Potíže s jídlem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9164
15.12.11 09:43

Potíže s jídlem

Dělají to vaše děti také tak? Dcera od mala je takový střední jedlík, sní skoro vše, ale jídlo hned po prvních soustech schraňuje za pravou škraní. Většinou tak třídí maso v puse, to jí tam vždy zůstane, rohlík při snídani také, prostě nejí v intervalu, aby soustavně žvýkala. Jsem z ní kolikrát na nervy. Po jídle chodí i půl hod s jídlem za tváří, a nepomůžou ani domluvy. Hrůza. Má to někdo také tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1517
15.12.11 09:48

Můj syn schraňuje jídlo taky za škraní pokud mu nechutná :x A dokáže to tam mít pěkně dlouho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
15.12.11 09:53

No ale co s tím? ještě ted má rohlík naducaný za tváří, a to dojedla před 20minutama… A obědy, ani nemluvím. Polévku sní hned ale druhé…maso prostě kousat nechce, přitom má všechny zuby, kromě zadních stoliček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
15.12.11 09:58

malýmu je sice teprve osm měsícu, ale s jídlem je to děs..sní skoro vše, ale než to spolkne…krmím ho takhle třeba hodinu..celkem mi pomáhá, když mě vidí taky jíst..takže když už třeba po pul hodině fakt nemůžu, vezmu si taky něco a jde to rychlejš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.12.11 10:09
pannda píše:
Dělají to vaše děti také tak? Dcera od mala je takový střední jedlík, sní skoro vše, ale jídlo hned po prvních soustech schraňuje za pravou škraní. Většinou tak třídí maso v puse, to jí tam vždy zůstane, rohlík při snídani také, prostě nejí v intervalu, aby soustavně žvýkala. Jsem z ní kolikrát na nervy. Po jídle chodí i půl hod s jídlem za tváří, a nepomůžou ani domluvy. Hrůza. Má to někdo také tak?

Kolik je malé?Mě to dělala holka ještě v pěti letech a dodneška má problém rozkousat maso i když se rozpadá, to už má druhé zuby :zed:

• Citovat
  • Upravit
9164
15.12.11 10:11
rozmary píše:
pannda píše:
Dělají to vaše děti také tak? Dcera od mala je takový střední jedlík, sní skoro vše, ale jídlo hned po prvních soustech schraňuje za pravou škraní. Většinou tak třídí maso v puse, to jí tam vždy zůstane, rohlík při snídani také, prostě nejí v intervalu, aby soustavně žvýkala. Jsem z ní kolikrát na nervy. Po jídle chodí i půl hod s jídlem za tváří, a nepomůžou ani domluvy. Hrůza. Má to někdo také tak?
Kolik je malé?Mě to dělala holka ještě v pěti letech a dodneška má problém rozkousat maso i když se rozpadá, to už má druhé zuby :zed:

Bude mít dva roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
15.12.11 10:13

Nevím co s tím :nevim: Jednou při večeři si zase nechal jídlo v puse,ale nikdo si toho nevšimnul.Šel se sprchovat pak si hrál a asi až za dvě hodiny si toho manžel všimnul. Nechápu,že mu to nevadí,že to tam mám tak dlouho.Je pravda,že to nedělá nějak moc často,ale když ano tak rostu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.12.11 10:16
Romiša píše:
Nevím co s tím :nevim: Jednou při večeři si zase nechal jídlo v puse,ale nikdo si toho nevšimnul.Šel se sprchovat pak si hrál a asi až za dvě hodiny si toho manžel všimnul. Nechápu,že mu to nevadí,že to tam mám tak dlouho.Je pravda,že to nedělá nějak moc často,ale když ano tak rostu :zed:

Mě to dělala holka třeba i s jablkem,nasyslila s klidně s tím hodinu pochodovala,s burákama to dělá dodnes,je to na mrtvici,nevím jak se to dá odnaučit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko