Bakalářská práce - odevzdej.cz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
bakalářská práce - odevzdej
Dobrý den,
pro kontrolu jsem si vložila bc práci do systému odevzdej.cz (mají nový algoritmus) a vyhodilo mi to celkovou shodu 7,3 %, kdy s jednotlivými prácemi mám shodu max 2,2 %. Shody jsou v referenčním seznamu použitých zdrojů, anebo v diagnostických kritériích, které popisují danou poruchu. Starý algoritmus mi vyhazuje pouze celkovou shodu 4 %.
Můj vedoucí je docela drsný a bojím se, aby z toho nebyl problém, a aby mi práci uznal. Myslíte, že by to mohlo projít? A dá se spolehnout na výsledky vyhozené systémem odevzdej.cz ? Protože ve škole se to vkládá normálně do portálu, kde je nevím jaký program
. Díky za odpovědí.
Příspěvek upraven 10.07.22 v 11:58
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Shoda nevadí, pokud citujes správně literaturu, program to sám poznám neumí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem měla u bakalářky shodu 6, něco a u diplomky 8, něco. Nám bylo řečeno, že shoda do 10% je ok.
Překontroluj si všechny citace. Ať jsou ok.
A bacha na to. Nás někdo upozorňoval, že 5 dní zůstává po kontrole ta práce v systému. Když ty teď to odešleš a projede to kontrolou. Tam ti vyjede plagiát sama sebe. Takže odesílat k finální kontrole za dalších 5 dní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, prosím o radu. Taky jsem si práci vložila do systému odevzdej. V kontrolním mailu mi byly vypsány shody -jednotlivě max. 3%. Netušíte, jak z toho zjistím celkovou shodu? To se mi nikde nezobrazuje. Děkuji moc za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit