mi blbe. Takze snidam az v praci o vic jak hodinu driv vstavat nebudu.

Jo, vim ze je to trochu jinej pripad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2688
3.11.18 16:59

Zakladatelko mě napadá třeba chleba(může být i žitný nebo slunečnicový) obalený ve vajíčku. To by se celkem dalo jíst jednou rukou.
Jinak bych se teda taky být tebou snažila jíst až v práci hezky v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
3.11.18 17:00

Uvařené vejce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
3.11.18 17:02
@zuzukobylka píše:
Zakladatelko mě napadá třeba chleba(může být i žitný nebo slunečnicový) obalený ve vajíčku. To by se celkem dalo jíst jednou rukou.
Jinak bych se teda taky být tebou snažila jíst až v práci hezky v klidu.

Nic z čeho bych měla zamaštěný volant a šaltrpáku bych nejedla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75693
3.11.18 17:09
@Kettlery píše: Ženy, já vás všechny obdivuju. Fakt, bez ironie…

Já se prostě snažím všechno zvládnout, dělat věci co nejmíň špatně, ale prostě někdy jíst v autě budu. Omeletu si den předem asi nezvládnu připravit.

Co se mnou? Asi popravit nebo já nevím. :nevim: :mrgreen: :jazyk: Jsem ztracený případ. A závidím všem, co zvládají život lépe. Myslím to v dobrém, holky. :kytka:

Prosim Tě, v klidu. :hug:
Já trávím za volantem dvě tři hoďky denně a řeším od něj pracovní záležitosti, telefonuju (ale nojo, hands free mám!), kontroluju maily, jím, piju a na semaforech si opravuju make-up a oční linky, zase bych to nehrotila. :andel:
Néé, vlastní vinou nebourám, děkuju za optání. ;)

Jestli omezuješ sachry, zkus si napéct dukan houstičky (1 vanička netučného tvarohu, 1 pytlík sušeného droždí, 5 lžic ovesných otrub, 3 lžíce psyllia, 2 lžíce lněného semínka, 4 vajíčka, sůl, drcený kmín: promíchat, nechat cca půl hoďky kynout, v dlaních ukoulet bulky, péct na 180 °C dozlatova: množství vyjde na 5-6 bulek), na ty Ti manžel pravděpodobně nepoleze, a proložit lightlife gervais, šunkou, k tomu nějaké cherry rajče nebo kousek papriky, případně vajíčková pomazánka, rybí pomazánka, bylinková.. fantazii se meze nekladou a klidně si to připravíš večer do krabičky, ráno vezmeš a mažeš do práce. :kytka:

Nebo v toustovači zapečené toasty se šunkou a sýrem (pokud si ráno nebudeš až tak vyčítat pečivo) zabalené v ubrousku nebo pečícím papíru, ať si nepokydáš auto.
Případně tortilla s čímkoli, co po ránu sneseš: šunka, umíchaná vajíčka, zase nějaká zelenina.., když si to necháš zamotané v pečáku nebo alobalu a jenom průběžně odhrnuješ, nepokydáš se. ;)

Příspěvek upraven 03.11.18 v 17:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75693
3.11.18 17:10
@evill píše:
Uvařené vejce

Neloupat za volantem. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
3.11.18 17:12

@podaji A proč bych se měla učit něco, co mi nevyhovuje, to se raději v klidu nasnídám v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
3.11.18 17:13

Nenapadá mě sice žádné konkrétní jídlo,ale já jsem ráno šetřila čas tím,že jsem se malovala v obýváku u zrcátka a u toho zároveň snídala :D .aspoň nějaký čas jsem ušetřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
3.11.18 18:07
@zuzukobylka píše:
Tak já si dát ve čtyři ráno kafe a pak mít až v deset svačinu, tak sebou jisto jistě někdě šlehnu o zem :) . To fakt nemáš těch 6 hodin hlad?

Nemám, to kafe zasytí. Vždycky jsem nesnášela snídaně. To kafe je takovej kompromis, jak nemít hlad a nemuset do sebe ráno hned něco ládovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
3.11.18 19:26
@j.a.n.i1 píše:
@podaji A proč bych se měla učit něco, co mi nevyhovuje, to se raději v klidu nasnídám v práci.

Jasně já píšu o těch co nesnidaji vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
3.11.18 19:29
@podaji píše:
Jasně já píšu o těch co nesnidaji vůbec.

I tak nevidim duvod, proc se ucit snidat hned po probuzeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
3.11.18 21:10

Napadá mě husté zeleninové smoothie, křepelčí vajíčka natvrdo třeba s proužky papriky, to se dá jíst jako jednohubky. Výraznější sýr na kostičky napíchnutý na paratko s hroznovým vínem, kousky masa, už nevím :lol: ale když dojíždíš 15 minut, moc to nechápu. Buď před odjezdem nebo po dojezdu do práce by to bylo lepší. Pokud bys dojížděla 2 hodiny, chápala bych, že nechceš vstávat o dalších 10 minut dříve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
3.11.18 21:17

@podaji i kdybych nejedla dva dny, tak hodinu po probuzení do sebe jídlo nedostanu. :nevim: Prostě to nezvládnu polknout, ani jogurt.
@Kettlery hele, fakt jezdi radši do práce dřív a najez se tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
3.11.18 22:23
@Kettlery píše:
Zdravím všechny.

Potřebovala bych od vás poradit tipy na slané snídaně do auta. Je mi jasné, že by bylo lepší stíhat nasnídat se doma, ale to mi bohužel nevychází. Snídám tedy v autě za jízdy do práce.

Zatím jsem to řešila raw nebo flapjack tyčinkami, ale chtěla bych něco slaného a pořádného. Nemám problém si to připravit večer předem. Jenže se snažím vyhýbat pečivu. K svačině mám většinou knackebrot s něčím. Ten se navíc do auta nehodí, strašně drobí.

Budu ráda za vaše nápady. Klidně i něco hotového koupeného z krámu (jako ty tyčinky), aby to nebylo totálně nezdravé.

Díky.

Kdybych nestíhala snídat v klidu, tak bych radši nesnídala vůbec. Buď bych jedla jen oběd-večeře, nebo brzký oběd-svačina-večeře. Stejně je nejzdravější jíst 2×-3× denně (ideálně s vynecháním snídaně). Já takhle nestíhala svačiny a tak jsem je vymazala a zredukovala na ty 3 jídla denně.

• Citovat
  • Upravit
75693
3.11.18 22:39
@Pandulka píše:
Kdybych nestíhala snídat v klidu, tak bych radši nesnídala vůbec. Buď bych jedla jen oběd-večeře, nebo brzký oběd-svačina-večeře. Stejně je nejzdravější jíst 2×-3× denně (ideálně s vynecháním snídaně). Já takhle nestíhala svačiny a tak jsem je vymazala a zredukovala na ty 3 jídla denně.

Nono. 8o
Neříkalo se vždycky - „snídani snez sám, o oběd se rozděl s přítelem a večeři dej svému nepříteli“?
Ono už je podle nejnovějších výzkumů buhvijakych vědců ideální nesnídat? :think:
Na to jsi přišla sama, nebo to můžeš nějak věrohodně odzdrojovat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí