Balbínův pramen - Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Balbínův pramen-Brno
Zdravím všechny kojící i nekojící maminky
Chtěla jsem se zeptat zda někdo dává děťátku Balbínův pramen místo kupované kojenecké vody.Já jsem přestala kojit asi když byli malé 3 měsíce a určitě tak aspoň do 14 měsíců jsem kupovala Horský pramen.Balík vod mě vyšel cca kolem 70Kč a největší ztráty byli,když jsem malé vařila jídlo z téhle kojenecké vody.To jsem pak měla balík vod ani né na týden.A tak jsem platila celkem dost jen za kojeneckou vodu.Jelikož sem nechtěla dcerku zvykat na vodu z kohoutku tak jsem začala čepovat Balbínův pramen.Malá na něj měla reakci suprovou tak ho kupujeme a jsme s ním maximálně spokojení.Jezdíte také někdo čepovat tuhle vodu?Jaký zkušenosti s ní máte vy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Agi sem sice z Brna,ale vubec nevim kde se nachazi,ale je mi to povedome jen zaradit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Balbínův pramen je kousíček za Tuřanama hned jak je bowling Kostka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No mě se zdá,že je ta voda fakt dobrá.Asi až jednou budu mít druhý,tak pojedem od malinka tady tu vodu
Naší malé fakt sedla a navíc je to vedený jako voda vhodná pro kojence.A za pusu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme vařili jen z Balbína a byli jsme moc spokojení. S balenou se to nedá srovnat, balená je oproti tomu hnus. Protože tam, kde bydlíme mi vodovodní voda moc nechutná, pila jsem nakonec Balbína taky. Akorát pozor, jsou tam dvě vody neupravená (levnější) a kojenecká (dražší), tak si kup tu správnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymousss píše:
My jsme vařili jen z Balbína a byli jsme moc spokojení. S balenou se to nedá srovnat, balená je oproti tomu hnus. Protože tam, kde bydlíme mi vodovodní voda moc nechutná, pila jsem nakonec Balbína taky. Akorát pozor, jsou tam dvě vody neupravená (levnější) a kojenecká (dražší), tak si kup tu správnou.
Nevím na koho je ten příspěvek myšlený
ale pokud na mě,tak mi Balbínuv pramen používáme tak půl roku
Jinak co se týče vodovodní vody tak máš pravdu takhle voda není nic moc ikdyž ta voda co teče nám je kolikrát 100× lepší než ta co teče jinde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cena?
Zdravím,
chci se zeptat, na kolik vlastně voda z Balbínova pramene příjde (kč/l)? Děkuji
- Citovat
- Upravit
Klarisska píše:
Zdravím,
chci se zeptat, na kolik vlastně voda z Balbínova pramene příjde (kč/l)? Děkuji
Litr stojí myslím 1,50kč Já to čepuju do skleňáku od vína pětilitrového a platím něco kolem 6-7kč myslím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím
jen bych chtěl přispět k diskuzi,balbína beru pravidelně už asi 5 let,malé je už 1,5 roku a nic jiného jak balbína pít nechce…po nové roce sice zdražili 2 Kč za 1litr upravené,ale i tak za tu cenu a hlavně kvalitu je balbín bezkonkurenční…
Měl se to štestí,že jsem u výdejních automatů potkal paní,která dělá pravidelné odběry v rámci zkoušek pro brněnské vodárny a kanalizace a ta mi řekla,že upravená voda balbínova pramene,je co se týče brněnské oblasti bezkonkurenčí…
- Citovat
- Upravit
rpzd píše:
Zdravím
jen bych chtěl přispět k diskuzi,balbína beru pravidelně už asi 5 let,malé je už 1,5 roku a nic jiného jak balbína pít nechce…po nové roce sice zdražili 2 Kč za 1litr upravené,ale i tak za tu cenu a hlavně kvalitu je balbín bezkonkurenční…
Měl se to štestí,že jsem u výdejních automatů potkal paní,která dělá pravidelné odběry v rámci zkoušek pro brněnské vodárny a kanalizace a ta mi řekla,že upravená voda balbínova pramene,je co se týče brněnské oblasti bezkonkurenčí…
Ani nevím,že ji zdražily
a to jsem tam byla minulý týden.Dnes tam pro vodu pojedu znovu
Já si myslím,že Balbínův pramen je vážně dobrý a stojí za to ho kupovat.Je rozhodně cenově dostupnější než klasické balené kojenecké vody ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zdražili od tohoto pondělí,ale tak je to o „padoš“,takže pohoda… ostatně zdražovalo všechno…
- Citovat
- Upravit
rpzd píše:
zdražili od tohoto pondělí,ale tak je to o „padoš“,takže pohoda… ostatně zdražovalo všechno…
Jojo i tak v tom není žádný problém
Pořád je to levná kojenecká voda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit