Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Kettlery na tvém místě bych si jídlo připravila večer a vstala o 5 minut dřív, nebo si to vzala do postele. A jinak kromě knakebrotu je fajn žitný nebo slunečnicový chleba a pokud chceš omezit sacharidy zkus večerní chlebík od penamu.
@Kettlery Ano, prijet do prace o 15 minut driv a nemusis resit, zda se to da jist za volantem.
@Kettlery píše:
Ráno vstávám v 5,30. Jsem ráda, že jsem ráda. Pokud vstanu dřív, je mi jasné, že ten čas mi na snídani nezbyde. Tak to prostě je.Ano, v autě se má řídit. Já jedu cca 15 min po městě a buď se nasnídám tam nebo se nenasnídám vůbec. Pokud je nezodpovědné chování při tom ukusovat raw tyčinku, jednám holt nezodpovědně. Jsem v tomhle upřímná…
Nějaké tipy na to, co jíst?
Až do tebe napálí někdo, kdo jenom přežvykoval hambáče, protože je liný vstát o chvilku dřív, tak budeš mluvit jinak ![]()
Ono je to těžký, co poradit k jídlu, když nechceš pečivo. Jednou rukou asi salát nesníš. Možná husté smoothie.
@jahuhudka píše:
Nakrajena vajecna omeleta ,zelenina,zitny chleba
ty jo, jak chceš jíst za jízdy omeletu? ![]()
@aiwwa večerní chlebík je fajn. Ale chutná i manželovi a to je potom drahá sranda.
Ale občas ho koupím a pak ho bráním tělem, aby mi ho nesežral.
@aiwwa píše:
ty jo, jak chceš jíst za jízdy omeletu?
Videla jsem super postup na instagramu , vznikne z toho takovy hranol
ten nakrajet na kousky a ujidat z misky ![]()
Vstávám ve 3:50 a to 5-6× do týdne a pokaždé snídám „neprůstřelné“ kafe. Výhoda je v tom, že upíjím za běhu, můžu se oblékat a chystat do práce. Krásně zasytí a do svačiny v deset nemám hlad.
Doporučuju v autě nesnídat, je to nebezpečné a navíc jist takhle ve stresu, nic moc pro zažívání. Buď vstaň o čtvrt hodiny dřív a nasnídej se, nebo si uchystej snídani sebou a najez se v práci.
Navíc, pokud nechceš pečivo, tak není moc možností ,co se dají jíst jednou rukou, z toho řídit a neupatlat sebe a auto.
Ženy, já vás všechny obdivuju. Fakt, bez ironie…
Já se prostě snažím všechno zvládnout, dělat věci co nejmíň špatně, ale prostě někdy jíst v autě budu. Omeletu si den předem asi nezvládnu připravit.
Co se mnou? Asi popravit nebo já nevím.
Jsem ztracený případ. A závidím všem, co zvládají život lépe. Myslím to v dobrém, holky. ![]()
Napadly mě různé koktejly. Ale upřímně vyprdni se na to. Zkus to změnit od základu. Ten kdo tvrdí že ráno prostě snídat nemůže tak lže je to o tom že se to tělo musí naučit. A kdo vstává ve 4 ráno holt nesmí večeřet v 10 večer. (Nemluvím o lidech co dělají noční atd). Tělo musí přes noc „vyhladovět“ aby ráno mělo hlad. A garantuju vám že i býly jogurt s musli když si připravíte před tím než jdeme do koupelny, slupnete jak malinu ????????
@podaji přesně tak, já se ráno budím hlady a to jsem mnoho let nesnídala vůbec
@Murka píše:
Vstávám ve 3:50 a to 5-6× do týdne a pokaždé snídám „neprůstřelné“ kafe. Výhoda je v tom, že upíjím za běhu, můžu se oblékat a chystat do práce. Krásně zasytí a do svačiny v deset nemám hlad.
Doporučuju v autě nesnídat, je to nebezpečné a navíc jist takhle ve stresu, nic moc pro zažívání. Buď vstaň o čtvrt hodiny dřív a nasnídej se, nebo si uchystej snídani sebou a najez se v práci.
Navíc, pokud nechceš pečivo, tak není moc možností ,co se dají jíst jednou rukou, z toho řídit a neupatlat sebe a auto.
Tak já si dát ve čtyři ráno kafe a pak mít až v deset svačinu, tak sebou jisto jistě někdě šlehnu o zem
. To fakt nemáš těch 6 hodin hlad?
@podaji Nekdy to ale proste nejde, ani naucit, ani technicky. Ja treba rano beru leky, ktery se musi nalacno a pul hodiny po nem nic dalsiho nepolykat, max vodu. Ale stejne nic nemuzu az hodinu, jinak je mi blbe. Takze snidam az v praci o vic jak hodinu driv vstavat nebudu.
Jo, vim ze je to trochu jinej pripad.