Bakterie v těhu

bara 1
1.3.13 19:31

baktrerie v těhu

Ahoj, mám problém co se týče vaginálních tablet. Dostala jsem od gyndy tablety Naxyl 10 mg (tablety) proti bakteriím. Včera jsem si vzala první a celke, m mi bylo fain, dneska večer jsem si chtěla dát další, ale jak jsem si ho tam vkládala zjistila jsem, že tam mám furt ten starej, takže jsem ho vyhodila a chtěla si dát ten nový. Ten nový jsem tam nemohla narvat jak jsem to měla suché vevnitř, takže teď nevim co dělat. Jsem 23 tt a obtíže mě zlobí už měsíc, takže to potřebuju nutně vyléčit. Mám zavolat na pohotovost nebo máte s tímto někdo zkušenost? děkuji za radu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.3.13 19:36

Omlouvám se za anonymitu, ale tohle je přeci jen intimnější téma…
no, některé tablety se hůř rozpouštějí, takže Ti tam zůstat něco může; na pohotovost bych jela jen v případě, že se problém zhorší, nikoli proto, že se nerozpustila tableta; zavedla bych si další

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.13 19:42

@bara 1 zkus tabletu před zavedením namočit. Teda nevím jak vypadají tyto, jestli jsou celé suché, nebo takové ty kapsle. Pokud klas. tablety a pevné, tak namočení pomůže - alespoň u Entizolu se to radilo a pomáhalo. Na pohotovost bych rozhodně nejezdila..

• Citovat
  • Upravit
bara 1
1.3.13 19:49
@Anonymní píše:
@bara 1 zkus tabletu před zavedením namočit. Teda nevím jak vypadají tyto, jestli jsou celé suché, nebo takové ty kapsle. Pokud klas. tablety a pevné, tak namočení pomůže - alespoň u Entizolu se to radilo a pomáhalo. Na pohotovost bych rozhodně nejezdila..

no jsou takové tvrdé jako paralen. Ještě mi poradila kamarádka lubrikační gel. Já bych tam nejela, spíš kdybyxh nevěděla tak bych volala pro radu…zkusim teda namočit a když to nepomůže tak ten gel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.13 19:56

@bara 1 tak ho namoč víc, jen aby se nedrobil (jen se tak oleptá). Gel nevím, ta voda ho i pak povolí, že se lépe v pochvě rozpadne, to gel asi neudělá..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky