Balaton se psem a miminkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9148
16.4.19 08:20

Tyjo my kdysi byli ale jen s detma, nejakyho psa vubec nevím, jestli jsem tam videla. Ale k detem maj Madari dle meho pohledu super vztah. V tu dobu zacinalo prostredni dite autistictet, v jidelne vřískal, pani co tam dělala dozor v hotelu nam vzdycky hned nesla detskou zidlicku a usmívala se. Jezdi tam hodne Němců, ti tez zadny problem. Spousta deti v kocaru a s dudlíkem ve veku kdy u nas uz by lidi cumeli, ze dite je na to velky, oni necumej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76280
16.4.19 08:28

@NelcaZ já jsem viděla „psí“ pláž v Itálii - Lignano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
16.4.19 08:35

@stinga a to je od nás hodně daleko? A jak by to tam bylo s mimčem? Malá bude mít v červenci rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76280
16.4.19 08:43

@NelcaZ nevím odkud jsi, ale Lignano je hned zkraje Itálie, takže dojet autem tam nebude pro trochu zkušeného řidiče žádný problém, v Itálii jsou většinou apartmány a kempy, kempy mají na slušné úrovni, s miminkem nebude žádný problém, Italové také mimina zbožňují,
akorát kdybyste si to vybrali, tak je lepší si to ubytování zařídit dopředu přes cestovku, no jde to samozřejmě i na místě, chodí se to tam vyřizovat do „informačních center“, ale chce to dát důraz na to, aby to bylo blízko té pláže, kde můžou ti pejsci
je tam písečná pláž a milion houpaček a skluzavek na pláži, „psí“ pláž je nadivoko, takže s sebou vlastní slunečník a lehátka
já jsem tam byla ale už docela dávno, tak doufám, že to teda pořád platí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76280
16.4.19 08:58

@NelcaZ našla jsem to teď na mapách, je to Lignano Sabbiadoro, letovisko hned vedle Bibione, a ta pláž je blízko kempu Village Pino Mare, je tam takový výběžek a tam je ta volná pláž, kde mohli psi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
16.4.19 09:05

@stinga moc dekuji, mrknu na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie